3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
tak som sa pohral s bump-mapom.... a nakoniec použijem asi klasický blender renderer....
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tie obluky a stlpi k nim by nemali byt z jednho kusu kamena?
-
lekoklatik
VIP
Tak a hotovo. Presne toto som cakal Rethon.
Tento krat si sa celkom pohral s tym modelom (i ked je to prakticky z jedneho kusu nalamaneho materialu, ale dajme tomu ze si tomu venoval cas), a uplne som vedel ze to zajebes texturo. Ze sa ti s tym nebude chciet babrat a natiahnes na to nejaku texturu ktora sa ti bude najviac pacit.
Ja len dufam ze toto co si sem postol je len nahlad o ktorom sam vies ze ani z daleka nie je pekny a pracu na nom je uz na prvy pohlad mozne odpisat.
Fakt, ozaj, skutocne ti nechcem zle chalan, ale ked chces nieco robit a chces sa tym prezentovat, daj tomu trosku casu a neodfalkni to len kvoli tomu ze uz to chces ukazat svetu.
Zelam pevne nervy a doraz to tak, ako si to zasluzi!
Tento krat si sa celkom pohral s tym modelom (i ked je to prakticky z jedneho kusu nalamaneho materialu, ale dajme tomu ze si tomu venoval cas), a uplne som vedel ze to zajebes texturo. Ze sa ti s tym nebude chciet babrat a natiahnes na to nejaku texturu ktora sa ti bude najviac pacit.
Ja len dufam ze toto co si sem postol je len nahlad o ktorom sam vies ze ani z daleka nie je pekny a pracu na nom je uz na prvy pohlad mozne odpisat.
Fakt, ozaj, skutocne ti nechcem zle chalan, ale ked chces nieco robit a chces sa tym prezentovat, daj tomu trosku casu a neodfalkni to len kvoli tomu ze uz to chces ukazat svetu.
Zelam pevne nervy a doraz to tak, ako si to zasluzi!
leko - iste že to je len náhlad, išlo mi iba o to ako sa na tom bude vynímať bump-map...
od dokonalosti a finálnej verzie to má ešte velmi ďaleko... takže žiaden strach, určite to nebude odfláknuté.
-
lekoklatik
VIP
Som rád.
Neber ma prosím akoby som ťa naschvál doje*** alebo čo, ale keď vidím ako sa pekná práca lenivosťou doje***, tak sa vždy rád prihovorím.
Neber ma prosím akoby som ťa naschvál doje*** alebo čo, ale keď vidím ako sa pekná práca lenivosťou doje***, tak sa vždy rád prihovorím.
snažil som sa priblížiť štúdiu BrightLight... celkom sa to podobá...
dúfam, že tá textura je dočasne, lebo tie styčné špáry nad sebou bijú do očí 
-
TUCERO_SVK
Star
Najprv by si mal dokončiť model a potom začať experimentovať. Pred nahadzovaním textúry si obzri pár fotiek...
http://www.sxc.hu/pic/m/l/le/leebevan/9 ... _doors.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_pWLpENS9ROw/S ... oors-1.jpg
Na hradoch a zámkoch je okolie akéhokoľvek otvoru v stene olemované a nezhoduje sa so stenou, takže to budeš musieť prerobiť.
A dobré by bolo keby si spravil väčší kus práce a až to sem dal pretože ako sám vidíš nie všetky experimenty sú hodné prezentácie.
http://www.sxc.hu/pic/m/l/le/leebevan/9 ... _doors.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_pWLpENS9ROw/S ... oors-1.jpg
Na hradoch a zámkoch je okolie akéhokoľvek otvoru v stene olemované a nezhoduje sa so stenou, takže to budeš musieť prerobiť.
A dobré by bolo keby si spravil väčší kus práce a až to sem dal pretože ako sám vidíš nie všetky experimenty sú hodné prezentácie.
curuj - do finálneho rokfortu je ďaleko takže sa tam ešte pomení vela vecí... a textúra... tá bude premakaná.
TUCERO - fajn... tak teda ďalší render už bude s poriadne velkým rokfortom...
TUCERO - fajn... tak teda ďalší render už bude s poriadne velkým rokfortom...
-
TUCERO_SVK
Star
Pomaličky si skladám Krupinu
ďalší model budovy odtiaľ.
