Citate knihy?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Citate knihy?

Príspevok od používateľa jackb »

Fiju, Pistanek s Taragelom pisali hned po Neznej diela, ktore boli velmi trpke, ale dalo sa na nich smiat

cez sviatky som sa pustil do Harryho Pottera
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Fiju napísal:Viete poradit nejaku kniznu komediu?
Stoparov sprievodca po galaxii ;-)
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

V poslednom case:

Zaklinac(I,II,II) - Perfektne fantasy knizky, nemam co vytknut, tesim sa na zvysne diely.

Sibirska vychova - Naozaj dost HUSTA kniha. Asi najdrsnejsia aku som zatial cital. Niektore pasaze sli jednym dychom, ale pri niektorych sa dalo aj dobre pobavit. Proste super kniha, napisana super stylom (autorov debut). Povedal by som ze pre vsetkych z nas je 99% z deja nepredstavitelnych, takze aj preto odporucam precitat.

Teraz som zacal citat Metro 2033, rozbieha sa to celkom dobre, dufam ze nesklame. Potom mam v poradovniku uz dlho naplanovane Orwellove velkodielo 1984, docitat Zaklinacov a este dalsich par knih mam na obzore, takze mam co robit. V takomto tempe a mnozstve citam knihy 1. krat v zivote :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Padlo tu parkrat Metro 2033 tak som sa to dal citat a tato pasaz ma uplne zrujnovala :D
Niekolkokrat sa pokusil stratit vedomie, ale ozivovali ho ladovou vodou. Asi sa s nim dobre debatovalo.

V konecnom dosledku si o nom vytvorili absolutne milnu predstavu, videli v noom nepriatelskeho spiona a sabotera, ktory prisiel aby Stvrtej risi zasadil zradcovsky uder do chrbta tym, ze vladu zbavi vedenia, sposobi chaos a priprave podmienky na vtrhnutie nepriatela. Konecny cielom bolo vytvorenie protinarodneho kaukazsko-sionistickeho rezimu na celom uzemi metra. Hoci sa Artom do politiky rozumel dost malo, taky globalny ciel sa mu zdal vhodny a suhlasil aj s tymto.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Max Brooks: Zombie Survival Guide (angl. verzia) - tento zaner mam zo srdca rad, tak si to uzivam:)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Akurát som dočítala od P. Baričáka- Raz aj v pekle vyjde slnko. Páčil sa mi nápad, síce drsný, ale podaný vtipným slangom a bolo to originálne.
hlava_hlúpa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hlava_hlúpa »

hej, najmä Kinga,Tolkiena,taká klasika...iní ma teraz nenapadnu, ale ak ma niečo zaujme, tak si prečítam :)

//autoeditácia príspevku (13 Apr 2012, 19:55)
dost som citaval E. von Danikkena. cital niekto z vas od C.D. Payna - Mladi v hajzlu? ja som precital tri, je to uplna pecka, vrelo odporucam, len sa tazsie zhana

čítala som to, pecka! :D
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Dnes som dočítal Klub bitkárov od Chucka Palahniuka. Kniha sa mi páčila, odporúčam.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

bolek napísal:Akurát som dočítala od P. Baričáka- Raz aj v pekle vyjde slnko. Páčil sa mi nápad, síce drsný, ale podaný vtipným slangom a bolo to originálne.
ja prave od Hiraxa citam Pribeh muza... zatial som len na zaciatku, uvidim, ci to dostane nejaky naboj
etc.
Professional
Professional

bolek napísal:Akurát som dočítala od P. Baričáka- Raz aj v pekle vyjde slnko. Páčil sa mi nápad, síce drsný, ale podaný vtipným slangom a bolo to originálne.
Vo štvrtok som si ju objednal tak uvidím.. celkom sa na ňu teším viacero ľudí mi vravelo že je to dobrá kniha. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

etc.: objednával si ju cez Martinus? Tam si ju objednal kamarát, lebo ju mali v zľave a potom mi ju posunul. Začína trošku depresívne a celkovo to nie je priveľmi optimistické, ale ten štýl, akým je to písané z toho robí taký čierny humor, že sa aj pobavíš. Dúfam, že sa ti bude dobre čítať. :)
etc.
Professional
Professional

Tak tak martinus.. :) Stojí 5€ + poštovné, ale tak objednal som ešte nejaké knihy takže si myslím že v pohode cena.
159456753852
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 159456753852 »

etc. napísal:Dnes som dočítal Klub bitkárov od Chucka Palahniuka. Kniha sa mi páčila, odporúčam.
Ak to porovnas s filmom ake to bolo? Horsie, lepsie, ine? (-:
etc.
Professional
Professional

159456753852 Ťažko povedať lebo film bol vynikajúci... V podstate bola tá kniha porovnateľná ako film... Možno o niečo lepšia ale len o trochu lepšia ako film.
GoodEvil
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GoodEvil »

Jes, knihy já rád, hlavne od Stephena Kinga, to je boh písmen:-)
Osobne momentálne čítam Metro 2,033 od Dmitry Glukhovského, Splinter Cell trilógiu od Tom-a Clancy-ho, Zaklínača od Sapkowského(mimochodom naprosto geniálne diela) a Warcraft, zo starého koníčka:-)
159456753852
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 159456753852 »

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dal som sa na klasiku - František Hečko : Svätá tma.

Zatiaľ paráda, musím siahnuť po takýchto podobných knihách.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hughito napísal:Dal som sa na klasiku - František Hečko : Svätá tma.

Zatiaľ paráda, musím siahnuť po týchto podobných knihách.
urcite si potom precitaj od hecka aj cervene vino, velmi dobra klasika

inac ja momentalne citam a song of ice and fire znamejsie ako serial game of thrones zatial je to velmi ale velmi dobra fantasy
T0m
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa T0m »

Možno nepíšem na správne miesto, odchádzam v sobotu na brigádu, kamarát síce bude mať počítač, ale myslím, že tam s ním toho veľa nevyčarujem. V 15-16 ma dosť nadchýnali veci ako programovanie a tak. Potom akoby niekto uťal, všetka pozornosť smerovala na spoločenské vedy a v poslednom čase ma opäť láka technika. Kedysi som sa hral s Linuxom, existovala dáka stránka wiki linux (možno trepem :D ) Z tej som mal dosť poznatkov, no a prejdem k veci. Oplatí sa mi kupovať nejakú knihu týkajúcu sa tohto OS na krátenie voľných chvíľ (a prestriedanie s quo vadis :D ) ? Knihu o programovaní by som tam nevyužil, to musím skúšať, tak aké je to s Linuxom? Nalepí sa na mňa dačo aj cez čítanie? :?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ja knihy nečítam síce pravidelne, ale ak už po nejakej siahnem, tak som schopný ju začať čítať a neísť spať až kým ju nedorazím. :) Tentokrát som si na odporučenie kúpil Knihu vyššieho vedomia, začnem ale až po skúškovom (verím, že už v utorok). :wink:
Napísať odpoveď