Passat CC V6 (skusenosti,vylepsenia vykonu)
-
evilbanana
Medium Star
Re: Passat CC V6 (skusenosti,vylepsenia vykonu)
rad by som vedel kde su tie otazky nicomu sa nevyhybam
evilbananos ty si asi este stale nepochopil nazov temy 
ak chces rozoberat bavoraky zaloz si temu abo chod na bmwklub.sk
ak chces rozoberat bavoraky zaloz si temu abo chod na bmwklub.sk
-
evilbanana
Medium Star
Kamo preto som mu pisal SS ale citujem !
Viac ti sem nenapisem trussardi. Zelam dobry vyber.a nevypisuj mi SS, myslim, ze dost priestoru mame aj tu, co povies?
jeee ved pisat mozes kludneevilbanana napísal: Viac ti sem nenapisem trussardi. Zelam dobry vyber
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ty si nesvojpravny alebo ako? precitaj si este raz stranu dozadu a uvidis celu diskusiu...
ale aby si sa nevyhovaral, zbehnem to v skratke ibapre Teba este raz:
vo vsetkych otazkach som sa pytal na to, v com je lepsi ten bavorak globalne, v com motoricky a v com podvozkovo, kedze na tosi sa tu stale odvolaval... zaujimalo ma to, preco je mm racing najlepsi, pytal som sa, akym sposobom mu chces takymi radami pomoct, ako to suvisu s temou a zvysovanim vykonu, ci si myslis, ze ten bavorak pojde lepsie, no a v neposlednom rade ma zaujima, preco si raz aj Ty kupis bavorak...
staci takto?
// trussardi to myslim prezije a rad si precita Tvoje odpovede, kedze ho tiez urcite zaujima, preco ho odhovaras od passata a preco ho nahovaras na 535d
ale aby si sa nevyhovaral, zbehnem to v skratke ibapre Teba este raz:
vo vsetkych otazkach som sa pytal na to, v com je lepsi ten bavorak globalne, v com motoricky a v com podvozkovo, kedze na tosi sa tu stale odvolaval... zaujimalo ma to, preco je mm racing najlepsi, pytal som sa, akym sposobom mu chces takymi radami pomoct, ako to suvisu s temou a zvysovanim vykonu, ci si myslis, ze ten bavorak pojde lepsie, no a v neposlednom rade ma zaujima, preco si raz aj Ty kupis bavorak...
staci takto?
// trussardi to myslim prezije a rad si precita Tvoje odpovede, kedze ho tiez urcite zaujima, preco ho odhovaras od passata a preco ho nahovaras na 535d