neustale restartovanie pc
neustale restartovanie pc
ahoj, ootrebujem poradit vzdy ked zapnem pc a ked sa ma zapnut obrazovka s heslom, tak sa pc restartuje a ide to takto stale dookola neviem cim to je akurat som ale asi pred 2 tyzdnami vymenil graficku kartu - asus 7770 directcu mam pc xp ram 2g home edition a nvm ci to nieje kvoli tomu...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: pomoc
môže to byť kvôli tomu. Skús prehodiť späť starú grafiku, alebo zapnúť integrovanú ak nejakú máš a uvidí sa. Ale hlavne si prečítaj pravidlá, najmä to o názvoch tém a potom si tému premenuj na niečo výstižnejšie
Re: neustale restartovanie pc
a zdroj tam máš aký ?
Ked si mal v pc starú grafiku tak sa neprehrieval pc a ked maš novú tak sa prehrieva ?
Ked si mal v pc starú grafiku tak sa neprehrieval pc a ked maš novú tak sa prehrieva ?
ano tak no ked zapnem pc tak sa mi tam napisr ze:
Stop:c0000218 (registery file failure)
The registery cannot load the hive (file)
\systemroot\system32\config\SECURITY
Or its log or alternate.
It is corrupt, absent, or not writable.
Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complete.
Contact your system administrator or technical support group for further assistance.
No a potom sa resetne pc a ide to odznova...
Stop:c0000218 (registery file failure)
The registery cannot load the hive (file)
\systemroot\system32\config\SECURITY
Or its log or alternate.
It is corrupt, absent, or not writable.
Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complete.
Contact your system administrator or technical support group for further assistance.
No a potom sa resetne pc a ide to odznova...
Na opravu potrebuješ Inštalačné DVD windowsu .
Best Solution
to fix the problem, you need the Installation cd, put it in, start the setup, and enter repair console when the first blue menu comes up.
In repair console, your going to have to copy the windows\repair directory to system32\config
to fix the problem.
After the files have been copyed, Well maybe might be better if you only copy the SECURITY file. so no login details get changed.
Then restart the pc and see if it worked. If not your going to have to perform a repair installation from the xp cd.
- Prílohy
-
- boot-menu-recovery-console.png (2.54 KiB) 517 zobrazení
no tomu prvemu som rozumel ze tam mam dat cd a tam opravnu konzolu aj tomu druhemu ze to mam skopirovat(ak som niecomu zle pochopil prosim o vysvetlenie)ale tomu tretiemu o tom SECURITY vobec toto by som bol rad keby ste mi to vysvetlili... Dakujem
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2012, 17:50)
a este jedna vec... To cd mamdat kedy do dvd romky lebo mne sa restzrtuje pc vzdy PREDTYM ako nabehne obrazovka z heslom mam to tam dat ked spustim pc ?
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2012, 17:50)
a este jedna vec... To cd mamdat kedy do dvd romky lebo mne sa restzrtuje pc vzdy PREDTYM ako nabehne obrazovka z heslom mam to tam dat ked spustim pc ?
...ano normalne ako by si chcel instalovat system.... cize hned po zapnuti aby s neho nabootovalo
nevem ako zapnut to cd ked ho tam co sa mi tam ma ukazat? Lebo to cc sa mi akurat nacita dole v dvd romke ale na obrazovke nie...
daj cd zapni si boot (v biose) aby si to cd mohol pustit bez startu windowsu , restartuj pc , na zaciatku sa ti tam da klikni na lubovolnu klavesu (alebo cosi take) , kliknes a mozes valit

lol a ako mam zapnut ten Bios mne sa tam ukaze ze bios setup F9 ale ked to stlacam tak nic ... 
Bol si niekedy v biose , či to predtým išlo ?
Skús vytiahnuť Gpu a skusiť to na internej.
Alebo skús resetovať bios , vytiahni baterku na 5-10 sekúnd .
Alebo skús odpojiť hdd a vyskúšať či ti pôjde bios .
Skús vytiahnuť Gpu a skusiť to na internej.
Alebo skús resetovať bios , vytiahni baterku na 5-10 sekúnd .
Alebo skús odpojiť hdd a vyskúšať či ti pôjde bios .
do biosu ides vacsinou f10 f2 alebo del si si isty ze je to f9????
...inac vytiahni grafiku zapni PC mala by sa automaticky inicializovat interna grafika .... (odpoj sietovy kabel, PC ti moze restartovat aj pri vadnej sietovke....aspon mne sa to uz stalo, ale to by si sa asi k prihlasovaciemu oknu nedosta...)
...inac vytiahni grafiku zapni PC mala by sa automaticky inicializovat interna grafika .... (odpoj sietovy kabel, PC ti moze restartovat aj pri vadnej sietovke....aspon mne sa to uz stalo, ale to by si sa asi k prihlasovaciemu oknu nedosta...)