schopnosť otvoriť sa pre vzťah
Re: schopnosť otvoriť sa pre vzťah
No to je ozaj čudné správanie. Akože nevie o tom, že ťa držal za ruku. Čo sa zľakol ? 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Mne to príde, že možno aj mal záujem, ale stalo sa niečo a teraz zrazu nechce mať s tebou nič spoločné. Len nechápem prečo.
Možno sa stalo to že mu neukazovala záujem ona. A preto je nasratý.
-
audiotrack
VIP
alebo sú dvojičky a myslí si, že stále sa stretáva s tým istým 
každopádne to čo napísala ako posledné je dosť divné. Prečo zatajovať takú banalitu ako že ju chytil? Jediné čo mi napadne je, že to fakt nemyslel ako flirt či nejako úprimne, chytil ju ani nevie prečo, nejako to vyšlo zo situácie a neprikladá tomu žiadnu rolu, tak si to ani neuvedomil že ju chytil. Ale prečo išiel po 10 minútach domov, to už ani ja neviem pochopiť. Je to celé divné
každopádne to čo napísala ako posledné je dosť divné. Prečo zatajovať takú banalitu ako že ju chytil? Jediné čo mi napadne je, že to fakt nemyslel ako flirt či nejako úprimne, chytil ju ani nevie prečo, nejako to vyšlo zo situácie a neprikladá tomu žiadnu rolu, tak si to ani neuvedomil že ju chytil. Ale prečo išiel po 10 minútach domov, to už ani ja neviem pochopiť. Je to celé divné
tú ruku mi chytil tak, že sme šli raz oproti, on sa mi hlboko pozrel do očí, nastavil jeho ruku a približoval sa ku mne, aby chytil moju ruku a silno ju stisol..
ja neviem pre mňa to bol intenzívny okamih, nie je možné, aby si to nepamätal, že to spravil, to nebolo také, že v dave ľudí mi chytil ruku alebo niečo podobné
odišiel po takých 15 minútach, pretože ho to strašne znervóznilo, aspoň tak pôsobil, vyhýbavé pohľady, červená tvár
a reči ako a nepomýlila si si ma s nejakým iným chalanom? a podobne, ako 5 ročné decko
ja neviem pre mňa to bol intenzívny okamih, nie je možné, aby si to nepamätal, že to spravil, to nebolo také, že v dave ľudí mi chytil ruku alebo niečo podobné
odišiel po takých 15 minútach, pretože ho to strašne znervóznilo, aspoň tak pôsobil, vyhýbavé pohľady, červená tvár
a reči ako a nepomýlila si si ma s nejakým iným chalanom? a podobne, ako 5 ročné decko
Vykašli sa na neho. Doslova. Vymaž ho zo svojej existencie. Pokiaľ nie je zo skaly, tak mu to dá príučku.
akú príručku?
On skor myslel príučku 
Nie je on len veľmi hanblivý?
Asi si ho tou priamou otázkou zaskočila natoľko, že nevedel kudy kam
Možno si ho mala skôr chytiť za ruku teraz ty, že či by sa odtiahol alebo by si ju ponechal v tej tvojej.
áno je veľmi hanblivý a určite som ho tým zaskočila, ale myslela som si, že mi povie pravdu a ak niečo cíti, tak to pre neho nebude problém, čakala som hocičo, ale to, že mi povie, že to nespravil, to som nečakala
Keď sa nad tým tak zamyslím, čo mal vlastne odpovedať? Chytil som ťa za ruku, lebo som to tak cítil. Lebo som chcel. Lebo mi na tebe záleží... Ak je naozaj taký hanblivý, tak to ešte doooooosť asi potrvá, než bude hovoriť o tom, čo cíti.
Ja si myslím, že skutky sú dôležitejšie než nejaké slová. Možno si myslel, že to chceš nejak vo veľkom rozoberať a sám si nie je istý, čo vlastne ešte cíti. Alebo to pocítil ako nátlak. Ale to sú len domnienky, ty ho poznáš lepšie
Teraz asi trochu cúvne, ak sa moc zľakol, alebo sa bojí, či sa nestrápnil...
