Kam ak nie do kina ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kam ak nie do kina ?
2-3 hodiny? To by už aká hora musela byť
celú noc sa budú driapať na Annapurnu aby si ráno pozreli východ slnka
vdedine mame 1800 ... hore zacinal vychod slnka okolo 3 v udoli po 5 je to nezabudnutelny zazitok len treba poznat dobre cestu lebo v noci v hore nie je vidno absolutne nic...
O tretej v noci? Na Slovensku urcite nie!
presne to neviem ...moc som na hodinky nepozeral.....
ten cintorin
skoda ze si nenapisal co je to za typ baby (tak trochu uletena, alebo klasicka dobracka?) ja som kedysi zo svojou ked sme nemali uz vazne kam chodil na jednu budovu na kopci odkial sme v noci videli celu vysvietenu Za
Na takychto miestach je tiez klud a sukromie akurat vsetko si tam musite priniest sami a je to obmedzene len na letnejsie noci aj ked zima sa da hned vyriesit 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Čajovňa. Tam sa dá nájsť súkromie, romantická atmosféra, príjemná hudba. Nič lepšie neexistujeLotDrinks napísal:Kam zobrať dievča, ak nie do kina ? Ide mi o súkromie, ktoré je v kine bohužiaľ vďaka ''skvelému'' programu mi je blbé ju tam volať. A tiež mi ide o to aby sme sedeli vedľa seba a nie oproti ako v reštaurácií/kaviarni/atd.
Za odpovede vopred ďakujem
v drzani o ruku som pisal o tom, ako mne aj jej vadilo, ze nas riesi takmer kazdy studnet v meste. park bol pre nas jednine miesto kde sme sa mohli rozpravat bez toho, aby na nas niekto divne pozeral.kathleen napísal:
po parkoch ma mohol niekto tahat, ked som mala 16. "pokracovat v tmavsej casti" -> podla mna to nema styl, ale ja som uz vyberava
tmavsie casti parku som spomenul len preto, ak by to dotycni nevydrzali niekam kde je to pohodnejsie
ked ti je z niekym dobre je jedno kde ste ....