Linkin Park
Re: Linkin Park
ats bol podla mna zly album, som zvedavy co bude zac toto
podla mna zly nebol, bol iny a nezvykly, ale zly urcite nie
tiez som ostal v soku ked som ho prvy krat zapol - cakal som nieco celkom ine..a dnes? pocuvam ho cely bez preskakovania
tiez som ostal v soku ked som ho prvy krat zapol - cakal som nieco celkom ine..a dnes? pocuvam ho cely bez preskakovania
Vychádzajú oficiálne videá (mtv.com, atp.), kde LP potvrdili, že prvý singel, 'Burn it Down' vychádza 16. Apríla. 
ja som sa snazil najst si knemu cestu, ale aj ked som si ho nanutil asi 10 krat cely, kedze LP je (alebo bol?) moja srdcovka, ale sam si ho proste nezapnem, bolo to pre mna dost sklamanieCheZteR napísal:podla mna zly nebol, bol iny a nezvykly, ale zly urcite nie
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nedalo sa to pocuvat. A toboz nie nazivo na koncerte, vsak to uspavalo ludi, ked to pomedzi stare dobre songy hrali.
-
senator8008
Light Star
No neviem čo mám čakať, dúfam že si u mňa napravia renomé. Aj tak u mňa budú stále tá numetalová kapela, vďaka ktorej som sa dostal k rockovej a metalovej hudbe.Hensym napísal:Vychádzajú oficiálne videá (mtv.com, atp.), kde LP potvrdili, že prvý singel, 'Burn it Down' vychádza 16. Apríla.
Ja som "decko 90-tych rokov" no ako malý som počúval podstatne staršiu hudbu, či už tuzemskú alebo zahraničnú. Do LP som sa 'zamiloval' keď vyšiel Hybrid Theory, a to, čo hrali vtedy považujem za to najlepšie. No ak ti môžem poradiť, nehodnoť nový album len podľa singlu Burn It Down, keďže tento singel bude očividne viac menej založený na elektronickej hudbe, takže ak máš rád iba ich nu-metalovú lajnu, tak ti toto najskôr nesadne (uvidíme). No celkovo pri albume máme zaznamenať návrat k typickým HT gitarám, tak uvidíme. 
singel je von:
http://burnitdown.linkinpark.com/
http://burnitdown.linkinpark.com/
-
redliner
King
zatiaľ nič moc teda čakal som trochu viac... inak potvrdený album na 26.06. 2012
Podľa mňa to nie je až taká hrôza.. čakal som horšie 
Mne sa to páči, a to nehorázne. Najmä refrén, tie pasáže okolo by možno mohli byť trošku tvrdšie, a hlasy prírodnejšiel. Refrén ale bez jedinej chybičky u mňa. Mikova pasáž detto. 
Ja by som v refréne uvítal trochu "inú gitaru".. niečo ako v New Divide
-
Soviet
Darca
Moc makke namna
Snad ine songy budu lepsejsie.
no nahodou, celkom dobre, cakal som fakt nieco horsie, iked chester akoby stratil ten svoj povodny drive co mal na HT a Meteore, aj ked tam nieco odkrici je to nejake ine, presne viem co mi na tom vadi ale tazko to vyjadrit...inac mikeov part je perfektny
-
mirak2
Hardcore addict
som bol v nejakom pomykove, ked zrazu zacal mike rapovat...uz sme si odvykli
chesterov spev je strasne teply, nemozem si pomoct
suhlas so Sovietom. velmi som sa tesil, a oni takto... uvidime na albume...
Nie je to az take zle. Casy Hybrid Theory vsak uz pominuly.
to je to slovo! teply!mirak2 napísal:chesterov spev je strasne teply, nemozem si pomoct
Hmm, no neviem. Teplé mi to nepríde, a určite nie v refréne. Napríklad taký Breaking the Habit je z Meteory, a ten hlas je tam imho podstatne jemnejší. A je to jeden z najobľúbenejších songov, čo sa týka prehratia, koncertov atď...
PS: Chester drive určite nestratil. Stále hrajú hlavne staré pecky na koncertoch, a Chester má lepší hlas ako pred 10 rokmi.
PS: Chester drive určite nestratil. Stále hrajú hlavne staré pecky na koncertoch, a Chester má lepší hlas ako pred 10 rokmi.
no naposledy som ich videl live v brne, pred nejakymi 4 rokmi cca, boli perfektny o tom ziadnaHensym napísal:Hmm, no neviem. Teplé mi to nepríde, a určite nie v refréne. Napríklad taký Breaking the Habit je z Meteory, a ten hlas je tam imho podstatne jemnejší. A je to jeden z najobľúbenejších songov, čo sa týka prehratia, koncertov atď...
lenze breaking the habbit je pomaly song, toto ma byt odpalovak a znie tam proste inak, ten jeho scream uz nie je taky aky bol, aspon nie studiovo, na zivo to snad furt vie odpalit