Stahovanie vždy inak
Stahovanie vždy inak
Zdravím, donedávna vždy keď som dačo sťahoval tak si stačilo len zvoliť disk a súbor sa tam stiahol, ale poslednou dobou vždy keď ťaham viacero súborov tak sa snaží každý stiahnuť na iný disk ako bol predvolený pri prvom parte, napr dám ťahať part1 do G, potom part2 a tam mi to dava už možnosť stiahnuť ho do F /daná možnosť už je zobrazene v tabuľke kde uložiť,nemenil som ju ja osobne/.
PC som prehľadal ako nodom tak aj Malwarebytes Anti-Malware ale nič som nenašiel, vedel by mi dakto helfnut?
Ďakujem
PC som prehľadal ako nodom tak aj Malwarebytes Anti-Malware ale nič som nenašiel, vedel by mi dakto helfnut?
Ďakujem
-
159456753852
Amateur
Re: Stahovanie vždy inak
Ahoj :-) nezaskodilo by keby si aj napisal s cim stahujes.
cez mozzilu ako doteraz,bud cez warez,hellspy a podobne, vždy len skopčím link a dám otvoriť na novej karte
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
napíš do adresného riadku ak vyskočí upozornenie tak ho odklikni. Daj vyhľadať browser.download.dir a zmeň si tam tú cestu na akú chceš
Kód: Vybrať všetko
about:configRe: Stahovanie vždy inak
audiotrack:skusal som zmenil som na D, pri prvom parete to islo ale pri druhom parte mi to zas hodilo inu moznost ulozenia 
-
159456753852
Amateur
Aku mas hodnotu pri browser.download.folderList?ateista napísal:audiotrack:skusal som zmenil som na D, pri prvom parete to islo ale pri druhom parte mi to zas hodilo inu moznost ulozenia :(
nastroje/moznosti/obecne/ulozit vsetky subory do....
strapaty:
tak skusam teraz to,kukol som povodne nastavenie vzdy sa opytat kam sa subor stiahne,to sa nezmenilo len neviem stale preco to pri stahovani niecoho s viac partami vzdy part stiahne inde,teraz som to nastavil na ukladanie na jeden disk tak som zvedavy
tak skusam teraz to,kukol som povodne nastavenie vzdy sa opytat kam sa subor stiahne,to sa nezmenilo len neviem stale preco to pri stahovani niecoho s viac partami vzdy part stiahne inde,teraz som to nastavil na ukladanie na jeden disk tak som zvedavy
skus ccleaner vymazat cookies, atd.....
keby to nepomohlo ... odinstalovat mozilu/ vycistit ccleanerom / nainstalovat mozilu.....
keby to nepomohlo ... odinstalovat mozilu/ vycistit ccleanerom / nainstalovat mozilu.....