uz tomu vazne nechapem:/

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: uz tomu vazne nechapem:/

Príspevok od používateľa Bobr »

Zakomplexovana osoba ktora chce byt neustale stredobodom pozornosti a ked tak nieje tak je zle. :smt098
majo1990
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majo1990 »

Predvcerom sme sa povadili hadam asi aj 2 krat za den, proste urazila sa a nebavila sa, posielala ma aby som isiel prec, potom sme sa nejako zmierili, vecer sme to prehnali obaja, tak som vypustil z ust nepekne slova na nu, (nadavku),nemyslel som to tak, ale to len preto aby sa krotila a neskriepila sa, jej robi dobre ked mi stale nieco robi, stipe,hryzie, stale mava debky a uz sa jej bojim povedat cokolvek aby som ju tym neranil, proste je citliva, a neceni si to co pre nu robim...ubera mi to vsetko z nalady... neviem, co mam robit? nevie mi odpustit vraj som jej velmi ublizil...na fb si dala ze uz nieje vo vztahu, ani na fb mi nenapise, ani nezdvihne telefon, ale nemyslim si ze by to ukoncila len tak...nemoze byt za tym nieco ine?
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A teba baví taký vzťah? :|
Ak sa urazila, nech sa aj odrazí. A možno vám obom tým rozchodom urobila láskavosť. Veď nech najprv dievča trochu dospeje. Či tebe to takto vyhovuje stále sa jej doprosovať a báť sa čokoľvek povedať?

Osobne si myslím, že to "nie je vo vzťahu" si dala presne za tým účelom, aby si sa jej začal doprosovať.

A čo máš robiť? Závisí od toho, čo chceš - teda či ozaj chceš tento vzťah-nevzťah i napriek všetkému, alebo sa rozhodneš ponechať to v tom, že to "ukončila".
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak ťa baví pchať sa do riti niekomu, komu to očividne robí dobre, tak pokračuj...
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

******ou p***u tu otravujes vsetkych kopni ju doprdele a ona sa uvedomi alebo nie a to uz ta potom nemusi zaujmat...
majo1990
Medium Star
Medium Star

Ludia, no pisem sem ohladne toho naposledy lebo ako vidim tak som dostal malo rad, tak skusim este raz, mam pocit ze sa blizi koniec, upada to a ja som na vazkach ci to ma este vobec zmysel sa s tym dievcatom zatazovat kedze si nicoho nevazi, stale sa snazim, v posteli to neklape, a vraj som zgrlavy pritom do nej obetujem dost financii, dostava odomna mensie pozornosti a to co ma rada jej vzdy kupim, navyse som si vsimol ze je psychicky labilna pri kazdej malickosti a stale sa chova jak zmyslov zbavena a reaguje prehnane nervozne, kolkokrat sa stane ze koli malickosti sa nerozpravame aj hodiny, rodicom sa tiez nepozdava kedze chodieva aj ku mne, odprezenovala sa u nas hystericky kedze sa rozburila koli telefonatu, no povedala ze uz nechce ku nam chodit, vraj ju rodicia nemaju radi pritom je to opak, vazne je to snou tak ze chce byt silou mocou stredobodom a to nieje dobre, povedal som jej ze nech si nezvyka na to ze jej budem kadeco kupovat naco si len zmysli, predsa sa nepotesi ani z malickosti tak myslim ze nieje dovod jej kupovat nieco viac hodnotne, vraj by chcela odomna aj nejake basnicky no ja niesom akurat ten tip aby som jej nieco skladal, samozrejme ze jej pisem SMS na dobru noc a aj volam, no uz sa snazim menej kedze sa jej iba ja ozyvam, vraj nema kredit, a ked jej nevolam uz pinda, proste nevie sa sama odseba ozvat a to ma stve, mal som nedavno meniny a ani mi len nezagratulovala ,vtedy sme mali krizu a vraj by to nebolo vhodne mi blahozelat (to ma dostalo), pritom vzdy ked ma ona sviatok tak jej nieco kupim, nieze by som chcel odnej nejake dary ale aspon mi mohla slusne zagratulovat, no ona sa hrala na urazenu ked sme riesili problemy, ,,proste je to vzdy tak , ked nieje tak ako piskne tak uz je zle,ale myslim ze som aj ja dobry idiot ked jej spravim stale po voli, malokedy jej poviem razne ze toto nie,,, viem ze aj ja niesom zrely na vztahy kedze toto je moj prvy velky pol rocny vztah, ale aspon k nej niesom odmerany a urazlivy a vazim si ju ako sa len da...aj ked sme prezili tolko tych problemov ju stale lubim a kebyze sa rozideme tak to asi neprezijem, asi by ma to bolelo strasne dlhu dobu...je to medzi nami silne, stale som jej povedal ze nedokazem byt snou iba kamarat a povedala mi ze sa mozme stretavat, no stale sa dame dokopy po kazdom nasom velkom probleme,...je medzi nami dost velke puto a preto by som rozchod tazko zniesol aj ked mi jej obcasna depkova nalada ubera z mojej nalady a to nemam rad ...ake mi date rady? ako to snou vsetko riesit?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...noo...tak tu tio pomôže jedine rozchod, aj keď to teraz akokoľvek nechceš, ver mi, že s odstupom času si budeš gratulovať, že si s ňou nezostal...
PiLLi04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiLLi04 »

