Guild Website

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
sob3k
Amateur
Amateur

Guild Website

Príspevok od používateľa sob3k »

Ahojte,snad tento post ide do spravneho fora.
S kamaratmi sme sa nedavno rozhodli ,ze urobime na non offi servery Wow guildu. K takejto guilde samozrejme patri aj slusny web. Povedali sme si ,ze pouzijeme nejaky alternativny hosting ,nakolko guild hostingy na strankach ako enjin vacsinou nestoja za vela [alebo stoja ,no platene verzie :) ] . A tak po chvilke uvazovania som dospel az k otazke ,s ktorou sa obraciam na Vas ako isto skusenejsich ludi:
Ktory "editor" [snad to spada do tejto skupiny] je najvhodnejsi na tvorbu guild webky? :) Osobne som dospel ku sporu: joomla vs drupal vs wordpress ,no vsetky maju nieco do seba .
Som programator amater ,co chcem vediet si vygooglim a som ako cvicena opica ,co ma ujo google nauci ,to viem :D . Poziadavky :
Nejaka uvodna stranka [klik pre vstup alebo nieco podobne :D ] ,nejaka stranka s par rubrikami a clankami , galeria ,moznost vkladat videa ,login,recruit a progress widget a mozno by bolo najlepsie forum priamo na stranke [ak to niektora z tychto veci dokaze.
Za odpoved vopred dakujem
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Guild Website

Príspevok od používateľa jorg22 »

joomla to urcite dokaze po nainstalovani pluginov. S ostatnymi nemam skusenosti.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Mam dobru skusenost s Drupalom, vid http://bloosha.com
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Si programator amater, ktory sa uci z googlu. V takom pripade nic lepsie ako postavit vlastny web na mieru na nejakom PHP frameworku neexistuje. Do 2-3 tyzdnov vies postavit solidny web. Tolko ti kludne moze trvat hladanie vhodnych pluginov a ich nasledne vyladovanie a nastavovanie.
Napísať odpoveď