Cawte je na nete vela navodov a vsetkeho mozneho ano viem ... ale zatial nic nepomaha mozno som nasiel vzdy tie zle ...
1. tak najskor nieco ku kamere ... mozno su tu ludia ktori to maju a chcel by som sa spytat aka kvalita je ta naj najuniverzalnejsia ... (ale toto sa este da neni to az tak zle)
2. ale dalsi problem je ked uz natocim nieco je to .mp4 dam to do vegas poupravujem urobim a chcem renderovat ... skusal som uz dost vela nastaveni ale nic ... stale mi to nehorazne zmensi kvalitu je mi jasne ze mi to zmensi ale toto je velmi ... neviete mi poradit ? ... nejake vazne super nastavenie renderovania alebo nieco ...
lebo niekedy je dokonca vysledne video vacsie ako povodne (myslim kapacitne) ale horsia kvalita ...
DAKUJEM
GoPro a Sony Vegas
Re: GoPro a Sony Vegas
1. Najuniverzálnejšia kvalita je podľa mňa 720p (1280x720) = HD
2. Keď začínaš nový projekt videa tak choď do File -> Properties a tam nastav rozmery, fps a všetko o tom videu, potom by ti to malo rendrovať správne
2. Keď začínaš nový projekt videa tak choď do File -> Properties a tam nastav rozmery, fps a všetko o tom videu, potom by ti to malo rendrovať správne
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Rion, 720p je rozlisenie, nie kvalita. Dalej project settings nema nic s renderovanim... Odporucam vyrenderovat ako loseless .avi (bacha, zabera to mrte vela) a potom cez program "Easy h264" prekonvertovat na spominane h264. Nieco ako v tomto videu . Skvely pomer velkost/kvalita...
velmi pekne vam dakujem za rady ... skusil som to aj zmenit v tych nastaveniach nic ... aj som to vyrenderoval ako AVI a cez to H 264 .. prekonvertoval .. spravilo mi to s tym videom taku vec ze je take pasikave ... je ostre ale kockate
... tak ja uz vazne neviem .. nechapem ako to ze ti co robia tie videa GoPro je ich strasne vela tak ti ich maju take pekne ostre uplne skvele ... je mi jasnze ze nemaju 100 mb ... ale mam 3 minutove video ma 880 mb ked je AVI ale stale nevyzera bohvie ako ... a myslim si ze je to dost vela ... a ked to dam cez to h 264 .. tak to ma 150 a to je ako som uz vravel take cudne .. tak neviete este nejak pomoc ?
.. dakujem
-
BookEditor
Light Professional
Neviem, ja exportujem v MPEG 2 a tá kvalita nie je moc zhoršená a súbor je menší... Ideálne je už spomínané rozlíšenie 720p, framerate aspoň 50fps....
-
vladenko007
VIP
Odporúčam ti aj každému kto začína pracovať v Sony Vegas pozrieť tieto videa od chalana z čiech CZTUTORIALS. Je tam dosť tutorialov samozrejme v češtine ohladne strihu rendrovania a proste všetko čo potrebuješ včetne nastavenie projektu.
Keď exportuješ tak nastav väčší bitrate = väčšia kvalita = väčšiaveľkosť