League of Legends
Re: League of Legends
hosi ak by ste chceli nejake duo alebo 5ky na weste tak add me: natro
ja som takisto spadol pod 1000 s ELO... nieje normalne, neviem ci to len ja mam take stastie, ze v kazdom time mam vzdy bud jedneho leavera, total nooba alebo flamera... tiez by som dal dokopy ten ranked najradsej 
EU West: Ejdrien
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2012, 17:30)
// Žeby 2 noví champs v následujúcom patchi?
http://eune.leagueoflegends.com/news/ch ... etribution
EU West: Ejdrien
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2012, 17:30)
// Žeby 2 noví champs v následujúcom patchi?
http://eune.leagueoflegends.com/news/ch ... etribution
videli ste niekedy ap nasusa? a este pako lvl17 nedal nidalee lvl13 ktora mala skore 2-16
:D pokakal nam celu hru 
-
lekoklatik
VIP
btw neviem či to poznáte, ale veľmi užitočná a zaujímavá stránka - www.leagueofstats.com
hladal som nieco ohladom run http://www.leagueoflegends.cz/informace-o-hre/runes/ tu je taka omacka zakladna (a na anglicky popis nemam skill) ale mna by zaujimalo jedno v hre je rune combiner ak tam napraskam 5 x 3,4% attack speed vytvori mi jednu 17% ? nepytal by som sa ale nemamIP na nakup 5 naraz tak nech viem ci sa mi oplati setrit.karma+ za radu
prva hra za zileana normal 8/1/21
som si myslel ze je lama ale teraz ho povazujem za najlepsieho champa hry. Vyborny ult, spell na redukciu cd je paradny lebo tiez ma len cd 3,6 sekundy takze mam vsetky spelly skoro instant...
skuste ho
Son-Goku : ako tu bolo spomenute, ten combiner ti nevytvori runu, aku ty chces. Nahodne ti vytvori nejaku novu, ja nevidim v jeho pouzivani zmysel, napraskal som tam uz kopu run, ktore som mal nazvys, a nikdy z neho nevypadlo nic extra.
A k tomu Zileanovi, niektori si ho pochvaluju ako dobreho supporta, kedze ma ten speed a dobre ulti, ale najlepsi champ hry to urcite nie je
teda podla mna.
A k tomu Zileanovi, niektori si ho pochvaluju ako dobreho supporta, kedze ma ten speed a dobre ulti, ale najlepsi champ hry to urcite nie je
-
lekoklatik
VIP
AP zilean je neskutočne silný.
Na rune combiner je spraveny program v exceli
Neskusal som ho este, ale vypise vam tam sancu v % aku mate na ziskanie run. Napriklad tam date 5xAttack speed tak vam to vypise, kolko %tnu sancu mate na ziskanie runy ktory chcete. Aspon sa mi tak zda
Ak by niekto chcel tak mozem dat link s tym programom.
nemozes dat stranku z ktorej to mas alebo lepsie vysvetlit ten system? dost by mi to pomohlo.LukasqoO napísal:Na rune combiner je spraveny program v exceliNeskusal som ho este, ale vypise vam tam sancu v % aku mate na ziskanie run. Napriklad tam date 5xAttack speed tak vam to vypise, kolko %tnu sancu mate na ziskanie runy ktory chcete. Aspon sa mi tak zda
Ak by niekto chcel tak mozem dat link s tym programom.
btw: to zilean sa chodi aj ad? uz som videl aj ad soraku ap tryndamera ap caitlyn ale zileana nie:D
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak každý char sa ti dá zahrať na AD, lanoval som s AD sorakou a vyhrali sme, np.
a zil sa hráva 90% na AP ak má byť užitočný, jeho najväčšia sila je v ulte, ktorá ma 2.0 ratio. Ako support je slabý.
a zil sa hráva 90% na AP ak má byť užitočný, jeho najväčšia sila je v ulte, ktorá ma 2.0 ratio. Ako support je slabý.
su tu nejaki manici na 5v5? alebo hoc aj 3v3, east,
lebo hrajem random a to sa proste neda...ked chytim aspon 2 dobrych hracoch tak mame paradne skore vyhra...ale tak neda sa to vzdy..
a este ked chytim poliakov...to je priserne
nick heatv
na match history ani nepozerajte, zly tyzden, par svetlych okamihov ale tak vacsina som natrafil na hracoch co mali v teame skore 0/15....
lebo hrajem random a to sa proste neda...ked chytim aspon 2 dobrych hracoch tak mame paradne skore vyhra...ale tak neda sa to vzdy..
nick heatv
na match history ani nepozerajte, zly tyzden, par svetlych okamihov ale tak vacsina som natrafil na hracoch co mali v teame skore 0/15....
martintv z toho si nic nerob, ze chytas "dobre" tymi...ja som sa s tym uz zmieril. Proste to ignorujem a tym to konci 
hej toty poliaci ma vedia dostat:D a najme ked su vsetci premade uz som raz tak bol ze 4 poliaci premade so mnou (cisty lose za 21 minut)... ale netreba odsudzovat vsetkych videl som aj dobrych.martintv napísal:su tu nejaki manici na 5v5? alebo hoc aj 3v3, east,
nick heatv
hejh niektory su dobri bol zomnou jax a ako prve staval trinity force no nepriatelia si neskrtli potom botky na atack speed a dalej nepametam
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MjQo_C1PURM&fb_source=messageStoji to za zhliadnutie.
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
predstav si tú passivku v late game fighte s dvoma phantom dancermi + nejaký AS buff, to bude zasa postov aký je op.masterX napísal:Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MjQo_C1PURM&fb_source=message
Stoji to za zhliadnutie.