mam š-superb 2006. Problém je v tom, že ked vyhodím blinker, všetko pekne funguje ale ked ho vypnem, stále je počuť to tukanie z prerušovača v strede palubnej dosky. Vymenil som ho za nový prerusovač no stále to pokracuje a neviem čo s tým. Máte nejaké skúsenosti s takoutou situáciou?
problém 2: prestal fungovať centrál asi takým štýlom, že dvere odomknúť a zamknúť nejdú ale okná centrálne otvoriť a zavriet idú. Vedel by niekto kde by mohla byt chyba.
pokazený blinker a centrál
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: pokazený blinker a centrál
...k prvému problému, možno tresknem blbosť, ale skúsil by som prečistiť kontakty na páčke...asi tam je nejaký bordel, ktorý tam robí studený spoj...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
K obom problemom je len jedina cesta, najskor to dat na diagnostiku VAG, kde sa ukazu chyby, pripadne je mozne otestovat niektore veci. To je zaklad, ktory treba spravit, pretoze bez toho nema vyznam hladat problem.
Keby to bolo v packe, tak by po vypnuti smerovka dalej blikala, ale problem je v tom, ze pokracuje iba tukanie, nie blikanie.Grim napísal:...k prvému problému, možno tresknem blbosť, ale skúsil by som prečistiť kontakty na páčke...asi tam je nejaký bordel, ktorý tam robí studený spoj...
presne tak ako píše GothaR. On ten blinker funguje ako má, ale to prerušované tukanie je počuť niekedy menej, niekedy viac aj ked sú blinkre vypnuté.Začne to tukať hned ako potočím kľúčom. Ja som vymenil ten prerušovač ale problém pokračuje stále. Za prerušovač som dal vyše 50 eur a teraz budem museť zrejme kupovať celú novú páčku.
Začalo to vtedy ako boli v zime tie veľké mrazy, na ktoré sme tu pri BA neni zvyknutý, ale neviem či to s tým má niečo spoločné.
Ako citam, tak si na diagnostike este nebol. Chces kontakt na ludi z BA alebo odkial si co to spravia za 10-15eur? Kludne to moze byt problem v elektronike, studeny spoj, skrat alebo nieco ine. Preto je najlepsie to dat na VCDS alebo VAS a pozriet chyby tam, spravit test smeroviek a ak sa nic nenajde, tak to dat elektrikarovi, aby to premeral.
Na buduci tyzden idem do opravy s tym autom ale zatial len s centralom.