Spolocenske Hry
-
pesinko2468
Expert
Spolocenske Hry
nenasiel som nikde tuto temu a to som si myslel ze tu bude...vcera sme boli so spoluziakom a spoluziackami v hrackarstve
a videli sme take spolocenske hry .... World of Warcraft board game za 2000 Kc (to nic, to je moc a okrem toho asi klasicke
wowko je lepsie) ale za 1000 Kc tam bolo Civilization ... vypada ta hra strasne super, srandujeme ze kto si ju kupi...
ale pravdupovediac vsetci moji kamosi nejaku spol.hru maju a ja okrem Investora ziadnu tak to realne zvazujem, hrali ste to?
mate nejake ine fajne spol. hry ? medzi tie dobre radim Carcassonne, karty Bang! atd.
a videli sme take spolocenske hry .... World of Warcraft board game za 2000 Kc (to nic, to je moc a okrem toho asi klasicke
wowko je lepsie) ale za 1000 Kc tam bolo Civilization ... vypada ta hra strasne super, srandujeme ze kto si ju kupi...
ale pravdupovediac vsetci moji kamosi nejaku spol.hru maju a ja okrem Investora ziadnu tak to realne zvazujem, hrali ste to?
mate nejake ine fajne spol. hry ? medzi tie dobre radim Carcassonne, karty Bang! atd.
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Spolocenske Hry
taketo hry su velmi, velmi rozne, v podstate v rozmedzi ludskej fantazie a zalezi, ake typy mas ty (alebo tvoji kamosi najradsej)
kludne mozes porozmyslat aj nad tymito (okrem spomenuteho, mnou velmi oblubeneho bangu):
activity
jenga
europa
fantom
cluedo
risk
specialne odporucam asi to posledne hlavne (ktore ma aj pocitacovu verziu, ale trochu starsieho data)
kludne mozes porozmyslat aj nad tymito (okrem spomenuteho, mnou velmi oblubeneho bangu):
activity
jenga
europa
fantom
cluedo
risk
specialne odporucam asi to posledne hlavne (ktore ma aj pocitacovu verziu, ale trochu starsieho data)
-
pesinko2468
Expert
activity fantom a risk pozna, hral som...fantom je good
risk som moc nemal rad lebo nemam moc stastie v hode kockou a vzdy som
hral proti takym stastlivcom
hral proti takym stastlivcom
-
javatar
Hardcore addict
z toho co vymenoval mirak2 mam dost rad europu a cluedo je tiez super ale tazko sa mi hlada spoluhracov
pridavam dve postrehovky (jednoduche hry ale pri tom fajn zabava)
Duch
Svabi salat
pridavam dve postrehovky (jednoduche hry ale pri tom fajn zabava)
Duch
Svabi salat
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
My s priatelkou si na tychto veciach ulietavame tiez a kupujeme si.
Posledne, co sme kupili boli tieto:
Bonaparte Mafia
Slovensko - Otazky a Odpovede - toto je fakt super
Planujeme kupit Ako nedostat infarkt
Ostatne klasiky uz chalani spomenuli, ako Activity atd.
Bonaparte Mafia
Slovensko - Otazky a Odpovede - toto je fakt super
Planujeme kupit Ako nedostat infarkt
Ostatne klasiky uz chalani spomenuli, ako Activity atd.
Ak rozmyslas aj nad inou nez doskovou tak skus BANG! ked to hrate viaceri je to sranda
-
pesinko2468
Expert
ta Mafia je dobra ?? Slovensko-ot. a odp. ma kamos ...ako na 1/2 hodinku fajn, ale nie na 2-3 hodiny 
a Bang! mame
a Bang! mame
-
mirak2
Hardcore addict
europa je to iste ako slovensko a ja to viem hrat aj cely den.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Bang je fakt pecka kartova hra. vo vacsej partii -> chata, sluzobka..
