ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy
Gangy, nepouzitelny v akom zmysle? Padne browser, hangne browser?
Pri vyplnani akycholvek policok (login alebo domaca platba) ta donekonecna presuva na prve. Teda ak sa chces lognut musis najprv vyplnit heslo az potom zakaznicke cislo, ak najprv vyplnis cislo mozes donekonecna klikat na policko s heslom, vzdy ta stale presunie na cislo. Pri vyplnani udajov pri domacej platbe je to uz nepouzitelne uplne, nevyroluju sa ti kody bank a ak aj na tridsiaty raz ano tak ziadny nemozes zvolit, nedostanes sa do policka s poznamkou, so sumou atd...
Uz som bol z toho natolko frustrovany ze som chcel uplne zrusit ucet a j*bat na cele zuno, kedze ucet zatial aj tak len testujem na mensie transakcie s paypalom. Nastastie som este skusil postupne deaktivovat vsetky doplnky a prisiel som na to ze to bol henten hajzel.
Uz som bol z toho natolko frustrovany ze som chcel uplne zrusit ucet a j*bat na cele zuno, kedze ucet zatial aj tak len testujem na mensie transakcie s paypalom. Nastastie som este skusil postupne deaktivovat vsetky doplnky a prisiel som na to ze to bol henten hajzel.
-
p4ra
Redeemer
OK, super. Uz som to poslal chalanom, tak sa na to pozru. Dakujem.
Neni zac. Neviem ci je to stale aktualne lebo mam teraz aktivovane sms plus a nechcem ho rusit, ale nedavno tam bola nasledujuca chyba: ked pojdes do nastaveni -> Nastav sms-ky
-> zisti co ziskas s sms plus (alebo nieco podobne, nepamatam si to uz
), tak tam mas napisane ze sms plus aktivujes citujem "kliknutim na tlacidlo potvrdit", pricom ale na tej stranke take tlacidlo neexistuje, je tam len tlacidlo "Dalej". Ja som sa tak napriklad oj*bal a aktivoval som si ho nechcene, lebo som predpokladal ze az potom co kliknem na dalej sa mi objavi to tlacidlo "potvrdit"
Takze treba zmenit popis toho tlacidla z "dalej" na "potvrdit" aby to zodpovedalo tej napovede.
Ak este nieco najdem tak dam vediet.
-> zisti co ziskas s sms plus (alebo nieco podobne, nepamatam si to uz
Ak este nieco najdem tak dam vediet.
zdravim mam zuno, a chcem sa opytat ako je mozne sa dostat do minusu? lebo pozeram ze velke sankcie tam su za to a kedze to planujem vyuzivat na plno tak by ma to zaujimalo. dik
-
t0m4s3
Admin
napr si vybrat v bankomate tak aby ti na ucte zostala 0 a nasledne sa ti strhne poplatok za vyber
chcel by som poprosit vsetkych uzivatelov zuno, ci by nemohli poslat pripomienku do zuno na zriadenie trvaleho prikazu resp. opakovanej platby zo sporiaceho uctu na normalny. funguje to iba opacne. velmi by sa mi to zislo a zuno mi odpovedalo, ze ak viac ludi pride s rovnakou poziadavkou, ze by to mohli implementovat. vdaka.
-
rufus59
Light Professional
Neviete niekto ako dostat odnich to DVD aj ked uz mam ucet vytvoreny ? http://www.zuno.eu/majkspirit/
-
marcipan2012
Novice
1. Stačí, keď vyplníš tento formulár
2. Otvoríš si ÚČET v ZUNO za 0 €
3. Zaplatíš KARTOU a DVD Majka Spirita je tvoje
2. Otvoríš si ÚČET v ZUNO za 0 €
3. Zaplatíš KARTOU a DVD Majka Spirita je tvoje
Myslim, ze to je len pre novych klientovrufus59 napísal:Neviete niekto ako dostat odnich to DVD aj ked uz mam ucet vytvoreny ? http://www.zuno.eu/majkspirit/
-
Soviet
Darca
Hmm? Vsak to funguje. Zosporiaceho si presunies na normalny. "Prevod medzi vlastnymi uctami".mr.key napísal:chcel by som poprosit vsetkych uzivatelov zuno, ci by nemohli poslat pripomienku do zuno na zriadenie trvaleho prikazu resp. opakovanej platby zo sporiaceho uctu na normalny. funguje to iba opacne. velmi by sa mi to zislo a zuno mi odpovedalo, ze ak viac ludi pride s rovnakou poziadavkou, ze by to mohli implementovat. vdaka.
je nejaký limit, koľko musím zaplatiť kartou, ak chcem tých 10€, ktoré môžem dostať, ak sa regnem pomocou myfriends?
či si môžem kúpiť aj horalku za 30 centov?
No funguje to to ale iba ako jednotliva platba neda sa dat ako opakovana resp. trvala.Soviet napísal: Hmm? Vsak to funguje. Zosporiaceho si presunies na normalny. "Prevod medzi vlastnymi uctami".
Preco som s tym vobec prisiel. Autopilot by bol dobra vec keby tam nemuselo byt minimalne €800, ktore by inak mohli zarabat na sporiacom ucte. Tak som chcel dat trvale platby tym sposobom ze by som mal vsetky prachy na sporiacich uctoch, ale vzdy k urcitemu datumu by boli premiestnovane na normalny ucet a potom na druhy den by boli odoslane prijemcovi. Zatial si platby robim rucne ako planovane.
-
kukiak
Addict
akukolvek platkbu kartou, ja som si kupoval rozkyCheZteR napísal:je nejaký limit, koľko musím zaplatiť kartou, ak chcem tých 10€, ktoré môžem dostať, ak sa regnem pomocou myfriends?
//Inac uz druhykrat mi nedali ten myfriends bonus za kamarata. Prvykrat som tam pisal a dodatocne mi ho pridali.. Teraz mi neodpovedali ani na jednu spravu cez IB....
dobrý deň , práve mi prišla Nová Visa Karta od banky Zuno , už som si ju stihol potvrdiť , ale paypal mi stále pri pridávaní karty píše
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Ako dlho trvá až mi Banka Zuno načíta to že som si potvrdil kartu ? Alebo je nunté zmeniť ešte nejaké nastavenia v Zune? Ak by bol niekto ochotný a napísal mi prípadne ktoré , ďakujem.
"This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card."
Ako dlho trvá až mi Banka Zuno načíta to že som si potvrdil kartu ? Alebo je nunté zmeniť ešte nejaké nastavenia v Zune? Ak by bol niekto ochotný a napísal mi prípadne ktoré , ďakujem.
-
Soviet
Darca
Musis zavolat/napisat do Zuna. Asi nemaju povolene karty na paypal. Ktovie.
ako to vyzerá pri tom vyplácaní peňazí zo zuno friends? Ako viete že vám poslali už tých 10€? Ako priamo na bankingu či ako?
-
kukiak
Addict
Mozno mi neuveris a bude ti to zdat ako science-fiction, ale pokus sa......
zistis to tak, ze ti na ucte pribudne 10€.
zistis to tak, ze ti na ucte pribudne 10€.
akurat predvcerom mi prislo 10€ 
pride ti aj mail ze ti pribudlo 10€ za otvorenie uctu, aj v bankingu ti pise prijatu platbu od zuna
pride ti aj mail ze ti pribudlo 10€ za otvorenie uctu, aj v bankingu ti pise prijatu platbu od zuna
ako dlho vám trvalo, kým vám prišli € za pozvanie priateľa a prvú platu kartou?