amd hd 7970 problem
amd hd 7970 problem
Za odpovede a rady vopred dakujem.Amd hd 7970 2x v crossfire problem zacnem postupne opisovat.Takze kupil som amd 7970 2x a stare 560-ti som dal prec odinstaloval som ovladace prebehol som cez driver sweeper namontoval a nainstaloval som na 850watt seasonic gold a v hrach zacalo obcasne prebliknutie tmavej textury .Dalej som to videl v akejkolvek hre a hlavne v crysis 2 ta chyba prebehne dost rychlo a je tazke ju cvaknut frapsom preto mam len jeden screen.Preinstaloval som este raz ovladace a nakoniec som dokupil 1200watt seasonic ale nepomolo.Tak som skusil dat len jednu graficku kartu a aj zamenit za druhu nepomohlo.JE to dost divne ze v splinter cell conviction dost fps kolise 29-60 a seka na mojich starych 2x 560-ti to nerobilo tam to pekne drzalo 60 fps a hlavne nesekalo .Teraz neviem co je zle ci karty neodladene ovladace alebo to robi windows.Inak zostava intel core i7 2600k 4,4 MHz oc 8gb ddr3 msi GD-65b3 1200watt seasonic 2x DVD-RW 1 system hdd a 2x green 2TB asus xonar xense .
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: amd hd 7970 problem
preinštalovať windows. Driver sweper mnohokrát nestačí. AMD ovládače sú katastrofa sama o sebe.
Nebdu karty uz pokazene teoreticky slabym zdrojom 850watt?ale zase tu je napisane ze postacuje http://www.guru3d.com/article/amd-radeo ... 0-review/8 "Radeon HD 7970 - On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit.
Radeon HD 7970 Crossfire - On your average system the cards require you to have a 750 Watt power supply unit as minimum."
Radeon HD 7970 Crossfire - On your average system the cards require you to have a 750 Watt power supply unit as minimum."
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie. preinštaluj windows. AMD drivere sú katastrofa + tam máš zbytky od nvidie.
Takze karty nebudu zle?Ked to hadze taketo textury cierne?Nebude stacit oprava systemun windows?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
preinštaluj ho (s formátom). podľa mna sú v poriadku. Oprava nestačí
čo majú spoločné ovládače nvidia a ati?
regulérny postup by mal byť:
- odinśtalovať staré drivery
- v device manageri odobrať kartu
- restartnuť pc (počas BIOS - natvrdo vypnúť)
- prehodiť karty
- zapnúť pc a odmietnuť inštalaciu standard vga (xp) alebo m$ drivery (w7)
- nainštalovať zodpovedajúci optimálny driver
reinstalacia windows? co na to povedat?
regulérny postup by mal byť:
- odinśtalovať staré drivery
- v device manageri odobrať kartu
- restartnuť pc (počas BIOS - natvrdo vypnúť)
- prehodiť karty
- zapnúť pc a odmietnuť inštalaciu standard vga (xp) alebo m$ drivery (w7)
- nainštalovať zodpovedajúci optimálny driver
reinstalacia windows? co na to povedat?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiež si myslím že je zbytočné preinštalovať windows.
Ja som jeden čas na starom PC mal Drivery aj nVidia aj ATi keďže som mal 2 karty a občas som ich striedal (stále som sa hral s ich chladením no PC som mal stále zapnutý s druhou kartou), a fungovalo to bez chýb.
Ako hovorí lokkju (no o tom dodatku v 3jke som nikdy nepočul), uninstall, odobrať, vypnúť, výmena, zapnúť a nainštalovať drivery z netu.
Ps.: Máš najnovší BIOS? Niekedy to môže spraviť aj matičná aj keď ak by to bolo ňou tak je pravdepodobnejšie že by sa ti ani nezapol display.
Ja som jeden čas na starom PC mal Drivery aj nVidia aj ATi keďže som mal 2 karty a občas som ich striedal (stále som sa hral s ich chladením no PC som mal stále zapnutý s druhou kartou), a fungovalo to bez chýb.
Ako hovorí lokkju (no o tom dodatku v 3jke som nikdy nepočul), uninstall, odobrať, vypnúť, výmena, zapnúť a nainštalovať drivery z netu.
Ps.: Máš najnovší BIOS? Niekedy to môže spraviť aj matičná aj keď ak by to bolo ňou tak je pravdepodobnejšie že by sa ti ani nezapol display.
samozrejme, da sa to aj natvrdo vypnut. to uz je len taka nuansa...
mam najnovsi bios aj ovladace takze reklamacia ?Alebo?Niaky navod -navrh?A to som tie karty este netaktoval
http://www.msi.com/product/mb/P67A-GD65--B3-.html http://www.sapphiretech.com/presentatio ... id=1&leg=0
-
MichalkoOo
Zablokovaný
preinštaluj windows. Možno sa vyhneš zbytočnej reklamácií. Už veľakrát sa stalo že zmenu nvidia-amd win nerozdýchal. Je to úplne bežné. Ale urob ako chceš.
Doska ti tie grafiky strašne brzdí..
Doska ti tie grafiky strašne brzdí..
Napadlo ma nieco ale mozno to bude hlupost.
Nemas nahodou v hre zapnute PhysX? Mne to robilo ked som vyhodil 9600 a dal tam 6870.
V hre preblikovali textury. Ked som to vypol tak vsetko bezalo OK.
Skus.
Nemas nahodou v hre zapnute PhysX? Mne to robilo ked som vyhodil 9600 a dal tam 6870.
V hre preblikovali textury. Ked som to vypol tak vsetko bezalo OK.
Skus.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
škoda že splinter cell na obrázku physX nemá.. Používa havok
no uvidim karty tu budu asi o tyzden cca asi ic zamenim za oc verzie od sapphire
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Z kaluže pod odkvap. A potom do mňa všetci na fóre j*bú že som nvidiot a nvfan. Som a čo? Mám na to relevantné dôvody. Toto je jeden z nich. Sorry, ale za posledného pol roka čo som na fóre som nenašiel skoro žiadnu tému o pokazenej, štrajkujúcej, alebo nefunkčnej nvidii generácie 2xx+, zato ATi/AMD denno denne. Nie len v real life, ale aj tu. Osobne by som si vzal dobropis a zobral nvidiu.
-
Outsider
Star
Mozno to robi ten CPU podtaktovany na 4,4 Mhz 
Ale no sekolsomsa 4,4ghzOutsider napísal:Mozno to robi ten CPU podtaktovany na 4,4 Mhz
len tak mimo koľko ťa stáli tie grafiky ?
okolo 1100eurkamo_444 napísal:len tak mimo koľko ťa stáli tie grafiky ?
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2012, 19:41)
inak mal som niekedy v roku 2010 pokazenu nvidiu geforce 460 hawk a mam na druhom pc amd radeon 5770 a facha bezproblemovuplink napísal:Z kaluže pod odkvap. A potom do mňa všetci na fóre j*bú že som nvidiot a nvfan. Som a čo? Mám na to relevantné dôvody. Toto je jeden z nich. Sorry, ale za posledného pol roka čo som na fóre som nenašiel skoro žiadnu tému o pokazenej, štrajkujúcej, alebo nefunkčnej nvidii generácie 2xx+, zato ATi/AMD denno denne. Nie len v real life, ale aj tu. Osobne by som si vzal dobropis a zobral nvidiu.
Mam to vyreklamovane ale jedna karta je podla sapphire v poriadku dal som to do pc lenze ono to stale robi tie cierne kusky texture.Co mam teraz spravit ?Skusit strary bios?