Kedy sa ozvať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Kedy sa ozvať?

Príspevok od používateľa strapaty »

audiotrack napísal:nie preto že napísal do fora, ale preto, že sme tu očividne starší a skúsenejší než on, a všetci sme si prešli rozchodom. A vieme z vlastnej skúsenosti, že za týždeň či mesiac to čas nevylieči. Aj pol roka je niekedy málo, ale to už záleží od toho aké bolo ich puto silné. No a píše že pri možnosti obnovenia by neváhal, takže on ešte ani len s tou správou o konci nie je zmierený. Stále tam vidí nádej, stále si myslí že to jeho ex nemyslela vážne a že si to rozmyslí
zakladas na forach temy o vstahoch ktore mas uz poriesene??? ja nie .... ja ked som sa z niekym rozisiel tak som sa s nim rozisiel .... aj ked som sa z toho liecil roky... sice vacsinou sa rozisli baby so mnou.... :D byt vo vstahu je slobodne rozhodnutie dvoch .... ak su nejake dvovody ze ten vztah nefunguje zo dna na den sa to nezmeni....
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

strapaty napísal:
zakladas na forach temy o vstahoch ktore mas uz poriesene??? ja nie ....
čiže to, že založil tému, znamená že ho nemá ešte poriešený? A teda že stále nie je presvedčený o tom že je koniec? To si potom protirečíš
strapaty napísal:... ja nechapem preco mu nikto neveri .... ked je zmiereny tak je zmiereny..... "D.... zeby preto ze napisal do fora ????
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

... to mala byt ironia ... asi malo ironicka .... ale ironia si vatsinou protireci .....

"inotaj maku.... satyra radsej s tvrdym"

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 13:03)
strapaty napísal:
"inotaj maku.... satyra radsej s tvrdym"
tak TOTO je gramaticky spravne:

tak pre tych menej chapavych ...inotaj (obrazneho vyjadrovania ako maku, cize malo)(ta inotaj cize radsej makku) satyra (satyr: http://sk.wikipedia.org/wiki/Satyr ) pervezifikacia ako vysita ale pekne skryta pred zrakom hlupakov

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 13:35)
inac dik za K- :D

//autoeditácia príspevku (16 Apr 2012, 19:09)
.... ked mi posielas spravu aspon sa podpis ...... na gramatiku ti kaslem ....cervena sa mi celkom paci..... s tym falusom neviem ci to mal byt kompliment alebo navrh alebo nadavka alebo vyhrazka alebo prosba ..... pises sice gramaticky spravne ale s mongolom mongoloidnym by som sa skor dorozumel......
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Začni písať ako človek a nie ako premúdrený retard a nikto ti nebude nič písať.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

ok pokusim sa znizit svoju retardaciu....
Napísať odpoveď