Ja si myslím, že skutky sú dôležitejšie než nejaké slová. Možno si myslel, že to chceš nejak vo veľkom rozoberať a sám si nie je istý, čo vlastne ešte cíti. Alebo to pocítil ako nátlak. Ale to sú len domnienky, ty ho poznáš lepšie
Teraz asi trochu cúvne, ak sa moc zľakol, alebo sa bojí, či sa nestrápnil...
ja som čakala, že povie hocičo, buď, že sa mu páčim alebo, že mi tak chcel prejaviť to, že mi dôveruje alebo hocičo, ja neviem, ale to, že si to nepamätá bolo trošku moc z jeho strany, ale je možné, že som ho naozaj veľmi zaskočila a nevedel čo má povedať
ja si myslím, že teraz potrebuje čas na rozmyslenie a ak niečo naozaj cíti, tak mi to časom povie, ak nie, tak nie..v každom prípade ho teraz nechám tak a nebudem sa už nič viac pýtať ani nič skúšať
ja si myslím, že teraz potrebuje čas na rozmyslenie a ak niečo naozaj cíti, tak mi to časom povie, ak nie, tak nie..v každom prípade ho teraz nechám tak a nebudem sa už nič viac pýtať ani nič skúšať
Najlepsie je vykaslat sa na takeho,co popiera to,co urobil.Ved to snad ani nie je chlap.
Takeho by som nechcela ani zo srandy
Takeho by som nechcela ani zo srandy
ja neviem, chcela by som počuť názoru chlapa či som spravila niečo zlé ak som sa ho opýtala prečo mi chytil ruku? lebo viem, že chlapi neradi rozprávajú o citových záležitostiach a mám pocit, že som si ho tým dosť pohnevala, ale myslím si, že som mala právo vedieť na čom som
ked polozis poserovi otvorenu otazku ("preco?"), tak to nemoze dobre dopadnut. dost zalezi aj na intonacii - a ak z nej vycitil vycitku alebo agresivitu..
.
takze rada do buducnosti: uzavrete otazky, na ktore sa da odpovedal len ano/nie (+ neverbalny signal)
napr.:
"ked si ma chytil za ruku, tak sa mi to pacilo. chytis ma aj ked pojdeme odtialto? (+ usmev)"
..krok za krokom ho dokopat tam, kam potrebujes
-----------------------
a ako si na tom? netusim.
..pre poseru je totiz rovnako tazke nieco odmietnut, ci potvrdit.
.
takze rada do buducnosti: uzavrete otazky, na ktore sa da odpovedal len ano/nie (+ neverbalny signal)
napr.:
"ked si ma chytil za ruku, tak sa mi to pacilo. chytis ma aj ked pojdeme odtialto? (+ usmev)"
..krok za krokom ho dokopat tam, kam potrebujes
-----------------------
a ako si na tom? netusim.
..pre poseru je totiz rovnako tazke nieco odmietnut, ci potvrdit.
ja som sa ho opýtala, pamätáš si ten deň keď si mi chytil ruku?
a on mi na to odpovedal, že nie, nepamätá, ale ja tomu neverím, pretože to ako to prebehlo nie je možné zabudnúť, ale je možné, že ja som tomu prikladala väčšiu dôležitosť ako on
a on mi na to odpovedal, že nie, nepamätá, ale ja tomu neverím, pretože to ako to prebehlo nie je možné zabudnúť, ale je možné, že ja som tomu prikladala väčšiu dôležitosť ako on
A kedy sa to stalo? Lebo iné je ak to bolo pred týždňom a teda čerstvé a iné, ak sa to stalo pred 2 mesiacmi a už tomu možno neprikladá dôležitosť.
asi pred mesiacom,ok, ale niektoré veci sa proste nezabúdajú a to nebolo iba o ruke, on mi prejavoval náklonnosť aj ináč
-
audiotrack
VIP
pred mesiacom!
a ty sa čuduješ že si nepamätá? Ja neviem čo som robil včera ráno. Ak to pre neho bolo normálne chytenie a nie niečo viac, tak je to úplne normálne že si nepamätá. Za ten mesiac sa mohol stretnúť s X ľuďmi
a ty sa čuduješ že si nepamätá? Ja neviem čo som robil včera ráno. Ak to pre neho bolo normálne chytenie a nie niečo viac, tak je to úplne normálne že si nepamätá. Za ten mesiac sa mohol stretnúť s X ľuďmi
ok, ale ja som bola v tej situácii a viem ako to prebehlo, to nebolo nič také obyčajné, že by mi v dave chytil ruku alebo podobne, proste nedá sa to vysvetliť
on mi povedal, nechytil som žiadnemu dievčaťu ruku, ruku chytám iba mojej sestre, nepomýlila si si ma s iným chalanom?
on mi povedal, nechytil som žiadnemu dievčaťu ruku, ruku chytám iba mojej sestre, nepomýlila si si ma s iným chalanom?