zeto750 napísal:toto je registracia do bety a ta prebehla lebo znova ak sa chcem registrovat napise ze mail uz pouzivam... a pokial viem tak mail som musel potvrdit ked som registroval novy ucet pred tyzdnom asi...
EDIT//
problem vyrieseny len u nich bola chyba a nejako to lho trvalo uz mi PBE fici ako ma...
Inak kto tam mate ucet hrate tam normalne alebo to vyuzivate len na testovanie?
League of Legends
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Re: League of Legends
ty tu vravis o normalnom hrani ... tak tu zo mna nerob debila ja velmi dobre viem naco je ten server
-
zeto750
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Dychaj z hlboka . JA z nikoho debila nerobim
A o normalnom hrani nevravim,(v kontexte ze ja tak hram) nevidis ten otaznik na konci? Ja som sa pytal ci tam aj niekto normalne hra kedze mne sa to zda zbytocne...
dakujem
dakujem
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
skoda reci na teba maj sa
-
xH4wK
Tak som dnes po dlhej dobe transferol na EUW a oplatilo sa, kazdy hru sa da normalne diskutovat v lobby a uz aj vyhravam ranked ... odkedy som na EUW tak ~10 vyhier 2? prehry... na EUNE sami troll a dement co mozno ani anglicky nevie, kadejaky blby rus poliak ci greek, uz som mal toho pokrk.
kto chce nech si ma preida a niekedy mozme dat duoQ
xH4wK
kto chce nech si ma preida a niekedy mozme dat duoQ
xH4wK
xH4wK
dockaj casu ono to pride
dockaj casu ono to pride
-
lekoklatik
VIP
Tak tak ako hovorí Forsaken.¨
Ale ja poznám to nadšenie z toho že som prišiel na riešenie toho, ako sa dostať na vyžší rating.
Tiež som tu nie tak dávno spomínal že som za sebou vyhral 10+ ranked hier a kľúč k takým výsledkom je moj skill z určitým champom.
Ono to upadne a začneš nadávať prečo si len neostal na tom servery.
Ale ja poznám to nadšenie z toho že som prišiel na riešenie toho, ako sa dostať na vyžší rating.
Tiež som tu nie tak dávno spomínal že som za sebou vyhral 10+ ranked hier a kľúč k takým výsledkom je moj skill z určitým champom.
Ono to upadne a začneš nadávať prečo si len neostal na tom servery.
vie niekto opisat situaciu na americkom ake to tam je?
ako si sa tam regol? ja zadam udaje , stlacim play for free , napise loading a potom sa nic nedejezeto750 napísal:Neviete ako zaregistrovat na https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/ ?
Zaregistruje ma ale mail nepride a nemam to ako potvrdit...
-
zeto750
Medium Star
Obycajne som vyplnil formular , a server som zadal PBE , tusim ze iny tam ani nebol v mznostiach.. Skusk iny prehliadac vraj kedysi bol nejaky problem z tymto...
Robi to v teda, ked nezvolis servermartintv napísal:
ako si sa tam regol? ja zadam udaje , stlacim play for free , napise loading a potom sa nic nedejepo 2 sek tam naskoci zase play for free
heh, vdaka tu kolonku region som si vobec nevsimol...dik este raz
-
Sarger
Guru wannabe
Tohto týždňový patch prináša veľa zmien, odporúčam naštudovať
http://euw.leagueoflegends.com/news/hecarim-patch-notes
-
zeto750
Medium Star
Skoda len ze to tolko trva aj ked na tento patch sa uz tesim od oznamenia (dost dlho
) Pacia sa mi upravy bojich dvoch najolubenejsich champov, Kayle a Teema 
Plus to ze v HP bare ukazuje kolko je sucasna regeneracia je myslim super, mne to vyhovuje...
A aj dalsie drobnosti ma potesili, len sa mi nepaci ze dorany nejake znizili HP zo 100 na 80..
Plus to ze v HP bare ukazuje kolko je sucasna regeneracia je myslim super, mne to vyhovuje...
A aj dalsie drobnosti ma potesili, len sa mi nepaci ze dorany nejake znizili HP zo 100 na 80..
Na Americkom hram dosť dlho a môžem povedať že to tam je dobré, síce nenájdeš tam veľa čechov a slovákov, ale úroveň hier je väčšinou dobrá ale až neskôr, samozrejme sú hry kde máš debila v teame a celé to kazí ale v poslednej dobe sa mi darí aj také hry vyhrať a začiatky sú tam asi také že dosť 30tek si asi založila nový účet a teraz sa baví ked owní unskilled players, ale dá sa toSon-Goku napísal:vie niekto opisat situaciu na americkom ake to tam je?
mozno casom..btw videl som tu ze niekto predava ucet z cistej zaujimavosti po kolko idu ucty alebo zaco sa to vymiena, kedze hra je free tak sa cudujem ze to niekto kupuje.
-
xH4wK
asi preto, ze na tom ucte su championi, skiny, mastery pages, runy atd...
takze cas vrazeny do hry ma nejaku cenu, taktiez mozno peniaze vrazene do hry.
free to play to je, ale prazdny account bez vsetkeho
free to play to je, ale prazdny account bez vsetkeho
-
lekoklatik
VIP
Žiaľ potom to tak na tých lvl 30-tkach aj občas vyzerá. Že hráč nevie čo je čo.
kde sa da preboha vypnut ping alert zvuk to uz sa neda ked ma debil za potreby pingat kazdych 10 sekund 5 krat po sebe
-
aruN
Professional
ignoreSon-Goku napísal:kde sa da preboha vypnut ping alert zvuk to uz sa neda ked ma debil za potreby pingat kazdych 10 sekund 5 krat po sebe
-
lekoklatik
VIP
Problém je však v tom, že pokiaľ nepinguje "Fall back", alebo na "budovu" alebo nepriateľského champa, nezistí kto to pinguje ^^