uniinstall win server 08

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

uniinstall win server 08

Príspevok od používateľa dekarbon »

prosim vas ako odinštalujem win 2008 server.ide o to že windows 7 sa mi nahodil do zložky windows.old ale v zavadzaci je defailten nastaveny server 08 a cet msconfig neni vidieť vobec nastavený ako druhý volitelný system win 7.takže neviem ako to uorbiť tak aby som upravil bootsector tak aby mi nahodilo win 7
Denco
King
King

Re: uniinstall win server 08

Príspevok od používateľa Denco »

Nie som si istý, ale ak máš Windows 7 v zložke .old, tak si Server 08 nainštaloval na partíciu, na ktorej bola sedmička. Čiže asi len znova čistá inštalácia Windows 7 (zo zálohovaním vecí zo zložky .old).
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale malo by sa to nejako dať urobiť nie aj bez formatu? ja som dakde an nete videl že to ide ale už neviem aký to bol návod proste tam písali že niečo prekpirovať rpúoste z tej zložky old nahradiť tie serverove zložky users windows a a take ale neviem ako prepíšem adresar windows ked win server má k nej výhradné právo musí to nejako isť
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

dobre a kde najdem subor s info o inštalácii windows 7 v tom adresari windows.old lebo ked mi hlada existujuce inštalácie ktoré chcem opraviť nájde iba teu win server 08 ale ja potrebujem aby sa mi tam zobrazilo aj windows 7 ale to ide manualne iba cez načitanie driverov a tam si to pýtam ten subor kde su informácie o inštalácii win 7 takže pojdem do adresara windows.old otvorim si adresar windows alebo kde ten subor mám hladať? ako sa volá?

//autoeditácia príspevku (15 Apr 2012, 23:00)
dobre zmena planu ako sparvím aby mi povolilo command move /y "d:\windows.old\ Program Files" d:\

vždy mi to vypíše prístup odmietnutý ako v dose do toho prikazu nahodím príkaz aby povolilo práva aby to prepísalo?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

musis byt prihlaseny ako lokalny administrator a prikaz spustat ako administrator (cmd / klik pravim spustit ako administrator) a potom zadas prikaz

ja by som skusil recovery disk w7 ..... ak nemas tak instalacku tam by mala byt tiez moznost recovery w7 ale ostane ti tam aj bordel z w8

zavadzanie systemu sa da upravit aj cez msconfig ....alebo vlastnosti systemu\spustanie a obnovenie......

ja sa inac tiez chystam na skusanie W8 ale ja to riesim cez image systemu (najskor si spravim image systemu, potom na cisty disk nainstalujem novy win, a ked dotesuje recovernem stary image a PC mam ako predtym.... to len rada nabuduce) ..je dobre rozmyslat trochu dopedu.....
Napísať odpoveď