schopnosť otvoriť sa pre vzťah
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: schopnosť otvoriť sa pre vzťah
sunflower: Momentálne riešim tento istý problém. Vždy si ku mne prisadne, bavíme sa. Máme na seba číslo, ale nie a nie sa k niečomu dostať. Keď som ho už aj volala na výlet, tak sa nám pokazilo počasie. Takže tiež neviem, čo si o tom myslieť, ale povedala som si, že vtierať sa viac nebudem. Takže ja mu už volať ani ho nikam volať nejdem. Povedala som si, že ak má naozaj záujem, tak nech sa činí.
Ale viacmenej si myslím, že ak sa to takto naťahuje dlhšiu dobu, tak z toho nič nebude, lebo vhodnú dobu sme už asi prepásli. V každom prípade Ti držím palce a daj vedieť, ak sa niekam posuniete. Aj ja som zvedavá, či z toho niečo bude alebo nie. Koľko to už u teba takto trvá?
-
Hotwire
Addict
preco by to mala byt uloha chlapa? pozri jeden z vas to urobit musi, inak si budete obaja trieskat hlavu o mur...
no problém je v tom, že keď som si už bola istá, že chce do toho ísť, lebo očividnejšie to už byť nemohlo a zavolala som ho von, neprejavil žiaden náznak záujmu o vzťah, bol čisto kamarátsky, tak ja mám z toho zmiešané pocity proste, ja by som aj niečo spravila, len to nechcem pokašlať ešte viac ako to je a príde mi to už moc vtieravéSchYzo napísal:preco by to mala byt uloha chlapa? pozri jeden z vas to urobit musi, inak si budete obaja trieskat hlavu o mur...
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2012, 19:52)
bolek napísal:sunflower: Momentálne riešim tento istý problém. Vždy si ku mne prisadne, bavíme sa. Máme na seba číslo, ale nie a nie sa k niečomu dostať. Keď som ho už aj volala na výlet, tak sa nám pokazilo počasie. Takže tiež neviem, čo si o tom myslieť, ale povedala som si, že vtierať sa viac nebudem. Takže ja mu už volať ani ho nikam volať nejdem. Povedala som si, že ak má naozaj záujem, tak nech sa činí.Ale viacmenej si myslím, že ak sa to takto naťahuje dlhšiu dobu, tak z toho nič nebude, lebo vhodnú dobu sme už asi prepásli. V každom prípade Ti držím palce a daj vedieť, ak sa niekam posuniete. Aj ja som zvedavá, či z toho niečo bude alebo nie. Koľko to už u teba takto trvá?
no celý február a polku marca to medzi nami strašne iskrilo, stále hádzal na mňa dvojzmyselné poznámky, žmurkal, vždy keď ma videl zdvíhal obočie a pozdravil ma takým provokatívnym tónom v hlase, kýval mi a podobne a raz mi chytil ruku, ale stále nie a nie ma niekam von pozvať, tak som ho tedaz zavola ja na kávu, ale celé to stretko bolo čisto kamarátske a ja som nemala odvahu sa ho spýtať prečo ma celý čas balil, ja neviem čo je lepšie, či sa ho to spýtať alebo to nechať tak, na jednej strane to nechcem pokaziť a na druhej neviem čo si myslí kde je problém a podobne, ja by som mu aj povedala, že k nemu niečo cítim, ale bojím sa, že to bude horšie
-
bolek
Guru
A poznáš ho aj trochu osobnejšie? Či nie je hanblivý, aj keď toto by už bola megahanblivosť a navyše po tom, čo mal dvojzmyselné narážky sa mi to nezdá. Neviem, ja by som mu už asi viac city nevyjadrovala ani nikam ho nepozývala, lebo naozaj je to zvláštne. Na druhej strane, to som ja a takto pristupujem aj k tomu "svojmu". Možno potrebuje o ženu bojovať a toto je preňho príliš jednoduchý boj, netuším...
hej ja som tiež taká, že proste ja nič viac už nemienim prejavovať, musí mu byť jasné, že mám záujem, áno poznám ho zhruba 7 mesiacov, zo začiatku sme boli čisto kamaráti a v poslednej dobe to začalo iskriť, je to taký hanblivejší typ chalana, ale tak možno zdanie klamebolek napísal:A poznáš ho aj trochu osobnejšie? Či nie je hanblivý, aj keď toto by už bola megahanblivosť a navyše po tom, čo mal dvojzmyselné narážky sa mi to nezdá. Neviem, ja by som mu už asi viac city nevyjadrovala ani nikam ho nepozývala, lebo naozaj je to zvláštne. Na druhej strane, to som ja a takto pristupujem aj k tomu "svojmu". Možno potrebuje o ženu bojovať a toto je preňho príliš jednoduchý boj, netuším...
