Passat CC V6 (skusenosti,vylepsenia vykonu)
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Passat CC V6 (skusenosti,vylepsenia vykonu)
Niečo podobne zmysluplné ako ja, alebo si predstav, že píšeš dekarbonovi 
Kibo napísal:Dvěstě v městě, třista z místa, přímou čarou do náruče antikrista...
ked vymenim auto nech ma aj poriadny motor
-
RATZINGER666
Darca
ved ma, ma 300k, co je viac ako 90% toho, co jazdi po slovensku...
// ad. karma: ved to je pravda, ja som to myslel v dobrom...
// ad. karma: ved to je pravda, ja som to myslel v dobrom...
Preco nie rovno cip s rozumne upravenou mapou ECU, sportove sanie a komplet prerabka vyfukoveho systemu? Ak das na tom 20 percent a este zvysis krutiaci moment, tak to urcite pocitis.
-
Point
Professional
uz pre teba neni dolezity touchscreen a 18 palcove kolesa? 
Point- ale su
no tu uz pojdu 20"kolesa
-
evilbanana
Medium Star
Preboha preco si nedas povedat kupis s e60 535d za 17 k co predava jeden tipek na bmw klube v tip top stave s dobrou vybavou auto ma okolo 270 koni s cipom ktory stoji na tento motor okolo 1000€ a praca trva do 4 hodin mas auto vyladene v MM racingu nad 300 koni a budes spokojny kedze MM racing su spicka..Zbytocne to len komplikujes prikladam sa k hore spominanemu . iba mokry sen
-
RATZINGER666
Darca
evilbanana: boha, co mas furt s tymi bavorakmi??? si ho kup, ked ho chces, a neotravuj tu s nim, tu nikoho nezaujima...
mm racing je spicka?? a na to si ako prisiel?? to radsej zverim do ruk Cikorovi z maxmotorsportu...
// ad. karma: nikde som nenapisal, ze su to zle auta, a mas pravdu, nie su...
mm racing je spicka?? a na to si ako prisiel?? to radsej zverim do ruk Cikorovi z maxmotorsportu...
// ad. karma: nikde som nenapisal, ze su to zle auta, a mas pravdu, nie su...
RATZI6 to vystihol ... mne pripada ze to je skor bananov sen ked onom tak basniRATZINGER666 napísal:evilbanana: boha, co mas furt s tymi bavorakmi???
keby som chcel bmw tak e93 convertible z vonku ale nie, jednak cenovo je to dost
a takyto typ auta mam teraz
takze mam v plane vymenit za normalne vozenie leto zima, ktore sa mi aj paci
to je cc a nie ktore sa paci tebe banana
-
evilbanana
Medium Star
To iste mozem ja povedat o tebe s fordami a mazdami .. MM racing.. no kto je podla teba lepsi ? po dalsie to ze 3.0d bol jeden z naj motorov je tiez len nahodne ze ?? BMW? je to proste kvalita co sa o passate a jeho jazdnymi vlasnostami povedat neda. A ano bmw si raz kupim
-
RATZINGER666
Darca
keby som mu sem zacal vypisovat "nekupuj si to, kup si radsej mazdu alebo ford", bol by Tvoj argument opravneny... vobec nevidim spojitost s Tvojimi radami a jeho poziadavkami... do temy s feliciou a nefunkcnym repro tiez planujes napisat "ser na to, predaj to, dosetri a kup si 535d"?
kto je lepsi ako mm racing? hocikto, kto vie aspon preskladat motor a aspon trosicku sa venuje motorsportu, aspon na urovni motokar... a ked som ako lepsiu oznacil tu, ktoru spominam vyssie, nieco to uz znamena...
co je najlepsie na motore 3.0d?
passaty nie su na ceste najlepsimi zavodnikmi, ale o to majitelovi zrejme ani nejde, z prispevkov vyplyva, ze sa na tom nechce nejako nahanat, upravu motora chcel najma kvoli maximalke... passat je 4x4, zatial co bmw nie, bmw ma zo serie nizsi vykon, takze predpokladam, ze mu to bude vadit aj na tomto... ak ma bmw lepsi podvozok a tento sa mu nebude pozdavat a nebude stacit, kludne mu kdesi pozriem nejaky ohlins...
ako som pisal uz v inej teme - rozculuje ma, ze dnesna mlades nevidi ine auto ako bmw... ked nemas "bavo", nemas ani auto... pocuvam to odvsadial, citam to kde sa da, pretrcaju sa s tym najznamejsi raperi a podobna haved, kazdeho snom je mat bavorak, ti, co kupuju auto, kupuju bavorak, ti, co si niekedy kupia auto, kupia si bavorak, nikoho nezaujima model, kategoria alebo motorizacia, iba ta vrtula na kapote... je to teraz v "mode", "cool" a "in" presne tak ako 6 rokov dozadu audiny a 12 rokov dozadu mercedesy, akurat v ovela vacsej miere...
