Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
čo hovoríte na tento proteín? http://www.protein.sk/e-53-iso-100--hyd ... --dymatize
Je pravda že Hydro Izoláty sú dobré iba po tréningu, ináč počas dňa atď. sú lepšiu klasické izoláty?
Je pravda že Hydro Izoláty sú dobré iba po tréningu, ináč počas dňa atď. sú lepšiu klasické izoláty?
Zbytočne riešiš drobnosti. Si profesionálny kulturista ?
Nie, nie som. Ale keď už mám zato utratiť € tak radšej za nejaký dobrý (hydro) izolát ako nejaký koncentrát nie? 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
vo väčšine ide o stravu/spánok, proteíny sú čerešničky, pokiaľ sa tomu nevenuješ profesionálne stačí ti niečo podobné:
http://www.protein.sk/e-791-myofusion-h ... -nutrition
http://www.protein.sk/e-43-100-whey-gol ... -nutrition
ja dávkujem v tréningové dni 1x po tréningu 1 odmerku proteínu + 1 odmerku maltodextrínu a večer pred spaním 1 odmerku proteínu zmixujem s mliekom a tvarohom, v netréningové dni dávam len ráno. teraz mi to išlo fajn, pribral som cca 5 kíl za mesiac.
http://www.protein.sk/e-791-myofusion-h ... -nutrition
http://www.protein.sk/e-43-100-whey-gol ... -nutrition
ja dávkujem v tréningové dni 1x po tréningu 1 odmerku proteínu + 1 odmerku maltodextrínu a večer pred spaním 1 odmerku proteínu zmixujem s mliekom a tvarohom, v netréningové dni dávam len ráno. teraz mi to išlo fajn, pribral som cca 5 kíl za mesiac.
No, tak neprekladaj nohy vselijak, ale tlac to tak, ako sa ma. Potom ze ta kolena bolia...robert656 napísal:
Nemam to od nikoho, len ked som tlacil tu 100ku z poslednych sil, tak som tie nohy vselijak prekladal, a tak sa mi to vytlacilo lahsie. Ale kolena este stale citim, uz je to tyzden aj den, tak neviem co to bude
A uz ked, tak najskor si daj zalezat na technike a potom tlac velke vahy. Ja som zacinal tlacit 80-100kg ale poctivo. Teraz tlacim cez 230kg a kolena necitim.
Jedine co mozes menit pri legpresse je postavenie noh - bud na sirsie, alebo na uzsie. Ked tlacis na sirsie, zatazujes viacej vnutorne stehna. Ked na uzsie, tak zatazujes vonkajsie stehna. Toto su jedine zmeny, ktore mozes robit pri legpresse.
Kilo za mesiac nie je az taka katastrofa pri objemovke. Strava sa zda byt v poriadku, avsak nezabudaj castejsie jest. Objemovka nie je o tom, ze rano sa napchas a do vecera na tom drzis (nevravim, ze to tak robis). Rozkuskuj jedla, jedz mensie davky, ale castejsie. Nezabudaj na sacharidovy prijem, hlavne po treningu, dodrzuj pitny rezim, spravne vol rychle a pomale bielkoviny. Jo, ale spi co najviac.test napísal:Ako je to so stravou, davate si pozor na to? Cvicim asi dva a pol mesiaca, zacal som papat tuniaky, viac vajec, snazim sa celkovo viac jest, ale za dva mesiace som pribral len dake 2-3kg. Je pravdou, ze som nejedol ako som sa docital, teda stale ryzu, kuracie maso, tazko to dodrziavat. Beriem asi mesiac aj protein, teraz som zacal aj s ovsenymi vlockami (fuj), zajem to bananom a potom klasika normalne jedlo, podla toho co je navarene. Je skutocne az tak dolezita ryza a maso alebo sa to da nahradit a ciastocne dohnat niecim inym? Celozrne pecivo mi az tak nevonia, takze skor to klasicke biele.
Ryzu a maso tazko nahradis niecim inym. I ked, ryza sa da sem-tam zamenit trebars prosom. Maso ale nenahradis nicim. Ziadna soja ani podobne ko*ot. Kluc hladaj v spravnej uprave a ochuteni. Celozrnne pecivo nechaj starsim ludom, nech im to stolicu zlepsi.
