nanostation2
nanostation2
Zdravim nenasiel som konkretnu odpoved tak sa chcem opitat mam antenu nanostation2 navise predtim som cez nu mal net od byvalehpo poskitovatela teraz by som ju chel pouzit na prenos do dielne vo dvore moj problem je ze sa neviem dostat na nastavenia nasiel som sice tlacitko reset ale po stlaceni sa nic nedeje a ak podrzim cca 30 sek zacnu blikat vsetky letky neviete mi poradit ako dlho mam drzat tlacitko zatlacene a aka je servisna IP 192.168.1.20 pise stale ze nepripojene vdaka
Re: nanostation2
pripajas sa cez kabel alebo wifi ...mal by si to skusit cez kabel tu je manual http://www.i4wifi.cz/img.asp?attid=140620
Sa dost divim, ze sa ti neleni pisat aj medzery medzi slovami. To je gulas, panecku, pravdepodobne dalsi tzv. dysgrafik.
Koci ak mi nemienis poradit naco sa ozyvas asi si disdebilitik
je mi jasne ze by mala fungovat ip 192.168.1.20 ale mne to nefunguje stale vypisuje ze pripojenie nie je k dispozicii mna zaujima ten reset mam to len zatlacit alebo drzat kym nezacnu svietit všetky ledky resetne sa to hned alebo to chvylu trva pripajam sa cez kabel
je mi jasne ze by mala fungovat ip 192.168.1.20 ale mne to nefunguje stale vypisuje ze pripojenie nie je k dispozicii mna zaujima ten reset mam to len zatlacit alebo drzat kym nezacnu svietit všetky ledky resetne sa to hned alebo to chvylu trva pripajam sa cez kabel
poslal som ti link na manual... tam pisu 10 sek.
mas tam aj prihlasovacie meno a heslo
koci neviem co sa ti na tom nelubi mne sa to cita celkom v poho
mas tam aj prihlasovacie meno a heslo
koci neviem co sa ti na tom nelubi mne sa to cita celkom v poho
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nauc sa pisat. Nauc sa spravat.