Mal som na to iba 2 dni takže sa to odrazilo trochu na kvalite.
Render : mental ray tak okolo 10 -20 min
cca 50000 polygonov model s najbližším prostredím až po plot .
Celá scéna 1 185 000
Mal som na to iba 2 dni takže sa to odrazilo trochu na kvalite.
Render : mental ray tak okolo 10 -20 min
cca 50000 polygonov model s najbližším prostredím až po plot .
Celá scéna 1 185 000
-
lekoklatik
VIP
Krupinu?
ri Zvolene? Dobrej Nive? Babiná?
Čo je to za budovu pre boha?
ri Zvolene? Dobrej Nive? Babiná?
Čo je to za budovu pre boha?
-
TUCERO_SVK
Star
Ano! Ano a zase Ano.
A je to Stredná odborná škola, Janka Jesenského 888/1, Krupina.. Okolie síce nieje identické lebo na to nemám dosť podkladov a aj google maps je v tej lokalite nepoužiteľný, ale samotná budova je presne taká ako teraz.
http://www.soskrupina.sk/?stranka=sucasnost
Ak si odtial neboj sa nevymýšlam si
A je to Stredná odborná škola, Janka Jesenského 888/1, Krupina.. Okolie síce nieje identické lebo na to nemám dosť podkladov a aj google maps je v tej lokalite nepoužiteľný, ale samotná budova je presne taká ako teraz.
http://www.soskrupina.sk/?stranka=sucasnost
Ak si odtial neboj sa nevymýšlam si
modeluj budovy pre google earth 
-
Grim
Darca
...celkom dobre to vyzerá, mne budovy nikdy nešli (súšal som asi raz, možno by som mal skúsiť znova)...ale máš tam pár chýb v detailoch...tie opelichané stromy ak si si robil sám, tak klobúk dolu, ak sú stiahnuté z netu, tak si sa mohol aj viac snažiť pri hľadaní, tráva sa dá spraviť aj lepšia, máš strašne hrubé steblá, mal si to troška ponastavovať...a tie stíhačky na oblohe...wtf?...a celkovo render je dosť taký ochrúmaný, ako keby si dal najnižšiu kvalitu...
sikovny si
len stihacky dat prec. treba sledovat trendy, teraz su v kurze balony, jelene, srnky a ludia, co skacu
len stihacky dat prec. treba sledovat trendy, teraz su v kurze balony, jelene, srnky a ludia, co skacu
-
TUCERO_SVK
Star
Aj nad tým som rozmýšľal keď budem mať viac času a čistejšie modely tak možno aj to budeCuruj napísal:modeluj budovy pre google earth
Stromy sú jediné modely čo niesú moje. To boli základné z Maxu teraz som ich vymenil za free z netu ktoré som iba otexturoval.Grim napísal:...celkom dobre to vyzerá, mne budovy nikdy nešli (súšal som asi raz, možno by som mal skúsiť znova)...ale máš tam pár chýb v detailoch...tie opelichané stromy ak si si robil sám, tak klobúk dolu, ak sú stiahnuté z netu, tak si sa mohol aj viac snažiť pri hľadaní, tráva sa dá spraviť aj lepšia, máš strašne hrubé steblá, mal si to troška ponastavovať...a tie stíhačky na oblohe...wtf?...a celkovo render je dosť taký ochrúmaný, ako keby si dal najnižšiu kvalitu...
Díky a ok chápem dal som ich preč. To som iba tak rozmýšľal že však neďaleko je Sliač tak sa tam akože otáčajú.i-Cube napísal:sikovny si
Tu sú opravené scény a ešte ďalšie po akože rekonštrukcii. Teda viacmenej iba premalovaní zmenení strechy a pár drobností.
Celkovo teraz má scéna 3 500 000 polygonov a čas renderu cca 20 min.
práveže pre GE nepotrebuješ dokonalé modely, ale dobré fototextúryTUCERO_SVK napísal: Aj nad tým som rozmýšľal keď budem mať viac času a čistejšie modely tak možno aj to bude
Pekny model, tam som sa daco nahral basketbalu : )
-
TUCERO_SVK
Star
No podarilo sa mi to napraviť
Bolo to zlé nastavenie materiálu na stene.
Čas renderu sa predlžil na 3 h
ale no je to .
Bolo to zlé nastavenie materiálu na stene.
Čas renderu sa predlžil na 3 h