-
aruN
Professional
robert656 napísal:
Nemam to od nikoho, len ked som tlacil tu 100ku z poslednych sil, tak som tie nohy vselijak prekladal, a tak sa mi to vytlacilo lahsie. Ale kolena este stale citim, uz je to tyzden aj den, tak neviem co to bude
Ja som si takto zničil obe chrupavky na kolenách, išiel som príliš rýchlo s váhami a pri poslednom vytláčaní na drepe puk, najprv som nemohol 2 týždne ani poriadne chodiť a teraz na to beriem tabletky. Stále to bolí, aj keď už menej, tak si na to daj pozor, nie je to sranda. Treba cvičiť správnou technikou a nepreceniť sa. Železá ti nikam neujdu.
toto by som vyvesil nad branu kazdej posilovneŽelezá ti nikam neujdú
K tej potréningovej strave. Po tréningu treba doplniť bielkoviny + sacharidy, takže ihneď po tréningu ide proteín+maltodextrín. Po hodine to isté. Po ďalšej hodine až hodine a pol ide už klasické jedlo. Dnes som mal 150 g ceckov + 2 grahamové rožky, ale to bola výnimka, inak je klasika cca 100 g ryže + neuškodí zeleninka. Po cca 2 a pol hodinách domáce lasagne. No a potom za zhruba tri hodiny nočný proteín a spať.
Zdravím mám len takú "smiešnu" otázku.. .nechodím do posilky a ani neplánujem začať ale venujem sa cyklotrialu a ľavé krídlo mám viditeľne menšie ako to pravé (je to preto, že pri skákaní, skáčem natočený dolava a skáčem doprava.. to je jedno to je proste pre mňa jediné vysvetlenie)
čo by ma zaujímalo je, ako môžem to ľavé krídlo dorovnať na úroveň toho pravého doma? mám jednorúčky a hrazdu... takže nejaké tipy?
čo by ma zaujímalo je, ako môžem to ľavé krídlo dorovnať na úroveň toho pravého doma? mám jednorúčky a hrazdu... takže nejaké tipy?
one-arm rows, single arm swing...ak zvadas zhyby jednou rukou tak aj to...iWin napísal:Zdravím mám len takú "smiešnu" otázku.. .nechodím do posilky a ani neplánujem začať ale venujem sa cyklotrialu a ľavé krídlo mám viditeľne menšie ako to pravé (je to preto, že pri skákaní, skáčem natočený dolava a skáčem doprava.. to je jedno to je proste pre mňa jediné vysvetlenie)
co si myslite o SAN LAUNCH ADRENALINE IGNITER ??
-
aruN
Professional
ak vykonávaš fyzickú záťaž tak 2x do týždňa radšej ho nechaj iným. verím, že nabudiť sa na tréning ti pôjde aj bez toho. je to pre profesionálnych športovcov a z tvojho príspevku som nič nevyčítal.Lights napísal:co si myslite o SAN LAUNCH ADRENALINE IGNITER ??
jo 4x fitko a 6x trening
Doporučení 2x denně 5 tablet s jídlem, není určeno pro osoby mladší 18 let
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 15:33)
prosim vas ktory je podla vas lepsi kretain?
1. Universal CREATINE POWDER
2. Optimum CREATINE
Doporučení 2x denně 5 tablet s jídlem, není určeno pro osoby mladší 18 let
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 15:33)
prosim vas ktory je podla vas lepsi kretain?
1. Universal CREATINE POWDER
2. Optimum CREATINE
ten ktory je 100% a zaroven lacnejsi...kreatin jak kreatin
- vyskusaj a potom nam prid povedat ze co a ako.Lights napísal:co si myslite o SAN LAUNCH ADRENALINE IGNITER ??
Ono je to tak, ze okrem proteinu a kreatinu su vsetky
ostatne pripravky v podstate iba vyhodene peniaze. Dokazu
kratkodobo zvecsit napumpovanost, trochu nabudit, pripadne
zlepsit trochu regeneraciu, ale to je asi tak vsetko, ziadne velke naberanie
novych svalov sa nekona..
Tak tak, ale napr. BCAA sú perfektné. A netreba zabudnúť na maltu. 
nemyslel som ze ked si kupim nieco take tak ocakavam zvysenie svalovej hmoty o 50% chcem to kvoli tomu aby som mal dostatocnu energiu...
-
pegasusss
Light Professional
zec dake ovocie pred vykonom 
-
Point
Professional
nvm ci to tu niekoho zaujima..lebo aj par prispevkov nadomnou je "odsudenie" inych doplnkov ako protein a kreatin..kazdopadne.. vyskusany Hemo Rage Concentrate - prichut malicious melon..prichut nic moc teda .. nutim sa dopit tie 2dcl, rozpustnost ale dobra...pri treningu extra napumpovnanost necitim, zvyseny vykon necitim..lepsia koncentracia na trening, energiu som citil cely trening, ziadne zyvanie sa nekonalo.. uz by som ho ale nekupil..noexplode - green apple bol lepsi (aj ked som tam daval 2 odmerky, pri tom hemorage davam iba jednu)
Tieto účinky nikto nepopiera, keby som nevedel čo s peniazmi tiež to kupujem, ale je to zbytočné a časom to aj tak stráca na sile a treba zvyšovať dávku a to sa nedá donekonečna. Radšej investujem do iných vecí, ako poriadnych zásob BCAA.