-
bolek
Guru
Ja možno skúsim ešte jedno pozvanie, keďže to prvé nevyšlo alebo sa nikde naňho vrhnem, že buď...alebo
Ale asi skôr nie. K tomuto by sa aj tak mali vyjadriť skôr páni, čo si o tom myslia.
Tak ho skús tentokrát ty chytiť za ruku, alebo niečo iné. Mne to vôbec vtieravé nepríde. Nemáš predsa čo stratiť.
btw. nemusíš vždy citovať posledný príspevok.
btw. nemusíš vždy citovať posledný príspevok.
ja neviem, ja si na jednej strane hovorím, že premrhám šancu ak nič nespravím a ani on nič nespraví,ale zas si myslím, že keby tak veľmi chcel, tak by asi niečo urobil
a čo môžem stratiť? kamaráta, keď to možno pochopí tak, že som vtieravá a bude sa mi nakoniec vyhýbať, namiesto toho, aby sa to niekam posunulo
a čo môžem stratiť? kamaráta, keď to možno pochopí tak, že som vtieravá a bude sa mi nakoniec vyhýbať, namiesto toho, aby sa to niekam posunulo
-
audiotrack
VIP
vidíš, a možno si to isté myslí on. Teraz sedí s niekým v krčme a rozpráva sa s partiou o tebe, že ťa nechce pozvať aby nestratil kamarátku a podobne. To riziko je tam vždy, a niekedy to treba risknúť. Mužské ego je niekedy veľmi tvrdé a radšej ako by mal dostať košom sa ťa to nikdy nespýta a bude to v sebe dusiťsunflower napísal:ja neviem, ja si na jednej strane hovorím, že premrhám šancu ak nič nespravím a ani on nič nespraví,ale zas si myslím, že keby tak veľmi chcel, tak by asi niečo urobil
ale ja som ho už pozvala a on musí vidieť, že mám záujem,keby chcel určite ma pozve on druhý raz nie? však nemusí mi hneď vyznávať lásku, stačí ma niekam pozvať, keďže ja som ho už pozvala a tým som mu jasne dala najavo, že mám záujem ho spoznať
čím skôr sa to niekam pohne , tým skôr budeš vedieť na čom si... Cez Vianoce som sa začala stretávať s jedným chalanom,mali sme spoločných známych..
Chodievali sme spolu von, na čaj, kino , prechádzky... bol taký milý že ma niekoľko krát odviezol na skúšku do NR čo nie je kúštik, bol to vždy jeho nápad, ... Časom som začala cítiť niečo viac ako "len " kamarátstvo , nedávala som to veľmi na javo, ale to že mi je s ním dobre som mu najavo dávala.... Pomaly prichádzal Valentín, a ja toto moc neuznávam tak, som niečo ako spoločného Valentína ani nenavrhovala, nenapadlo ma to ani. Raz na čaji to navrhol že by prišiel za mnou do NR..Súhlasila som... Priniesol mi kvety, macka , pralinky... všetko vyzeralo ideálne - ako keby mal začať nejaký vzťah. Dokonca sa tváril šťastne - zamilovane.. Prekvapilo ma to , boli sme spolu na káve a tam som odhodlala ku kroku, kedy som vlastne na neho vybalila čo cítim, a s otázkou či to posunieme niekam ďalej prišlo aj jedno veľké sklamanie , keď mi povedal že on sa na niečo také zodpovedné ako je vzťah necíti..a či by to pre mňa nebolo lepšie si nájsť niekoho iného ...
Nevedela som čo spraviť ... Teraz som už v pohode, kedže to netrvalo tak dlho, celkom rýchlo som sa dala aj dokopy..
