Alan Wake
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Alan Wake
Prave mam tuto hru rozohratu...
grafika - krasne scenerie.
pribeh - je to ako taky interaktivny film.
optimalizacia - je to pekne aj na mensich detailoch, ziadne loadingy, rychle alt-tabovanie z a do hry, rychle spustenie hry. proste krasa.
checkpointy nevhodne rozmiestnene - nahusto tam, kde ich vobec netreba a nariedko tam, kde su najazdy priser prip. riskantne manevre pri ktorych sa da lahko zabit; radsej by som si sejvoval hru sam.
obtiaznost - asi som len lavy, ale aj na easy sa mi to zda moc tazke. Musel som nahodit trainer na nekonecne zdravie. Lebo sa mi nezda normalne, ze tam na mna vybehne zo 10 nepriatelov a kazdu chvilu mi dojde baterka alebo naboje a nestihnem ani nabit novu baterku alebo nove naboje, ako do mna ti typci tlcu. Ani ujst sa im neda, su rychlejsi (a svetlo z lampy je daleko). V spojitosti s tymi checkpointmi, nemam naozaj nervy prechadzat tu istu cast stale dokola.
-
aruN
Professional
mne baterka nedošla ani raz, ale na to, že takenov úplne oslabím až dočasným svietením som prišiel asi v polovici hry. hru ako takú hodnotím fajn, na pár múch, veľmi sa mi páči štýl boja ako aj príbeh a prostredie.
Hra neni strielacka, pointa nieje zabit kazdeho. Musis casto utiect a "skryvat" sa pod lampou.Mek napísal:Prave mam tuto hru rozohratu...
grafika - krasne scenerie.
pribeh - je to ako taky interaktivny film.
optimalizacia - je to pekne aj na mensich detailoch, ziadne loadingy, rychle alt-tabovanie z a do hry, rychle spustenie hry. proste krasa.
checkpointy nevhodne rozmiestnene - nahusto tam, kde ich vobec netreba a nariedko tam, kde su najazdy priser prip. riskantne manevre pri ktorych sa da lahko zabit; radsej by som si sejvoval hru sam.
obtiaznost - asi som len lavy, ale aj na easy sa mi to zda moc tazke. Musel som nahodit trainer na nekonecne zdravie. Lebo sa mi nezda normalne, ze tam na mna vybehne zo 10 nepriatelov a kazdu chvilu mi dojde baterka alebo naboje a nestihnem ani nabit novu baterku alebo nove naboje, ako do mna ti typci tlcu. Ani ujst sa im neda, su rychlejsi (a svetlo z lampy je daleko). V spojitosti s tymi checkpointmi, nemam naozaj nervy prechadzat tu istu cast stale dokola.
a treba využívať flashbangy a svetlice
veľmi pomôžu.
-
lekoklatik
VIP
V jednej misii dokonca nemáš žiadnu zbraň a musíš sa dostať cez les k checkpointu, ktorého cestu sprevádza asi tak 10 nepriateľov. Ja som sa neustále snažil naštartovať lampu ale potom som len utekal a manévroval. Tú misiu som hral minimálne 30x, kým som to prešiel. Obtiažnosť normal mi vyhovovala.
-
Mek
Addict
To sice ano, ale ten prispevok som pisal, ked som bol v prvej casti hry, kde ziadne take veci nie suCuruj napísal:a treba využívať flashbangy a svetliceveľmi pomôžu.
Ja som mal svetlice hned na zaciatku. Treba hladat skryte miesta. Baterka ti odhali skryte zlte symboly na stenach.