NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Vancouver je tiež jednou nohou von
Prehrali na lade Los angeles 1:0
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A Canucks takisto, no krasne nam to PO zacina 
Ani som nevedel, že som taký fanúšik Filadelfie a Los Angeles 
Devils... sakra :-/
Devils... sakra :-/
Takého mužstva nemôže byť škoda, pretože ako povedal Tortorella, sú to usmrkanci. Samí hrajú nečisto a sťažujú sa, keď im niekto niečo oplatí...stačilo mi vidieť zákrok v závere zápasu Jamesa Neala na hlavu Claudea Girouxa..tiež "férové" počínanie si Crosbyho pri bitkách (pamätáme sa ako napadol súpera hned po buly - Bretta McLeana alebo ako boxoval do zadku Borisa Valábika)...tiež nechápem ako môže dať Bylsma do brány Fleuryho, keď nemá formu a zadok mu krije Johnson hned po zranení a na farmu pošlu ako tak schopného Thiessena, ktorý dochytal zvyšok základnej časti, ten mal chytať.
Ja prajem Flyers Stanley Cup, za bojovnosť, hru, nasadenie a celkový herný prejav
Ja prajem Flyers Stanley Cup, za bojovnosť, hru, nasadenie a celkový herný prejav
-
guess.whoo
Redeemer
presne suhlasim s J.O.S.Em. Phili hra krasny hokej, tesil som sa na kazdy zapas a zatial ani jeden nesklamal. len sa trosku bojim, ze si teraz vystrielali prach a v dalsom kole pojdu hladko dole..no ale ved uvidime
Bylsma sa vyjadril, že Fleury bude chytať v nasledujúcich 4 zápasoch
//chlapec má zmysel pre humor
Dúfam, že Shanahan dopraje Nealovi za faul lakťom (podľa mňa rovnaký ako na Alfredssona jeho krajan Hagelin) dištanc aspoň 2-3 zápasy..
GM Flyers Holmgren verí, že súčasne mužstvo s preferujúcim herným štýlom dohrávaia súbojov, napádania, fyzického hokeja môže sláviť úspech ako v rokoch 1971,1972...už tretí rok hrajú Flyers slušné play-off a raz im nevyšla finálová účasť proti Chicagu. To je proste ich filozofia, a mne sa páči ich hra...
Hráči sú psychický veľmi silní, čo ukázali v závere základnej časti tým, že dokázali otočiť zápasy, v ktorých prehrávali výraznejším rozdielom, skôr sa bojím výkonov brankárov, Bryzgalov chytá ako sa zobudí a tiež nemá bohvie aké čísla
Nechcem predbiehať, ale pekná séria by mohla byť aj medzi Rangers a Flyers, čo si myslím, že bude finále konferencie
Dúfam, že Shanahan dopraje Nealovi za faul lakťom (podľa mňa rovnaký ako na Alfredssona jeho krajan Hagelin) dištanc aspoň 2-3 zápasy..
GM Flyers Holmgren verí, že súčasne mužstvo s preferujúcim herným štýlom dohrávaia súbojov, napádania, fyzického hokeja môže sláviť úspech ako v rokoch 1971,1972...už tretí rok hrajú Flyers slušné play-off a raz im nevyšla finálová účasť proti Chicagu. To je proste ich filozofia, a mne sa páči ich hra...
Hráči sú psychický veľmi silní, čo ukázali v závere základnej časti tým, že dokázali otočiť zápasy, v ktorých prehrávali výraznejším rozdielom, skôr sa bojím výkonov brankárov, Bryzgalov chytá ako sa zobudí a tiež nemá bohvie aké čísla
Nechcem predbiehať, ale pekná séria by mohla byť aj medzi Rangers a Flyers, čo si myslím, že bude finále konferencie
Milujem ako nikoho nezaujíma Florida - Jersey 
- Prílohy
-
- 18503388.jpg (76.75 KiB) 772 zobrazení
-
guess.whoo
Redeemer
nuz ked sa tam okrem Eliasovho golu skoro nic nedeje 
Phi vs Pit dobry zapas v nedelu, len skoda, ze som zaspal. Presne taketo zapasy play-off si predstavujem, maju vsetko co k tomu patri.
"Phi vs Pit" podľa mňa parádny zápas súhlasím... Ja som zasa nevidel začiatok 
Zatiaľ sa mi zdá, že žiadnu GAME 3 nevyhral domáci team, tak sa začínam báť o výsledok Panthers@Devils. Inak checkli ste si aspoň video s potkanmi na Floride? Úžasné. Takže radosť sme im dopriali, teraz ich už len rozmrviť na prach.
-
mirak2
Hardcore addict
begbeee napísal:Zatiaľ sa mi zdá, že žiadnu GAME 3 nevyhral domáci team, tak sa začínam báť o výsledok Panthers@Devils.
-
DanielDevil
Addict
Hossa dostal tvrdý hit
http://www.slovaknhl.sk/12283-hossu-odn ... video.html
pekne... Halak zraneny, Hossa zraneny...a sme v pič..
-
Soviet
Darca
sme? PO ide dalej
To, ze slovaci sa zranuju neznamena, ze kvalitne zapasy nebudu.
Ale tak MSko sa blizi koho tam zasa postavime Krasokorculiara Marcela hossu ?
-
t0m4s3
Admin
A ty myslis, ze Halak s Hossom nam vyhraju medailu? Trosku koncepcie by nezaskodilo.
to nemyslim.. ale ked to takto pojde dalej... ved aj Jurcina je zraneny, hossa, halak tiez.. s kym budeme hrat ked to takto pojde dalej ?...
-
Soviet
Darca
Pochybujem, ze by aj tak prisli na MS. Treba dat sancu mladym.
Však Jurčina ide pokiaľ viem. V anti-awards threade na boards je za svoju sezónu nominovaný na anti-Norris. Posila, heh.
Devíííls, ma drbne z nich, ak to bude opäť exit v prvom kole tak začnem fandiť po 18 na just Rangers
S Floridou, OMG
Parise nech tiahne, takého kapitána nepotrebujeme, nulový. Kovaľčuk zdrapne 1. all-star team a v playoff hrá ako keby bol v Atlante (=ako keby tam ani nebol).
Som pozeral, ale za tú bolesť hlavy v práci, to nestálo.
EDIT: Niečo k suspendáciám
Btw, Hossa potvrdený zatiaľ na jeden zápas mimo, Torres suspendovaný na neurčito zatiaľ.
Trocha meme neuškodí
Devíííls, ma drbne z nich, ak to bude opäť exit v prvom kole tak začnem fandiť po 18 na just Rangers
Som pozeral, ale za tú bolesť hlavy v práci, to nestálo.
EDIT: Niečo k suspendáciám
Btw, Hossa potvrdený zatiaľ na jeden zápas mimo, Torres suspendovaný na neurčito zatiaľ.
Trocha meme neuškodí
- Prílohy
-
- Shanny.jpg (29.2 KiB) 637 zobrazení