je to dosť smutné čo tu píšeš a tá holka z teba doslova vysáva energiu svojou negativitou. Nemáš to ľahké, keďže človek si (v podstate) nevyberá do koho sa zaľúbi, ale tu iné východisko ako rozchod ani nieje. Máš to ťažké a zrejme aj ona, ale rozchod by to možno vyriešil a možno posunul oboch ďalej. Nenechaj si skákať po hlave donekonečna, ženy niesú žiadne primadony aby sme ich toľko uctievali. Možno sa uvedomí po rozchode a príde na to, čo si pre ňu znamenal. Tým nechcem povedať aby si sa k nej potom vracal, ale skôr to, že budete do budúcnosti obaja poučení. Hlavne sa nenechaj toľko zožierať, lebo nakoniec ešte ty ako bezstarostny človek skončíš na psychiatrii..
zuzanuska
Professional
Professional

"som aj ja dobry idiot ked jej spravim stale po voli".......... v podstate si si aj odpovedal

Veď aj ty sám vieš, že takto vzťah nemá vyzerať, len stále nechceš prijať ten fakt, že ten rozchod príde. Tiež dávam šance a snažím sa riešiť veci, ale na to treba vždy DVOCH.
Naozaj z teba úplne vysaje energiu.

Podľa toho, čo píšeš, vieš koľko báb by bolo vďačných za takého chalana? A ty si s tou, ktorá si neváži nič, ale ABSOLÚTNE NIČ!

Myslím, že už tu viac razy padlo také, že to máš ukončiť. No, samozrejme, nie je to ľahké a aj také rozhodnutie potrebuje svoj čas.

Ale povedz, čo ti dáva tento vzťah? Lebo mne sa zdá, že ti nedáva nič.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

na druhej strane sa mi zda dost normalne, ze baba by chcela byvat spolu zo svojim chalanom, v urcitej faze vztahu to prichadza automaticky. A ona to ma doma nedobre, tak sa snazi privelmi to urychlit a moc tlaci na pilu. Nevidim nic zle na tom keby si on prenajal nejaku garsonku or 1izbak a ona tam byvala spolu s nim s tym ze by to platil on. Nakolko ona nezaraba a on hej a dobre, tak by to bolo v pohode, aspon nejaku dobu a neskor by sa uvidelo ako dalej. Je dost bezne ze ked chlap ma slusny prijem tak dotuje svoju priatelku-frajerku, len vecsinou je to iba medzi nimi dvoma a cudzi o tom nevedia.. Ale samozrejme ze predpoklad je, ze ten vztah je funkcny a maju sa vzajomne radi.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

