Zločiny proti ľudskosti
-
14spider25
Medium Expert
Zločiny proti ľudskosti
Ahojte kto z Vas by bol taky dobry a mohol by uviesť zopar argumentov ,,za a proti´´zločinom ľudských práv?to jest: vojny, holokaust, kriziacke vypravy, kresťanstvo. Nejake vlastne argumenty. Ďakujem. resp. keby mi to niekto pomohol nájasť.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zločiny proti ľudskosti
ty chceš vydávať cudzie argumenty za svoje? To máš fasa školu, dúfam že neostaneš pracovať na slovenku
a tebe niekto gugl zakazal?
a podla toho co si napisal mas dost bordel v tom co povazujes za zlociny proti ludskosti...typujem nejaka NoSka druhy rocnik strednej skoly
a podla toho co si napisal mas dost bordel v tom co povazujes za zlociny proti ludskosti...typujem nejaka NoSka druhy rocnik strednej skoly
ja ani celkom nechápem že aký by mohol byť asi argument za zločiny proti ľudskosti.
^ Ten by zaujímal aj mňa 
argument ani nie.. ale vyhovorka by tu jedna bola..
"Nopovazoval som ich za ludi"
"Nopovazoval som ich za ludi"
-
axxis
Addict
chod sa spytat do Izraela.Rubiki napísal:ja ani celkom nechápem že aký by mohol byť asi argument za zločiny proti ľudskosti.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
skor si myslim, ze s tymi "argumentmi" je to uplne naopak ... argument proti tymto zlocinom je jediny - su to ludia a zabijat ludi sa obvykle povazuje za nemoralne ... je zle nazyvat iste pohnutky k takymto cinom argumentmi, ale povedzme ... tychto argumentov "za" je mnoho a ludia, ktori si vedia predstavit napriklad etnicky, kulturne, nabozensky, atp. roznorode prostredie nad tym nemusia dlho premyslat ... pre nas a nasu "miestopisnu" mentalitu to je nepochopitelne, pretoze my sme uz zvyknuti, ze nejake odchylky akceptujeme ... inde a hlavne v inych podmienkach (prevazne ekonomickych) su uz ludia ochotni proti nejakym dezintegratorom spolocenskeho bytia nieco podniknut - casto je situacia natolko neriesitelna a "atmosfera" natolko husta, ze to konci prave takmito zlocinmi ...
netreba ani menit lokalitu, staci sa vratit o nejakych 80 rokov, alebo precitat mein kampf
Tak Mein Kampf je nečitateľný a neverím nikomu, kto tvrdí, že ho prečítal celý.
Ak sa zhodneme, že zločiny proti ľudskosti sú zločiny proti ľudským právam, tak si treba zopakovať, čo sú ĽP: sú to univerzálne prirodzené práva vlastnej každej ľudskej bytosti, ktoré sú nepremlčateľné, nescudziteľné a nezrušiteľné. Ak prijmeme túto všeobecne prijímanú definíciu
tak nie je možné obhájiť porušenie ĽP akýmkoľvek spôsobom.
Ak sa zhodneme, že zločiny proti ľudskosti sú zločiny proti ľudským právam, tak si treba zopakovať, čo sú ĽP: sú to univerzálne prirodzené práva vlastnej každej ľudskej bytosti, ktoré sú nepremlčateľné, nescudziteľné a nezrušiteľné. Ak prijmeme túto všeobecne prijímanú definíciu
axxis> To má byť argument za zločiny proti ľudskosti? Takú vec jednoducho pred súdnym človekom neobhájiš... to musí byť sfanatizovaná, fundamentalistická alebo náboženská skupina aby ti taký argument uspel a tým pádom to nieje argument....
zločiny proti ľudskosti???? ako povedal poručík Hamáček v Čiernych baronoch v reakcii na vetu "Ale nám šlo hlavne o člověka.".... "Kefalín, tyhle starosti můžete pustit z hlavy... Lidí je na světě jako sraček."....
Takže asi tak.... poprípade ma ešte napadá jedno.... Pokiaľ sa niekto stane nepriateľom, tak naňho prestávajú platiť akékoľvek ohľady, nakoľko už nie je považovaný za ľudskú bytosť, ale iba za kus mäsa či biologickú entitu, ktorá mi stojí v ceste k nejakému tomu cieľu.... A čo sa robí z prekážkami???? Prekážky treba proste odstrániť.... A to raz a navždy....
Takže asi tak.... poprípade ma ešte napadá jedno.... Pokiaľ sa niekto stane nepriateľom, tak naňho prestávajú platiť akékoľvek ohľady, nakoľko už nie je považovaný za ľudskú bytosť, ale iba za kus mäsa či biologickú entitu, ktorá mi stojí v ceste k nejakému tomu cieľu.... A čo sa robí z prekážkami???? Prekážky treba proste odstrániť.... A to raz a navždy....
-
axxis
Addict
ide o to, ze "vojna" a najlepsia ta proti terorizmu ospravedlni kadeco. ja som nikdy nepovedal, ze je to spravne, len, ze ocividne existuje argument za, ktory obstoji aj pred medzinarodnymi sudmiRubiki napísal:axxis> To má byť argument za zločiny proti ľudskosti? Takú vec jednoducho pred súdnym človekom neobhájiš... to musí byť sfanatizovaná, fundamentalistická alebo náboženská skupina aby ti taký argument uspel a tým pádom to nieje argument....
inac ja si viem dost dobre predstavit, ze keby niekto zabil Tebe rodinu tak potom dokazes dost dobre ospravedlnit vyhodenie do vzduchu celeho mesta Tvojich superov.
edit:// videl si niekedy vitaznu stranu vojny aby bola sudena za zlociny proti ludskosti, ktore vykonala?
Ludia si bili, biju sa a budu sa bit, prirodzena ludska (zvieracia) vlasnost, pud agresivity okoreneny s primiesou neovladatelnych emocii a egoizmu prameniaceho z podstaty celeho clovecenstva.
axxis> Mali by sme začať rozlišovať medzi ospravedlnením a argumentom. To že sa to stalo a niekto to ospravedlnil vojnou nieje argument pre páchanie takých vecí.
nesmiete si zamienat vojnu a zlociny proti ludskosti...vojnovy stav, je vojnovy stav, zlocin proti ludskosti je az zasah proti civilnemu obyvatelstvu
-
14spider25
Medium Expert
Dakujem vam vsetkym za svoje rozne nazory. Velmi mi to pomohlo naozaj. Mozte LOCK.