nemá sa k činu?
nemá sa k činu?
mám dlhoročného dobrého kamaráta, ale za posledných pár mesiacov je medzi nami to zvláštne napätie a navzájom sme sa ako keby provokovali ..no za poslednú dobu sa to nezmenilo... ako keby sme ostali na nejakom mŕtvom bode..alebo sa on nemá k činu?... ja osobne zatiaľ nechcem kaziť to čo je medzi nami, veď ako sa vraví, že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska... 
Re: nemá sa k činu?
a kto to akoze vravi? priatelstvo je fajn, ked ta druha strana nepritahuje.že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska...
PS.: co vlastne ocakavas od tejto temy?
Taktiež netuším čo od nás chceš.
A toto je pekný bullshit "že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska"
A toto je pekný bullshit "že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska"
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ale neni, neviem si hocijako predstaviť, že by som chodil s ktorýmkoľvek mojim kamošom...v takomto prípade je naozaj lepšie kamarátstvo ako láska...
ty nechces ? a on ma chciet...?K.A.T.Y. napísal:ja osobne zatiaľ nechcem kaziť to čo je medzi nami
Toto ja dobre nechápem. Veď ak s niekým chcem byť, tak to dám patrične najavo a to, či budeme potom kamaráti, riešim až keď k tomu príde. Tú osobu chcem v prvom rade ako partnera a nie, aby som sa trápil a hral sa len na kamaráta, pritom cítim opak.K.A.T.Y. napísal:ja osobne zatiaľ nechcem kaziť to čo je medzi nami, veď ako sa vraví, že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska...
A čo ak sa deje to isté v jeho hlave, čo ak si aj on vraví, že ťa nechce stratiť ako kamarátku a preto nič nerobí? Potom je to začarovaný kruh a obaja sa trápite pre toho druhého zbytočne, keď ste už možno dávno mohli byť spolu.
-
bolek
Guru
Ty musíš vedieť a cítiť, či chceš od toho viac alebo nie. Ak si odpovieš áno, tak mu to daj najavo, pretože on môže mať rovnaké pocity, ale nevie, ako to pohnúť ďalej. 
a nemože to byť nahodou tak že vám chybaju partneri ? že vam chyba proste "niekto" a najbližši priatelia opačneho pohlavia su peknou oporou ? ..a keď príde niekto tretí, všetko (okrem obyčajneho kamarátstva) bude fuč..
V každom prípade ak k nemu niečo cítiš tak nečakaj a rob niečo.. aspoň zistiš ako na tom si
V každom prípade ak k nemu niečo cítiš tak nečakaj a rob niečo.. aspoň zistiš ako na tom si
ďakujem za rady pri najbližších stretnutiach o niečom pouvažujem
po prípade sa pokúsim 
-
maciatko99
Medium Star
Ani ja necháopem a postrádam zmysel tejto témy. Chceš poradiť alebo nasmerovať v tom, aby si ho zbalila a boli ste spolu alebo ho chceš ako kamaráta, alebo kamaráta s výhodami? Čo od neho ty očakávaš alebo by si rada očakávala?
-
audiotrack
VIP
ja zase nechápem, prečo si provokovanie vysvetluješ ako že medzi vami niečo je. Mne to príde presne opačne. Veď provokovanie je vyžívanie sa v hneve a nervozite druhého, nie? Záujem reprezentovaný provokáciou je typický iba pre základnú školu. Buď si to pomenovala nešťastne, a myslela si flirt alebo niečo iné, ale z toho čo si napísala mi to vôbec nepríde že by sa mal mať k nejakému činu
-
p4ra
Redeemer
Osobne si myslim, ze chalan sa dostal do bodu, ked si uvedomil, ze nebude pokracovat dalej a ostane radsej na mrtvom bode, ako by mal prist o naj. kamaratku.
suhlas. provokacia je prejav zaujmu mozno na zakladnej skole.audiotrack napísal:ja zase nechápem, prečo si provokovanie vysvetluješ ako že medzi vami niečo je. Mne to príde presne opačne. Veď provokovanie je vyžívanie sa v hneve a nervozite druhého, nie? Záujem reprezentovaný provokáciou je typický iba pre základnú školu. Buď si to pomenovala nešťastne, a myslela si flirt alebo niečo iné, ale z toho čo si napísala mi to vôbec nepríde že by sa mal mať k nejakému činu
jeho zmeny spravania mozu byt ovplyvnene hocicim, co s tebou nemusi absolutne suvisiet. skus nahodit temu, ze ti nejak preslo hlavou, ci by ste mohli byt viac ako kamarati, alebo v buducnosti sa dat dokopy. bez ocakavani a nejakych analyz jeho spravania za minule obdobie. proste to len spomen, ako zareaguje.
len dost bab aj okolo 20 (18-21) si mysli, ze je to stale spravne...audiotrack napísal:Záujem reprezentovaný provokáciou je typický iba pre základnú školu.