nemá sa k činu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
K.A.T.Y.
Amateur
Amateur

nemá sa k činu?

Príspevok od používateľa K.A.T.Y. »

mám dlhoročného dobrého kamaráta, ale za posledných pár mesiacov je medzi nami to zvláštne napätie a navzájom sme sa ako keby provokovali ..no za poslednú dobu sa to nezmenilo... ako keby sme ostali na nejakom mŕtvom bode..alebo sa on nemá k činu?... ja osobne zatiaľ nechcem kaziť to čo je medzi nami, veď ako sa vraví, že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska... :)
lumir
King
King

Re: nemá sa k činu?

Príspevok od používateľa lumir »

že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska...
a kto to akoze vravi? priatelstvo je fajn, ked ta druha strana nepritahuje.

PS.: co vlastne ocakavas od tejto temy?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Taktiež netuším čo od nás chceš.
A toto je pekný bullshit "že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska"
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ale neni, neviem si hocijako predstaviť, že by som chodil s ktorýmkoľvek mojim kamošom...v takomto prípade je naozaj lepšie kamarátstvo ako láska...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

K.A.T.Y. napísal:ja osobne zatiaľ nechcem kaziť to čo je medzi nami
ty nechces ? a on ma chciet...?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

K.A.T.Y. napísal:ja osobne zatiaľ nechcem kaziť to čo je medzi nami, veď ako sa vraví, že niekedy je lepšie priateľstvo ako láska... :)
Toto ja dobre nechápem. Veď ak s niekým chcem byť, tak to dám patrične najavo a to, či budeme potom kamaráti, riešim až keď k tomu príde. Tú osobu chcem v prvom rade ako partnera a nie, aby som sa trápil a hral sa len na kamaráta, pritom cítim opak.
A čo ak sa deje to isté v jeho hlave, čo ak si aj on vraví, že ťa nechce stratiť ako kamarátku a preto nič nerobí? Potom je to začarovaný kruh a obaja sa trápite pre toho druhého zbytočne, keď ste už možno dávno mohli byť spolu.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ty musíš vedieť a cítiť, či chceš od toho viac alebo nie. Ak si odpovieš áno, tak mu to daj najavo, pretože on môže mať rovnaké pocity, ale nevie, ako to pohnúť ďalej. :)
PiLLi04
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PiLLi04 »

a nemože to byť nahodou tak že vám chybaju partneri ? že vam chyba proste "niekto" a najbližši priatelia opačneho pohlavia su peknou oporou ? ..a keď príde niekto tretí, všetko (okrem obyčajneho kamarátstva) bude fuč..

V každom prípade ak k nemu niečo cítiš tak nečakaj a rob niečo.. aspoň zistiš ako na tom si :)
K.A.T.Y.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa K.A.T.Y. »

ďakujem za rady pri najbližších stretnutiach o niečom pouvažujem :) po prípade sa pokúsim :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ani ja necháopem a postrádam zmysel tejto témy. Chceš poradiť alebo nasmerovať v tom, aby si ho zbalila a boli ste spolu alebo ho chceš ako kamaráta, alebo kamaráta s výhodami? Čo od neho ty očakávaš alebo by si rada očakávala?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja zase nechápem, prečo si provokovanie vysvetluješ ako že medzi vami niečo je. Mne to príde presne opačne. Veď provokovanie je vyžívanie sa v hneve a nervozite druhého, nie? Záujem reprezentovaný provokáciou je typický iba pre základnú školu. Buď si to pomenovala nešťastne, a myslela si flirt alebo niečo iné, ale z toho čo si napísala mi to vôbec nepríde že by sa mal mať k nejakému činu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Osobne si myslim, ze chalan sa dostal do bodu, ked si uvedomil, ze nebude pokracovat dalej a ostane radsej na mrtvom bode, ako by mal prist o naj. kamaratku.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

audiotrack napísal:ja zase nechápem, prečo si provokovanie vysvetluješ ako že medzi vami niečo je. Mne to príde presne opačne. Veď provokovanie je vyžívanie sa v hneve a nervozite druhého, nie? Záujem reprezentovaný provokáciou je typický iba pre základnú školu. Buď si to pomenovala nešťastne, a myslela si flirt alebo niečo iné, ale z toho čo si napísala mi to vôbec nepríde že by sa mal mať k nejakému činu
suhlas. provokacia je prejav zaujmu mozno na zakladnej skole.

jeho zmeny spravania mozu byt ovplyvnene hocicim, co s tebou nemusi absolutne suvisiet. skus nahodit temu, ze ti nejak preslo hlavou, ci by ste mohli byt viac ako kamarati, alebo v buducnosti sa dat dokopy. bez ocakavani a nejakych analyz jeho spravania za minule obdobie. proste to len spomen, ako zareaguje.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

audiotrack napísal:Záujem reprezentovaný provokáciou je typický iba pre základnú školu.
len dost bab aj okolo 20 (18-21) si mysli, ze je to stale spravne...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Bohužiaľ.
Napísať odpoveď