The Grey (2012) - záver filmu !!! SPOILER ALERT !!!
Ako ste pochopili záver tohoto filmu?
Re: The Grey (2012) - záver filmu !!! SPOILER ALERT !!!
mozno to bolo schvalne spravene tak aby si kazdy urobil zaver aky chce....
No v traileri bolo ukázené viac ako vo filme
Dokonca som zachytil, že bola urobená aj scéna s bojom.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak ja som na tom konci videl vlka ako melie z posledneho a zdalo sa mi ze na nom / vedla neho lezal Otaway.... tot moj postreh z tych 2sekund
Podla mna Ottway zomrel, ved aj v tej basnicke to je napisane
Once more into the fray.
Into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day.
samozrejme moze zo byt aj inak.
Once more into the fray.
Into the last good fight I'll ever know.
samozrejme moze zo byt aj inak.
To je dobrá interpretácia! Ja si to tiež vykladám tak, že to bol nerozhodný súboj s fatálnymi následkami pre oboch. A keď aj nie, tak mu zostávalo ďalších 10 kusov..
-
guess.whoo
Redeemer
ja zase uplne suhlasim s h.olubom
presne taketo filmy mam rad. resp. nemam rad filmy, ked uz od zaciatku viem aky bude koniec. preto som mu dal aj plny pocet bodov na csfd.
keby ten film skoncil tak, ze je jasne, ze zomrie ten alebo onen uz by to bolo take viac menej tuctove. takto je to u mna najlepsi film co som tento rok videl
presne taketo filmy mam rad. resp. nemam rad filmy, ked uz od zaciatku viem aky bude koniec. preto som mu dal aj plny pocet bodov na csfd.
keby ten film skoncil tak, ze je jasne, ze zomrie ten alebo onen uz by to bolo take viac menej tuctove. takto je to u mna najlepsi film co som tento rok videl
Súhlasím so súdruhom nadomnou, budem sa opakovať z predchádzajúcej témy.
Nepozeral som to "za titulky," takže ten dodatok som nevidel a dobre tak. Sú filmy, kde sa takýto nejasný koniec hodí a vôbec nie je treba to dokončiť, tým by to práve stratilo čaro.
Nepozeral som to "za titulky," takže ten dodatok som nevidel a dobre tak. Sú filmy, kde sa takýto nejasný koniec hodí a vôbec nie je treba to dokončiť, tým by to práve stratilo čaro.
-
Soviet
Darca
Umna dost vela chyb vo filme, teda nelogickych veci, ale necham tak. Koniec ma pravdupovediac nastval. Chcipol istotne, nakolko tam bolo x dalsich vlkov a bol dost na dne + premrznuty z vody. Ale tak na jedno pozretie to bolo fajn.
-
R1k1nko
Darca
tak mna tiez nasrala jedna vec ked BEAR GRYLLS skoci do ladovej vody obleceny hned sa vyzlece a spravi si ohen ...
a tento Otaway pokracoval dalej morky .... wtf ?
dalsi zaver moze byt ze ked zabil ALFA samca tak pre ostatne vlky moze byt on ALFA a nezautocia na neho ..
a tento Otaway pokracoval dalej morky .... wtf ?
dalsi zaver moze byt ze ked zabil ALFA samca tak pre ostatne vlky moze byt on ALFA a nezautocia na neho ..
Jj ta voda šokovala aj mna. Do 30 min by bol mŕtvy.
-
Soviet
Darca
Aj to si vela povedal. Vsak v nej stravil velmi dlho. V realite staci par sekund a ma clovek problem. A to nevravim o tom utekani po snehu pred vlkmi a podobne. Velmi vela logickych chyb,ale tak stane sa..
Mňa najviac dostalo ako si mohol zaseknúť tú nohu medzi skalami vo vode, kde sa aj utopil (ten predposledný žijúci)? V tej pozícií akej bol by ho prúd odniesol ďalej, toto mi asi najviac vadilo.
Tá voda dostala aj mňa. Raz som pozeral akýsi film, ktorý riešil podobnú situáciu. Dotyčný utekal pred kýmsi a padol v zime do vody. Pekne to spracovali, ako proste sa musel vyzliecť, založiť oheň a nejak sa osušiť. A tuna - nič. Akoby sa nič nestalo. Ale tak asi sa to už nehodilo do kontextu záveru, bolo by to zbytočných 5 minúť navyše.
Keď sme už pri tom, tak hlavná zásada pri katastrofách znie - nikdy neopúšťaj svoje vozidlo/lietadlo 
Logiku a nejaký racionalizmus - to vo filmoch netreba moc hľadať. 
Z dôvodu jednoduchšieho nájdenia? Alebo väčšieho bezpečia?begbeee napísal:Keď sme už pri tom, tak hlavná zásada pri katastrofách znie - nikdy neopúšťaj svoje vozidlo/lietadlo
Ak áno, tak v tomto filme ich nemali ako nájsť, keďže tam niekde spomínali, že išli "mimo radar", takže asi nemali žiadne dostupné spojenie.
Toto je prvý zdrap, čo mi vyhodil google, ale je to všeobecne známa zásada.
Verím, že angličtina nerobí problém:
Verím, že angličtina nerobí problém:
You are the sole survivor of a plane crash in Western US forest land. You didn't see any roads recently as you were looking out the window of the plane before the crash. Do you scrounge some supplies and start walking? Or stay with the plane?
Unless your life is in immediate danger, never leave the aircraft site. A swath of wreckage and maybe even burned grasses, etc is much more visible to aerial searchers than a lone figure trudging in a random direction.
Think about it. You have more survival supplies represented by the aircraft than you can carry or find elsewhere:
Shelter - inside the plane cabin. If parachutes are available, one can be used for a tent or to bundle up in as a sleeping bad in cold weather.
Reflective signalling devices - shine up the interior bare metal surfaces of the plane's skin and use as a signal mirror. The bigger the better.
Visual signalling - drain oil from the engine and put pieces of rubber from the tires into any kind of container (existing or made from plane parts) and set it alight during daylight hours. If parachutes were in the plane, open one up, spread it out, and weigh it down with rocks to form a giant signal panel.
Crude tools - fashioned from plane parts
Communications - the battery and radio systems may have survived the crash. The plilot should have left it set on the frequency used by local air traffic control, so you could use it to contact aerial searchers. Use sparingly, but on a regular schedule, a 1-2 minute call-and-listen every 30 minutes during the daylight hours or anytime you hear an airplane engine.
Takže je to tak, ako som predpokladal. V reále by na nich určite vlky neútočili, takže by nemali dôvod z miesta katastrofy odísť. Vzhľadom ale na vývoj deja (aj keď bol teda trochu pritiahnutý za vlasy) vo filme inú možnosť nemali.
Schválne, počuli ste už o nejakej leteckej nehode, pri ktorej by sa nenašli trosky čoilen menšieho dopravného lietadla?