vymena chladica ramky
vymena chladica ramky
Potrebujem niaky navod na vymenu chladica ddr3 1866 corsair vengeance za mensi.Bude mensie chladenie dostacovat?Pridem o zaruku?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vymena chladica ramky
O záruku prídeš, menší stačiť bude. Btw. prečo si si kupoval ram s vysokoprofilovým chladením, keď si chcel nízkoprofilové? 
skusil by som to vymenit za ram z nizko profilovym chladenim... ... ak si kupoval v kamenom nemal by to byt problem
Lebo nizkoprofilove nemali
pokial ti to moc nezavadzia skusil by som to odpilit co trci.... inac mala by to drzat len jedna svorka a pasta ....cize jemne nariat a davas dolu .... ziadne extremne nasilie ...pozor na staticku elektrinu .... nieco taketo alebo na youtube je toho mraky
Tak tie druhe modre kingstony som rozoberal 4 a nikdy nebol taky problem ze by sa mi to tak hnusne odlepilo ako tomu machrovi na videu
Ked uz mal prvu polku odlepenu spravil chybu ze to nahrieval.Staci od hora chladica dat do stredu prst trocha odlepit potom prsty po celej ploche chladica a pomaly cele odlepit.Jeden kit bol aj v alze na reklamacke a vymenili mi za nove takze neverim ze zaruku straca pri vsetkych typoch DDR.
Dakujem za rady všetko ma vyriešene ten chladic na corsair ide strašne lahko dat dole mam uz vsetky vymenene.Inak už som to skusil aj na kingstoneke a tam to sice šlo ale dost tažko.