-
mr_margera
Medium Professional
ja by som poradil Carcassonne, Osadníci z Katanu a Pilíře země. Hlavné tá posledná je pecka, hra trvá aj 2 hoďky a zabaví. K tomu Carcassonne sú dobré aj rozšírenia, okrem toho katapultu (ale neviem či si to nemýlim s osadníkmi).
-
p4ra
Redeemer
Mne sa ta Mafia paci. Dobry hraci plan a zaujimavo je to riesene.
najlepsia spoloceska karetna hra je bang! 3 -12 hracov ideal je 5 (zo zaciatku posobi zlozitym dojmom )
jednoznacne Activity
-
pesinko2468
Expert
activity len s alkoholom
(so sice aj ostatne)
Scrabble.
-
lekoklatik
VIP
Liar's Dice
Kto pozná hru Red Dead Redemption, určite pozná aj túto hru.
Rozhodne si to chcem niekedy vyskúšať, v hre ma táto hra baví až príliž
Kto pozná hru Red Dead Redemption, určite pozná aj túto hru.
Rozhodne si to chcem niekedy vyskúšať, v hre ma táto hra baví až príliž
-
Anem
Star
Neviete aj o nejakých dobrých nezvyčajných spoločenských hrách for free?
Ako myslím, že netreba kupovať žiadne hotové hry v hračkárstve. Napr. tá hra ,že sa napíše na kartu meno nejakej osobnosti a hráči si to dajú na čelo bez toho aby vedeli čo tam majú napísané. Neviete ako sa konkrétne volá aj táto hra?
Volá sa Celebrity Heads.
Som vlasntíkom viacerých hier:
Séria Otázky a odpovede: Európa - asi najzábavnejšia a najprijateľnejší okruh otázok, ani príliš ľahké, ani príliš ťažké, bežný smrteľník sa najviac natrápi pravdepodobne s Históriou
Otázky a odpovede: Slovensko - najťažšia zo série, bežný smrteľník tvrdo pohorí na okruhu Kultúra
Otázky a odpovede: Svet - ako jediná hra má pri každej odpovedi aj 3 možnosti, niektoré otázky sú riadne i tak..
Párty Alias - jednoznačne lepšia hra ako Activity (2, Gold edition), zábavnejšia, akčnejšia...
Ubongo - vraj super hra, vyhrala všelijaké ocenenia, princíp je v podstate napasovať geometrické útvary do obrazca, veľmi podobné tetrisu..niektoré sú ťažké, niektoré nie, mňa to neoslovilo
Picturejka (Pikčurejka) - troška detskejšie ale zabavia sa i dospelí, treba hľadať na hernom pláne rôzne obrázky, resp. predmety súvisiace s témou...ťažšie než sa zdá.
Scrabble - nesmrteľná klasika, ak hrajú dvaja a jeden je výrazne lepší tak sa to prejaví, pri 3-4 hráčoch už záleží aj na šťastí
Séria Otázky a odpovede: Európa - asi najzábavnejšia a najprijateľnejší okruh otázok, ani príliš ľahké, ani príliš ťažké, bežný smrteľník sa najviac natrápi pravdepodobne s Históriou
Otázky a odpovede: Slovensko - najťažšia zo série, bežný smrteľník tvrdo pohorí na okruhu Kultúra
Otázky a odpovede: Svet - ako jediná hra má pri každej odpovedi aj 3 možnosti, niektoré otázky sú riadne i tak..
Párty Alias - jednoznačne lepšia hra ako Activity (2, Gold edition), zábavnejšia, akčnejšia...
Ubongo - vraj super hra, vyhrala všelijaké ocenenia, princíp je v podstate napasovať geometrické útvary do obrazca, veľmi podobné tetrisu..niektoré sú ťažké, niektoré nie, mňa to neoslovilo
Picturejka (Pikčurejka) - troška detskejšie ale zabavia sa i dospelí, treba hľadať na hernom pláne rôzne obrázky, resp. predmety súvisiace s témou...ťažšie než sa zdá.
Scrabble - nesmrteľná klasika, ak hrajú dvaja a jeden je výrazne lepší tak sa to prejaví, pri 3-4 hráčoch už záleží aj na šťastí