Co mna ako zakaznika po tom, preco ich oni nemali? Nic! Chcem to co som si objednal, co slubili a za co som zaplatil.MichalkoOo napísal:nie, je to dobrý obchod. Nožíky im nedodal distribútor.
BattleField 3
Re: BattleField 3
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak mozu ti maximalne poslat nejaku satisfakciu, alebo co myslis ze ich maju teraz vycarovat alebo co? 
To je ich problem odkial ich vezmu, ukradnu alebo vycaruju.
-
Hotwire
Addict
sorac ale to je pristup rozmaznaneho decka "ale ja chcem to lizatko!!!". normalny clovek moze pozadovat nejaku nahradu ci uz financnu alebo vecnu alebo co, ked uz sa k tomu oni raz zaviazali, ale ked tie noziky proste nezozenu tak ich nezozenu, a je jedno ci sa postavis na hlavu, alebo budes hadzat o zem, alebo budes dupat nohami. 
Mne je nozik ukradnuty, ide o princim a o zavadzanie spotrebitela ale to je vec pre SOI. Koncim na temu nozikov.
Zas vypisujes sracky.MichalkoOo napísal:nie, je to dobrý obchod. Nožíky im nedodal distribútor.
Noziky nemali s hrou nic spolocne a objednavali ich z DX (teda z wholesale dcerskej stranky DX - VolumeRate), to je overene uz davno. Nekupili ich dost a potom sa na to pravdepodobne vysrali.
PGS je a vzdy bol najhorsim obchodom ktory na slovensku poznam, amaterizmus tam vidno doslova vo vsetkom a kade-tade po nete ako aj tu na fore na nich najdes tolko staznosti (a niekedy fakt neuveritelnych) ako na ziadny iny obchod nie.
Na slovensku to bohuzial funguje tak ze ked v priemere styrom z piatich dodaju tovar v poriadku a jedneho oj*bu, tak je to pre tych styroch proste ppci obchod a ten piaty si vymysla. Na tom ako PGS vyhralo na heureke shop roka sa uprimne ani nedokazem zasmiat lebo je to skor tragicke. Ale ved komu niet rady...
-
p4ra
Redeemer
A presne preto som ja presiel na xgames.sk. Zatial som u nich kupil myslim 2-3 tituly a vsetko prebehlo, ako malo a je napisane na webe. Mozem len odporucit.
-
cORP.
Addict
ludia silno uvazujem ze si cez g2play kupim rusku verziu hry za 14 euro , no niesom si isty ci si zahram v pohode aspon na low detail ,ak mate niekto podobnu alebo horsiu zostavu povedzte svoje pocity z hrania aj na slabsom stroji ,hravam bad company 2
hra mi fici relativne v pohode aj na high no v multaku hram aj tak na low ,nevadia mi horsie detaily
moja zostava :
amd phenom x4 9550 2.2ghz
ram 4gb
amd radeon hd4670 512mb
myslim ze najvacsia brzda by mala byt asi graficka karta ,netusim ako silno sa v hre vytazuje cpu ale ked su 4 jadra snad by to malo nejako utiahnut ,dakujem za odpovede
este dotaz k tej ruskej verzii ,ci ju uz niekto kupil ,ako je s nou spokojny alebo v com je menej vyhodna ,nevadi mi nejaka ruska mutacia .
hra mi fici relativne v pohode aj na high no v multaku hram aj tak na low ,nevadia mi horsie detaily
moja zostava :
ram 4gb
amd radeon hd4670 512mb
myslim ze najvacsia brzda by mala byt asi graficka karta ,netusim ako silno sa v hre vytazuje cpu ale ked su 4 jadra snad by to malo nejako utiahnut ,dakujem za odpovede
este dotaz k tej ruskej verzii ,ci ju uz niekto kupil ,ako je s nou spokojny alebo v com je menej vyhodna ,nevadi mi nejaka ruska mutacia .
Ja mám ruskú verziu z g2play. Funguje to úplne normálne.
Keď to chceš mať po anglicky tak musíš po každom update stiahnuť dva malé súbory a nakopírovať ich do hry.
Keď to chceš mať po anglicky tak musíš po každom update stiahnuť dva malé súbory a nakopírovať ich do hry.
-
cORP.
Addict
hej hej vsimol som si ze su tam dva male subory ,potom je tam jeden treti co bude asi anglicky jazyk v audio forme a ma to cca 850mb ,ten sa kopirovat nemusi ze ? kedze mi staci text anglicky ,jazyk nepotrebujem dabovany 
rozbehas to, ale bude to nehratelne, mal som predtym o trochu lepsiu zostavu ako ty, a na low detajloch som mal 20-30 fpscORP. napísal:ludia silno uvazujem ze si cez g2play kupim rusku verziu hry za 14 euro , no niesom si isty ci si zahram v pohode aspon na low detail ,ak mate niekto podobnu alebo horsiu zostavu povedzte svoje pocity z hrania aj na slabsom stroji ,hravam bad company 2
moja zostava :
ram 4gb
amd radeon hd4670 512mb
-
cORP.
Addict
no ,zaujimave ze na nete to ide v pohode ludom na podobnych zostavach ,myslim ze tych 20 fps uz je moc malo co popisujes
Ten veľký súbor stiahneš iba raz a potom máš pokoj..Nemusíš ho sťahovať znovacORP. napísal:hej hej vsimol som si ze su tam dva male subory ,potom je tam jeden treti co bude asi anglicky jazyk v audio forme a ma to cca 850mb ,ten sa kopirovat nemusi ze ? kedze mi staci text anglicky ,jazyk nepotrebujem dabovany
-
cORP.
Addict
ok dik 
-
sobrancan16
Star
ake nastavenia a rozlišenie obrazovky mam dat ak mam Intel Pentium E6600,4GB DDR2 RAM , ATI RADEON HD5670 1GB GDDR5 ?
Ja ti radim metodu pokus-omyl 
čaute , v Multiplayeri mám problém , že mi počas hrania hockedy zmizne zbraň a takisto nepriatelia , a potom sa to nedá hrať . Dá sa to nejak spraviť ?
parodia na google glass
-
cORP.
Addict
sobrancan16 napísal:ake nastavenia a rozlišenie obrazovky mam dat ak mam Intel Pentium E6600,4GB DDR2 RAM , ATI RADEON HD5670 1GB GDDR5 ?
mozem sa spytat ako ti to cca ide ? celkom sa priblizujem vykonom tak ze ci to hras v pohode na low alebo si si dovolil dat vacsie rozlisko
-
maracigana
Expert
cORP. napísal:ludia silno uvazujem ze si cez g2play kupim rusku verziu hry za 14 euro , no niesom si isty ci si zahram v pohode aspon na low detail ,ak mate niekto podobnu alebo horsiu zostavu povedzte svoje pocity z hrania aj na slabsom stroji ,hravam bad company 2
moja zostava :
ram 4gb
amd radeon hd4670 512mb
taká istú zostavu mám hrám na low,medium 40+ fps