Chcel by som si kúpiť túto rozšírenú batériu, no nikde neviem nájsť názory na ňu. Nemá tu niekto s ňou skúsenosti?
http://pccko.sk/gsm-a-pda-pr%C3%ADslu%C ... p-c0657300
GT Black Line HTC Sensation 1900 mAh
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: GT Black Line HTC Sensation 1900 mAh
cinska vec ,vydrz mozno bude rovnaka ako s original ...
Vieš mi poradiť alternatívu? Hľadám silnejšiu batériu, avšak bez nutnosti výmeny zadného krytu.
-
guess.whoo
Redeemer
nic take neexistuje. aj tie s potrebnym vacsim krytom maju len o trochu vyssiu vydrz ako original...
Ľudia na xda ti povedia opak.
-
guess.whoo
Redeemer
tak preco sa nepytas tam? urcite tam je par odkazov. a tipnem si, ze 90% z nich su na ebay. a tiez si tipnem, ze na tom bude rovnako s vydzou ako 3 baterky, ktore mali mat vacsiu kapacitu, ktore som uz k telefonom mal.
K HTC Diamond som mal dokonca 3300ku a vydrzala asi o 4 hodiny dlhsie ako stock baterka.
A este jedna poznamka - tieto cinske vacsinou po niekolkych nabitiach stracaju na kapacite.
Takze ak na XDA niekto daval odkazy na overene baterky, ktore vydrzia v skutocnosti tak, ako pisu v popise viac ako 3 mesiace tak este zaplatim aj tebe
K HTC Diamond som mal dokonca 3300ku a vydrzala asi o 4 hodiny dlhsie ako stock baterka.
A este jedna poznamka - tieto cinske vacsinou po niekolkych nabitiach stracaju na kapacite.
Takze ak na XDA niekto daval odkazy na overene baterky, ktore vydrzia v skutocnosti tak, ako pisu v popise viac ako 3 mesiace tak este zaplatim aj tebe
Pýtam sa aj tam, dokonca som vytvoril tému najprv tam: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1599351
-
Andreso
Medium Professional
Od batérie za 8€ sa nedá veľa očakávať, navyše, cena takejto batérie na ebay je určite ešte nižšia. A keď už, tak to, čo ti odporúčajú na XDA, ale stojí $49.