schopnosť otvoriť sa pre vzťah
Re: schopnosť otvoriť sa pre vzťah
S týmto súhlasím. Pozvanie von, nemusí vôbec nič znamenať. Ja tiež veľakrát pozvem babu von, či na obed, kávu, alebo len tak pobehať po meste, keď sa doma nudím.
ja s tým tiež súhlasím čo tu píšete, že on to mohol pochopiť ako čisto kamarátske stretnutie, ale na druhej strane som toho názoru, že keby mal záujem so mnou tráviť viac čas, zavolal by ma aj on von
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak chytal ťa za ruku a flirtoval s tebou. Neviem aké boli tvoje reakcie na to, ale mohol to zobrať tak, že nemáš záujem, poprípade mu to indikovalo niečo iné. Tiež ti radím, otvorene sa s ním porozprávaj, lebo toto k ničomu nevedie.
Alebo sa objavil nejaký lepší objekt jeho záujmu no.
Alebo sa objavil nejaký lepší objekt jeho záujmu no.
Tam môže byť veľa vecí, prečo ťa nezavolal von. Napríklad, čo ak má vo výhľade aj nejakú inú slečnu a nevie sa rozhodnúť, či to chce skúsiť práve s tebou? Tak mu pomôž rozhodnúť sa.
moje reakcie boli také, že som s ním flirtovala naspäť a chyteniu ruky som sa tiež nevyhýbala, ešte k tomu mi ju aj veľmi silno stisol
to s tou slečnou ďalšou je možné, to ja nemôžem vedieť
Môžeš, stačí sa opýtať.
Chytenie za ruku a pevný stisk je aj pri gratulácii k narodeninám alebo meninámsunflower napísal:moje reakcie boli také, že som s ním flirtovala naspäť a chyteniu ruky som sa tiež nevyhýbala, ešte k tomu mi ju aj veľmi silno stisol
no tak toto určite nebolo chytenie ruky typu blahoželám k narodeninám
Strč mu jazyk do úst a ked sa odtiahne tak už hádam budeš vedieť že nemá zaujem.
-
bolek
Guru
Tak na vaše rady som na to šla dnes odvážnejšie, aj keď každou minútou moja odvaha značne klesala a zavolala som ho priamo na rande a asi dobre. Uvidíme. 
ja som mu tiež dnes napísala správu, že sa ospravedlňujem, že ho otravujem, ale rada by som sa s ním o niečom porozprávala a odpísal mi, že ale prosím ťa žena ty ma vôbec neotravuješ, ak chceš zajtra sa môžeme stretnúť a mi povieš čo ťa trápi zatiaľ čo sa spolu nadesiatujeme
ako to znie z pohľadu chlapa? lebo mne dosť flirtujúco
ako to znie z pohľadu chlapa? lebo mne dosť flirtujúco
Mne nie. Ale to som len ja.
No to máš tak 50:50. Lebo ja sa tak napr. s blízkymi priateľmi rozprávam bežne, a pre niekoho to tiež môže znieť, že s niekým flirtujem a ja mám len takú ľahkú komunikáciu či ako to nazvať.
Ono to dosť závisí aj od toho, či sa takýmto spôsobom rozprávate bežne, alebo nie. A teda, ak to nie je spôsob, akým sa bežne s tebou baví, tak to môže byť snaha o flirtovanie.
Nevzdávaj to, zajtra uvidíš
Ale poznáš to na chlapov, že náznaky nefungujú. Im to musíš povedať priamo
Ono to dosť závisí aj od toho, či sa takýmto spôsobom rozprávate bežne, alebo nie. A teda, ak to nie je spôsob, akým sa bežne s tebou baví, tak to môže byť snaha o flirtovanie.
Nevzdávaj to, zajtra uvidíš
Ale poznáš to na chlapov, že náznaky nefungujú. Im to musíš povedať priamo
Presne toto si odsledujzuzanuska napísal:
nerozpráva sa tak so mnou bežne, ale možno mi začína dôverovať ako kamarátke a preto sa so mnou začal tak baviť
-
audiotrack
VIP
ženská, ty dokedy chceš ešte čakať? Pozvala si ho už na rande? Pobozkala si ho? Ty si žena, ty jemu môžeš dať facku, nie on tebe. Kľudne sa na neho hoď, maximálne sa odtiahne a budeš mať v tom jasno. Takto o tom polemizuješ na internete a nič nerobíš. Ber si práklad z boleka
však som napísala, že som ho včera pozvala znovu von a dnes sa stretávame
-
audiotrack
VIP
ok, sorry
Tak prvé tri otázky odvolávam, ten zvyšok platí stále. Potom napíš ako to dnes dopadlo
tak dnes som sa s ním stretla a spýtala som sa ho prečo mi chytil ruku, povedal mi, že on si to nepamätá, že by také niečo spravil, že to som si ho asi zmýlila s niekým iným, že on také veci nerobí, on chytá ruku iba svojej sestre a takéto kraviny mi povyprával a bol taký nervózny, že po 10 minútach čo som sa ho opýtala povedal, že už musí ísť, ako dosť vtipné
Až sa mi nechce veriť, že má 23 rokov. A ako vlastne ti chytil ruku? Šli ste cez cestu a on ťa otcovsky previedol držiač ťa za ruku? Alebo ako? Lebo toto sa mi zdá, že nemá záujem a keby ťa chytil za ruku, tak ako svoju partnerku, tak by sa z toho nesnažil vykrútiť. Naozaj zvláštne detinské správanie.