Kam ak nie do kina ?
Kam ak nie do kina ?
Kam zobrať dievča, ak nie do kina ? Ide mi o súkromie, ktoré je v kine bohužiaľ vďaka ''skvelému'' programu mi je blbé ju tam volať. A tiež mi ide o to aby sme sedeli vedľa seba a nie oproti ako v reštaurácií/kaviarni/atd.
Za odpovede vopred ďakujem
Za odpovede vopred ďakujem
Re: Kam ak nie do kina ?
Do parku si vyjdite 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
prevezte sa mestskou autobusovou linkou na trase Močenok - Poľný Tesov. Budete sedieť vedľa seba a medzi dedinami bývajú aj dosť prázdne
kaviareň kde sú gauče, reštika kde sú gauče, neake romantické miesto kde budete sami
a takisto v kine sa dá veľmi jednoducho robiť láska
a takisto v kine sa dá veľmi jednoducho robiť láska
-
drop
Medium Star
Ide teplo tak co napriklad zmrzlina ? Kupis samozrejme ako gentleman aj jej a potom niekde na lavicku to zapichnut a kecas.
Alebo ked bude sychravo tak na cajik, hocikde. A kde je problem si sadnut vedla seba ? Sice sam mam radsej ked sme oproti sebe a kecame. Samozrejme nie pri stole pre 12tich. Este ma napada skocit na pizzu, gyros/kebab a sadnut aj vonku, vsak je pekne. Zapoj fantaziu. 
A lepsie kino ma tiez tie gauce/dvojsedacky uplne hore. Aspon co chodievam do cinemaxu.
A lepsie kino ma tiez tie gauce/dvojsedacky uplne hore. Aspon co chodievam do cinemaxu.
-
Soviet
Darca
Lavicka niekde pri lese. Vsak trochu zapoj fantaziu..
-
Grim
Darca
...a chceš trt*ať alebo sa rozprávať?...
Na zadných sedadlách v aute sa dá v súkromní celkom dobre hmm porozprávať 
park byva po veceroch prazdny. v osvetlenej casti sa mozte rozpravat a v tej tmavsej "pokracovat v rozhovore", if you know, what i mean
som nepochopila s tym kinom..mas tam sukromie, ci nemas? ci mas, ale je to blbe ju tam volat??? anyway.. napad s autobusom je riadne haluzny, pozdravujem audiotrack..u mna vyhrava domace kino-> najmensia pravdeposobnost, ze ta nieco vyrusi (samozrejme, ak mas podmienky). vonku ta atmoska zavisi od pocasia.
inak na prechadzke: lavicka, spolu na moste pozerate na rieku, na vyhliadkovej vezi hladite na mesto..vsade, kde je zabradlie
hm, vyznie to trochu divne
alebo piknik niekde na trave, potom mozte pozorovat oblaky
apropo restika, mozte si sadnut vedla seba k baru..zeby to bolo intimco, to asi nie..ale to zavisi od konkretneho podniku
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2012, 18:58)
inak na prechadzke: lavicka, spolu na moste pozerate na rieku, na vyhliadkovej vezi hladite na mesto..vsade, kde je zabradlie
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2012, 18:58)
po parkoch ma mohol niekto tahat, ked som mala 16. "pokracovat v tmavsej casti" -> podla mna to nema styl, ale ja som uz vyberavajackb napísal:park byva po veceroch prazdny. v osvetlenej casti sa mozte rozpravat a v tej tmavsej "pokracovat v rozhovore", if you know, what i mean
-
drop
Medium Star
Uz ju len treba postrcit. Cez to zabradlie 
chcel si povedat: ako hrdina ju zachranit, ked sa posmykne 
Určite do tých čajovní kde podávajú vodné fajky. Aj keby že ich nemáte radi, stačí si dať čajík. Sedíte v boxe na zemi, telo na telo. Nič lepšie si nemôžeš priať.
Restauracie,pizzerie a aj bary maju male stoly so stolickami na kazdej strane a tak si mozete sadnut do tvaru pismena L,nemusite byt naproti. Idealne su na to tiez rohove gauce.
-
bolek
Guru
Keď je fajná čajovňa s prítmím, sviečkami, vankúšmi...to je skvelá atmosféra. 
niekam do parku, na breh rieky /ak tam nejaku mate/ , do lesika, ale ono je to vlastne jedno, robit sa to da vsade, aj v autobuse, len treba mat na to guraz
/acho,jo/
... najvatsi klud je na vecer na cintorine...
nie každému to može prísť po chutistrapaty napísal:... najvatsi klud je na vecer na cintorine...
K téme: Záleží aj od toho kde bývate, ak je to veľké mesto tak stačí len zapojiť fantáziu - najlepšie čajovňa, kde býva kľud (ideálne na romantický večer), alebo miesta s vodnou fajkou (tiež sa dá povymýšľať všeličo
Ak máš príležitosť ju vytiahnuť aj niekam mimo mesta, tak ideálne na romantickú prechádzku - niekam sa potulovať po lúkach a tak..
-
Soviet
Darca
Niektore dievcata to oblubuju, avsak mestska policia ma na starosti, aby tam vecer takto ludia nesedavali. Takze sa moze velmi rychlo stat, ze vas vyzenu.strapaty napísal:... najvatsi klud je na vecer na cintorine...
no co zamladi som testoval baby ci nie su fajnove.... boli to celkom pekne zazitky ... ale osobne som preferoval vychzdky do prirody.... ale ako bolo pisane vyssie fantazii sa medze nekladu ..... nai ranny vychod slnka na horach nie je zly.... len treba pamatat ze tam slnko vychadza cca o 2 -3 hod skor