.... so schyzofreniou nie si nikdy sam .....
ta baba je jasna schyza nech sa najskor polieci a potom hlada vstah ..... iba ak by si chcel twice ...dva v jednom....
inac na karme mam este jeden bod .... nech sa paci.....
majo1990
Medium Star
Medium Star

Viem som blby ale uz bude vazne koniec, vyse tyzdna sme sa nevideli, predstavte si ze posledny den tj. minuly tyzden utorok, co bola u mna tak sa to zvrtlo tak, ze mi vylepila nechutnu facku koli tomu ze som ju zo srandy fotil, nebavili sme sa dost dlho, na druhy den mi oznamila ze mi odovzdala tajne moj telefon ktory mala pozicany, dost som na facebooku vybuchol a trosku som jej vynadal, rozpraval som jej aj to ze ako ju vnimaju moji rodicia, tiez ju to nejak zobralo, posledne dni sa neustale hadame cez net a vraj som jej mal zavolat, ja som jej volal mnoho krat len ma stale zrusila, vcera sme sa hadali a padlo aj take ze vraj jej nestojim za iniciativu ktoru ma chlap preukazovat, vraj zo mna chlap nikdy nebude, preco by som jej mal ja furt volat? napisala mi ze ona nema kredit, za ten pol rok co sme spolu mi volala mozno tak 2 krat (biedna bilancia), v sobotu som bol na koncerte v meste kde byva, volal som ju ze nech zide dole a prehodime rec, no nechcela, vyhybala sa mi vraj nema chut..stale je na pokeci a mysli si ze ked bude behat po miestnostiach tak budem ziarlit,....skusal som sa jej neozyvat no netrvalo to dlho a ja blbec som jej napisal....dosiera sa to vsetko a trapim sa
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ako sorry, ale ty si čo za debilka? Ty si v takomto vzťahu šťastný? Jasne cítiť že to chceš ukončiť (ona to už ukončila len o tom nevieš) tak ju pošli do čerta
zuzanuska
Professional
Professional

Ale teraz vážne Majo, vymenuj aspoň 5 vecí, ktoré ti tento vzťah dáva (ak si odmyslíme sex (ak vôbec nejaký je)), lebo ja to akosi neviem pochopiť :roll:
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Nerozumiete si, ona ťa má očividne u riti, ani sex nemáte dobrý, čo si písal. O čo tu ide? Prečo si s ňou, keď si nič nevie vážiť? Taká žena nestojí ani za ho*no s prepáčením. Čím skôr to ukončíš, tým lepšie (a to asi pre oboch).
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

To nema ziadnu buducnost, divim sa, ze ta to este vobec bavi. Je cas, aby si sa pozrel sam na seba do zrkadla a opytal sa, ci to to este bavi a ci v tom vidis buducnost.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Keby mi neaka hlúpa ženská povedala že nie som chlap a myslela to vážne, tak ju pod sekundou nechám.
nechápem ťa vôbec
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Filipito - Preco? Su zeny, ktore chcu chlapov a pod tym si predstavuju muza, ktory vie co chce, stoji si za svojim a ide za svojim cielom.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Lebo keď som chlap a chlapom sa cítim? Som sebavedomý, mám cieľ, viem sa o ňu postarať... Tak nemá dôvod, viem predsa čo som, viem sa zamyslieť nad sebou a vstúpiť si do svedomia :)
Keby to bolo v rámci neakej sexuálnej hry alebo podobne tak je to úplne iné :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze sa citis ako chlap, ale keby ti pri hadke povedala, ze nie si chlap a spravas sa ako decko alebo ako zena, tak sa s nou rozides?
Zamknuté