Karty na satelitnu televiziu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Karty na satelitnu televiziu

Príspevok od používateľa HafO »

Zdravím , chystáme sa meniť karty na našich openbox-och , ale vôbec nemám ponatia aké karty kúpiť / či irdeto alebo Ice / a aké príjimače k tomu aby to zas nebolo moc finančne naročné , aby to hlavne spĺnalo funkciu prehrávania TV , o nič iné mi ani nejde iba čisto na sledovanie TV , žiadny internet ani filmy ani nič podobné ... Máme Karty Skilink a prehrávače staré openboxy , ktoré ako som počul nepodporujú tie nové karty irdeto a ice , potrebujem také prehrávače aby mi to prehralo a mal som s tým na pár rokov pokoj dokým zas nepadne /irdeto , ice ako aj cryptoworks zachvilku skončí/ ... Dakujem veľmi pekne ak by ste mi poradili :)

Takéto máme doma :

Kód: Vybrať všetko

http://www.google.sk/imgres?q=karty+skylink&um=1&hl=sk&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid=-PUuDmB8kuslbM:&imgrefurl=http://www.sat2000.cz/cs/skylink/636-karta-skylink-tt-tarif-standard-hd-ice-czech-link.html&docid=g1T1Q4uaI4zfAM&imgurl=http://www.sat2000.cz/636-380-large/karta-skylink-tt-tarif-standard-hd-ice-czech-link.jpg&w=300&h=300&ei=yy2LT7yiGIXc4QSN98zZCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=188&vpy=97&dur=425&hovh=225&hovw=225&tx=127&ty=123&sig=104994674822819026202&page=2&tbnh=147&tbnw=160&start=18&ndsp=24&ved=1t:429,r:12,s:18,i:135
Vdaka veľmi pekne :)
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Karty na satelitnu televiziu

Príspevok od používateľa sundevil »

ipbox, vu+, dreambox
(kokretny typ potom uz podla rozpoctu)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

co ma skylink spolocne s internetom? :shock: ICE poficia aj na tych openboxoch, nie? Sakra, sak rodicia maju 11 rocny humax cr-fox a ICE karta v nom slape jak vinecko
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Skylink je aj poskytovatel internetoveho pripojenia, to ma spolocne...
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

skusal si upgrade firmware???? u svokry mi nechcel zobrat skylink kartu stiahol som z netu najnovsiu verziu firmware nahral do root USB po vlozeni usb do boxu za 15 sec sa updatol firmware a od vtedy nie su s nim problemy.....

co sa tyka primacou mas 2 moznosti sd (od20€ nepojdu na nich hd programi.... casom urcite skoncia...) a hd(od 120€) .... osobne by som ti odporucil hd
ked ides riesit aj kartu aj primac a chces od sky linku najlepsie to poriesit s primacom kompatibilnym so skylinkom.... (najdes ich na stranke skylinku) a karty myslim zs skylink nove predava uz len indeto ale nie som isty.... ale viac sa dozvies tu http://skylink.sk/web/structure/2.html
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa HafO »

Takže hocijaký satelitný prijimač môžem kúpiť od ipbox, vu+, dreambox aby som to nejako nepokašlal ? nasiel som niečo takéto môže byť
Full HD satelitný STB OPTIBOX PONY
Satelitní přijímač Optibox Pony je určen pro přijem HD i SD programů a díky zabudovanému certifikovanému dekodéru Irdeto je vhodný pro kartu Skylink Irdeto, Skylink ICE a CSLink Irdeto, pomocí které můžete sledovat české a slovenké programy.. Funkce PVR vám umožňuje po přijení externího disku FAT32 nahrávat pořady v nezměněném digitálním formátu. Nahrávky jsou nekódované a obsahují video, všechny zvuky, titulky a EPG informace. Nahrávat lze jen jediný program a během nahrávání nemůžete sledovat jiný program. Přijímač má také funkci TimeShift zastavíme živé sledování pořadu a můžeme se v něm pohybovat. Přijímač není osazen čipem Secure Silikon a nemá funkci párování karty s přijímačem. Díky USB portu můžete aktualizovat software nebo také zálohovat setting. Upgrade software je možné provést pomocí OTAover the air z vysílání Skylinku. Přijímač má přednastavený seznam českých a slovenských programů z Astry 3A. Přijímač je šetrný k přírodě i k Vaší peněžence: - Spotřeba v režimu Stand-By 1W
??? Prevažne kukávame sportové kanaly , máme aj full HD telky tak by bolo dobré už aj to HD nie ?

alebo stačí aj toto ?
Full HD satelitný STB irdeto
Digitálny satelitný HDTV prijímač s licencovanou čítačkou Irdeto Skylink READY. 1x licencovaná čítačka Irdeto Pi-Sys, pamäť až na 6000 TV a rozhlasových staníc, výstupné rozlíšenie obrazu max. 1920x1080p prostredníctvom HDMI a podpora aj nižších rozlíšení 1080i, 720p, 576p, 576i. Podpora MP3 hudby a JPEG fotografií cez USB, prehrávania multimediálnych súborov.

Vdaka.
jozko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozko »

Čaute nechcel som zakladať novú temú tak sa pýtam ak si kúpim skylink kartu tak tam idú aj tie české programy ako prima , nova aťd ?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ryan Giggs napísal:Skylink je aj poskytovatel internetoveho pripojenia, to ma spolocne...
Nepravda. Sak to je len re-seller pre Astra2connect... Ked uz net cez sat, tak tooway.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

jozko napísal:Čaute nechcel som zakladať novú temú tak sa pýtam ak si kúpim skylink kartu tak tam idú aj tie české programy ako prima , nova aťd ?
idu
Napísať odpoveď