čo som tým vlastne chcela povedať... čím skôr to zistíš, tým skôr vlastne budeš vedieť na čom si, a v prípade neúspechu sa nejako rýchlo zregenerovať,.... z vlastnej skúsenosti viem že ak to dlho odkladáš, dlhšie to bolí
Chodievali sme spolu von, na čaj, kino , prechádzky... bol taký milý že ma niekoľko krát odviezol na skúšku do NR čo nie je kúštik, bol to vždy jeho nápad, ... Časom som začala cítiť niečo viac ako "len " kamarátstvo , nedávala som to veľmi na javo, ale to že mi je s ním dobre som mu najavo dávala.... Pomaly prichádzal Valentín, a ja toto moc neuznávam tak, som niečo ako spoločného Valentína ani nenavrhovala, nenapadlo ma to ani. Raz na čaji to navrhol že by prišiel za mnou do NR..Súhlasila som... Priniesol mi kvety, macka , pralinky... všetko vyzeralo ideálne - ako keby mal začať nejaký vzťah. Dokonca sa tváril šťastne - zamilovane.. Prekvapilo ma to , boli sme spolu na káve a tam som odhodlala ku kroku, kedy som vlastne na neho vybalila čo cítim, a s otázkou či to posunieme niekam ďalej prišlo aj jedno veľké sklamanie , keď mi povedal že on sa na niečo také zodpovedné ako je vzťah necíti..a či by to pre mňa nebolo lepšie si nájsť niekoho iného ...
čo som tým vlastne chcela povedať... čím skôr to zistíš, tým skôr vlastne budeš vedieť na čom si, a v prípade neúspechu sa nejako rýchlo zregenerovať,.... z vlastnej skúsenosti viem že ak to dlho odkladáš, dlhšie to bolí
no a potom sa ako máme v tých chlapoch vyznať a si s ním naďalej kamarátka?
Tri týždne po Valentínovi nebol žiaden kontakt. Potom sme sa stretli ale dopadlo to horšie ako vtedy...
Odradila by si ma týmto, ako som písal ja rád dobíjam, keď vidim vyšši záujem zo strany baby, tak ma musí hrozne priťahovať (fyzicky), vtedy by som bol na konibolek napísal:Ja možno skúsim ešte jedno pozvanie, keďže to prvé nevyšlo alebo sa nikde naňho vrhnem, že buď...aleboAle asi skôr nie. K tomuto by sa aj tak mali vyjadriť skôr páni, čo si o tom myslia.
Takto presne rozmýšľam keď chcem neakú zbaliťsunflower napísal:ja neviem, ja si na jednej strane hovorím, že premrhám šancu ak nič nespravím a ani on nič nespraví,ale zas si myslím, že keby tak veľmi chcel, tak by asi niečo urobil
sunflower, prosim svoj zaujem nedavaj najavo tak, ze ho budes urazat za to co studuje, ake filmy pozera, co cita, ake ma konicky a uz vobec mu nehovor, ze je skriatok, ak by bol od teba o centimeter nizsi
alebo sa potom necuduj, ze ta po 3 mesiach tychto prejavov posle do riti. :true_story: (a toto dorabalo 20 rocne dievca)
-
TommyHot
Addict
emancipovane zeny, ktore maju problem vystartovat po chlapovi.. vsak ste vy emancipovane len ked vam to vyhovuje? 
sunflower bud sa do toho pustis ty, alebo cakaj na zazrak, ktory sa na 99% nestane...
sunflower bud sa do toho pustis ty, alebo cakaj na zazrak, ktory sa na 99% nestane...
každý hovorí ináč, niekto, že by ho odradila iniciatívnosť zo strany baby, druhý, že sa do toho mám pustiť, ináč mám smolu, ja mu do hlavy nevidím, neviem sa rozhodnúť
filipito: ako sa mám presvedčiť o tom, že má na 100% záujem? nemôžem sa ho na rovinu opýtať,dáva mi zmiešané signály
filipito: ako sa mám presvedčiť o tom, že má na 100% záujem? nemôžem sa ho na rovinu opýtať,dáva mi zmiešané signály
Ja na tvojom mieste by som niečo podnikla,bola aktívna a snažila sa o neho...lebo takto nevieš na čom si a čím skôr to zistíš ako to je,tým lepšie...nebudeš toľko v neistote...
ale čo podnikla?? už sme boli spolu vonku, ale prebiehalo to celé kamarátskybella20 napísal:Ja na tvojom mieste by som niečo podnikla,bola aktívna a snažila sa o neho...lebo takto nevieš na čom si a čím skôr to zistíš ako to je,tým lepšie...nebudeš toľko v neistote...
schopnosť otvoriť sa pre vzťah
Je k tebe mily, pozorny, stara sa o teba viac ako o kamaratky? (vola ti, pise, sem tam nieco kupi) takto sa prejavuje moja naklonnost. A co podniknut? Chytit za ruku napriklad, alebo sa ho tak nenapadne opytat ci premyslal niekedy o vasom vztahu, ci tam nie je nieco viac a tak
stale maj v hlave jednu otazku, co mozes stratit?
drzim palce