//
kto je lepsi ako mm racing? hocikto, kto vie aspon preskladat motor a aspon trosicku sa venuje motorsportu, aspon na urovni motokar... a ked som ako lepsiu oznacil tu, ktoru spominam vyssie, nieco to uz znamena...
co je najlepsie na motore 3.0d?
passaty nie su na ceste najlepsimi zavodnikmi, ale o to majitelovi zrejme ani nejde, z prispevkov vyplyva, ze sa na tom nechce nejako nahanat, upravu motora chcel najma kvoli maximalke... passat je 4x4, zatial co bmw nie, bmw ma zo serie nizsi vykon, takze predpokladam, ze mu to bude vadit aj na tomto... ak ma bmw lepsi podvozok a tento sa mu nebude pozdavat a nebude stacit, kludne mu kdesi pozriem nejaky ohlins...
ako som pisal uz v inej teme - rozculuje ma, ze dnesna mlades nevidi ine auto ako bmw... ked nemas "bavo", nemas ani auto... pocuvam to odvsadial, citam to kde sa da, pretrcaju sa s tym najznamejsi raperi a podobna haved, kazdeho snom je mat bavorak, ti, co kupuju auto, kupuju bavorak, ti, co si niekedy kupia auto, kupia si bavorak, nikoho nezaujima model, kategoria alebo motorizacia, iba ta vrtula na kapote... je to teraz v "mode", "cool" a "in" presne tak ako 6 rokov dozadu audiny a 12 rokov dozadu mercedesy, akurat v ovela vacsej miere...
//
ale ano, ma, napriklad 535xd ano, 535d nie... ak si to pochopil tak, ze to myslim v globale, tak ma to mrzi, ja som myslel na ten Tvoj konkretny spominany kus... zaujimavejsie vsak je, ze na nic ine nereagujes, hoci sa priamo pytam... dalsia vec - kde v mojom prispevku vidis nejake sprostosti? ...a nevypisuj mi SS, myslim, ze dost priestoru mame aj tu, co povies?evilbanana napísal:Pekne sprostosti pises nie bmw nema 4kolu co je xdrive ze...
-
evilbanana
Medium Star
ss som zvolil kvoli OT ale to ti tiez zrejme nic nehovori kedze vidis len svojho forda
-
RATZINGER666
Darca
okey, "vyhral si", tak mi teda odpovedz na moje otazky do SS 
//
dakujem...
//
Ty vole, ze vek 19... toto som ale vazne cakal od nejakeho 15-16rocneho... kam toto speje...
//
...a tieto invektivy si nechaj, ja Ta tu tiez nikde neurazam... zatialevilbanana napísal:nebudem mu tam robit off topic och ,ty si ale dementny koncim tuto debatu
dakujem...
//
Ty vole, ze vek 19... toto som ale vazne cakal od nejakeho 15-16rocneho... kam toto speje...
Bože to je nádherné auto
... už teraz závidím 
... inak to nové CC podla mňa už nie je také šmrncovné, ako práve tento model straší
... inak to nové CC podla mňa už nie je také šmrncovné, ako práve tento model straší
535d, to si asi robis srandu, ze?
-
RATZINGER666
Darca
test: podla toho, co pise ten banan, to je teraz najlepsie auto, ake sa da zohnat, nevidis? 
-
evilbanana
Medium Star
nie nieje to najlepsie auto ale pre mna to je skvele auto v ktorom som sa viezol ide neskutocne,tah vyborny jazdne vlasnosti skvele.. tak preco nie,povedal som svoju radu ked chcel cca 300konove auto nechapem zaco hned nadavate tiez ked pise ratzinger do poradte auto nikto mu nepinda za kup si forda kup si forda.. Kazdemu sa paci nieco ine
-
RATZINGER666
Darca
ked mi niekto napise, ze chce auto, s vyberom mu pomozem (a mozes mi verit, ze mi pise dost ludi), ale ked niekto napise, ze ma chce upravit toto a toto alebo ma problem s tymto a tymto, tak mu nebudem radit, aby to strelil a kupil nieco ine, preboha... tu je chalan rozhodnuty pre CC, co nie je az taka zla volba, a pytal sa na upravu motora, nie na to, co na to hovoria ludia... okrem toho je to nazivo subjektivne pohladnejsie a zaujimavejsie ako e60...
myslis, ze ten passat ide horsie ako ten bavorak? podla coho sudis, ze ma lepsi podvozok?
myslis, ze ten passat ide horsie ako ten bavorak? podla coho sudis, ze ma lepsi podvozok?
-
evilbanana
Medium Star
urcite nie, samozrejme 3.0d nemozem az tak porovnavat s benzinom v6 samozrejme passat ma velmi pekny dizajn.. ja som mu to len navrhol dalej sa nechcem hadat.. Ide o to ze som sa viezol aj vo fungl novom cc interier ozaj prepracovany krasny ale vrzgal a nove auto a aby vrzgal interier? preto som ho odhovaral
-
RATZINGER666
Darca
vyjadrenie "preboha, preco si nedas povedat" je podla Teba navrh? ak chces niekomu radit, v prvom rade by si ho mal nejakymi negativami odhovorit od toho, co on chce, a ak chces navrhnut nieco konkretne, porovnat to s ostatnymi a prave pozitiva vyzdvihnut...
pises krasne, ale ked Ta nabadam na konkretne vyjadrenia alebo porovnania, tak nereagujes... hore mas 10 otazok, z ktorych si mi neodpovedal ani na jednu... ako ma potom clovek vediet, preco je prave ten bavorak lepsi?
o vrzgani mozem cosi pozriet v recenziach a na forach... a ma ho aj kamarat v usa, mozem sa aj jeho opytat...
pises krasne, ale ked Ta nabadam na konkretne vyjadrenia alebo porovnania, tak nereagujes... hore mas 10 otazok, z ktorych si mi neodpovedal ani na jednu... ako ma potom clovek vediet, preco je prave ten bavorak lepsi?
o vrzgani mozem cosi pozriet v recenziach a na forach... a ma ho aj kamarat v usa, mozem sa aj jeho opytat...