P: slúchadlový zosilnovač
P: slúchadlový zosilnovač
Ahoj
predám slúchadlový zosilnovač, vlastnej výroby , postavený na rovnakých súčiastkach ako BVaudio headamp-prečítajte si nejaké recenzie o nom a budete vedieť ako hrá
Vybudí to spoľahlivo aj 250R slúchadlá , aj z mobilu , z hocijakého zariadenia
Najlepšie je prísť si ho osobne vyskúšať , preto by som bol najradšej osobkou v Košiciach.
Cena 50E + možná dohoda
zdroj aj prepojovací kábel je samozrejme v cene , kábel je dosť dlhý takže zdroj môže byť skrytý
fotky
predám slúchadlový zosilnovač, vlastnej výroby , postavený na rovnakých súčiastkach ako BVaudio headamp-prečítajte si nejaké recenzie o nom a budete vedieť ako hrá
Vybudí to spoľahlivo aj 250R slúchadlá , aj z mobilu , z hocijakého zariadenia
Najlepšie je prísť si ho osobne vyskúšať , preto by som bol najradšej osobkou v Košiciach.
Cena 50E + možná dohoda
zdroj aj prepojovací kábel je samozrejme v cene , kábel je dosť dlhý takže zdroj môže byť skrytý
fotky
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: slúchadlový zosilnovač
a co tak prestudovat pravidla?
ak by sa ti zase nechcelo tak si treba doplnit bydlisko...
ako chodit niekam osobne si odskusat ked clovek ani nevie kam... je dost blbe nemyslis?
ak by sa ti zase nechcelo tak si treba doplnit bydlisko...
ako chodit niekam osobne si odskusat ked clovek ani nevie kam... je dost blbe nemyslis?
ved to tam ma napisane
-
hakker
Darca
lol oslepol som teda...sak som to cital a nevidel som to tam fakt
pls dakeho admina nech to zmaze nech tu chalan nema spam
pls dakeho admina nech to zmaze nech tu chalan nema spam
Samozrejme po dohode pošlem aj poštou, po dohode na to dám aj bezplatnú záruku t.j ked sa niečo pokazí opravu hradím ja. Verím tomu toľko že si to môžem dovoliť. Najradšej by som bol osobkou,aby si to dotyčný mohol vyskúšať na vlastných sluchadlách a vypočuť si to.
-- 09 Apr 2012, 22:47 --
furt tu niekto rieši slúchadlá , nikto nepotrebuje ? na cene sa dá dohodnúť
-- 10 Apr 2012, 23:09 --
: UP
-- 09 Apr 2012, 22:47 --
furt tu niekto rieši slúchadlá , nikto nepotrebuje ? na cene sa dá dohodnúť
-- 10 Apr 2012, 23:09 --
: UP
-
tacosi
Moderátor
joda,precitaj si pravidla ohladom povoleneho UPovania.
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
ukaž mi to , zase tie vaše super pravidlá , ale to že je tu x príspevkov spamu to nikoho nezaujíma , hlavne že všetci upozornujú na pravidlá ...
ukaž mi to , zase tie vaše super pravidlá , ale to že je tu x príspevkov spamu to nikoho nezaujíma , hlavne že všetci upozornujú na pravidlá ...
-
tacosi
Moderátor
Je to az tak zle vidiet ?
5. Vyzdvihnutie (upnutie) témy je povolené po uplynutí 3dní od založenia inzerátu alebo od jeho posledného vyzdvihnutia (upnutia). Zakazuje sa vymazať alebo editovať automaticky vygenerovaný text s informáciou o vyzdvihnutí témy alebo autoeditácií príspevku.
Ano,zas tie super pravidla tak,ako na kazdej jednej www stranke !
5. Vyzdvihnutie (upnutie) témy je povolené po uplynutí 3dní od založenia inzerátu alebo od jeho posledného vyzdvihnutia (upnutia). Zakazuje sa vymazať alebo editovať automaticky vygenerovaný text s informáciou o vyzdvihnutí témy alebo autoeditácií príspevku.
Ano,zas tie super pravidla tak,ako na kazdej jednej www stranke !
predané