Nazdar,
Za poslednych par mesiacov sa mi pri rozbalovani stiahnutych dat/instalovani stava to ze mi to vyhadzovalo CRC error. Malo by to byt kvoli poskodeniu dat alebo teda ze nie su kompletne, ale stahoval som tie subory viac krat, z roznych serverov, torrentov ale stale to iste. No dnes pri spustani hry mi zacalo vyhadzovat tento error:
Kód: Vybrať všetko
ReadFile failed: Count=0 BufferCount=1024 Error=Data error (cyclic redundancy check).
Cize nebolo to ani pri stahovani, ani pri rozbalovani ale pri spustani. Vcera to vsetko este v pohode bezalo kym som po notebooku netresol

. Od dnes to uz vobec nechce nacitat. Skusil som preinstalovat no stale to iste. Predpokladam ze to bude HW chyba disku, kedze uz aj predtym som mal stym errorom problemy. Cez HD Tune Pro som skontroloval disk a naslo tam nejake poskodene bloky. Takze sa chcem opytat ci je nejaka moznost ten disk nejak opravit? Na ten disk sa mozem v pohode dostat, otvarat/ukladat subory. Novy disk kupovat nebudem kedze je to notebook a chystam sa kupit PC len este nemam dost penazi. Takze je nejaka moznost dat ten disk do povodneho stavu? Co by som mal spravit?
Vopred vdaka za pomoc

.