Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Napriamo - to iste.. Teraz mi to spravilo aj cez USB, no iba som vybral a dal spat a uz ide...
Ja som mal občas problémy pri napájaní cez USB porty. Mal som to napojené do hubu, kde som mal ďalších 10 kravín napojených a vtedy mi to nešlo. Písalo tú istú hlášku čo tebe...
BTW ja sa chcem opýtať ... Akú fóliu na iZariadenia používate ? ktorá je podľa vás nalepšia ? ... crystal clear, frozen, anti glare, mirror ? ... predtým som mal obyčajnú priehľadnú, ale na dotyk to nebolo ono. Najradšej by som chcel takú aby bola pocitovo pri prechádzaní prstom tak hladká ako sklíčko iPhonu.
BTW ja sa chcem opýtať ... Akú fóliu na iZariadenia používate ? ktorá je podľa vás nalepšia ? ... crystal clear, frozen, anti glare, mirror ? ... predtým som mal obyčajnú priehľadnú, ale na dotyk to nebolo ono. Najradšej by som chcel takú aby bola pocitovo pri prechádzaní prstom tak hladká ako sklíčko iPhonu.
ja mam na svojom 4S matnu ochrannu foliu ktora bola pribalena k ochrannemu puzdru Gecko
Zaujimalo by ma este ako nastavit to aby zobrazovalo fotku volajuceho na full screen.
momentalne mi zobrazuje fotku len v malom stvorceku v pravo hore.
Skusal som aj vybrat fotku pre kontakt z fotky v telefone ale nepomohlo aj ked ma dostatocne rozlisenie.
Zaujimalo by ma este ako nastavit to aby zobrazovalo fotku volajuceho na full screen.
momentalne mi zobrazuje fotku len v malom stvorceku v pravo hore.
Skusal som aj vybrat fotku pre kontakt z fotky v telefone ale nepomohlo aj ked ma dostatocne rozlisenie.
ob3l1x, ja ich mam fullscreen. neviem vsak ako. 90% mam synchonizovanych s FB cez SmartSync... vyskusaj
no ja mam kontakty tiez synchronizovane s google a s FB ale obrazky fullscreen nemam 
skúšali ste už niekto reklamovať slúchadlá, čo boli v balení pri iPhone? (30€ za nové nedám)
To ako tie klasické biele ?
... prvá vec po rozbalení nového iPhonu je uloženie slúchadiel ďaleko mimo dosah uší ... 
mám od 4S-ka nové nepoužité. Ak sú to tie čo hľadáš, napíš, dohodli by sme sa
mám od 4S-ka nové nepoužité. Ak sú to tie čo hľadáš, napíš, dohodli by sme sa
-
Andreso
Medium Professional
Tie slúchadlá reklamujú v pohode. Neviem len, či nepýtajú pri reklamovaní aj telefón(je to blbosť, ale niekde sa to tu písalo).
funguje vam posielat smsky cez Viber? lebo mne sice chodia, ale odpovede mi to poslat nechce... hovory prijmam v pohode
Áno je to pravda, bol som sa pýtať a naozaj potrebuju telefón s príslušenstvomAndreso napísal:Tie slúchadlá reklamujú v pohode. Neviem len, či nepýtajú pri reklamovaní aj telefón(je to blbosť, ale niekde sa to tu písalo).
-
Alex481991
Medium Star
caute možno mi budete pomôct... menil som notebook a teraz mam maly problem s itunes. V podstate ide o to že ked chcem synchronizovat aplikacie tak kedže ich v itunes nemam po synchronizacii mi ich vymaže v telefone. Neda sa to nejako vyriešit aby som každu jednu nemusel opät manualne stahovat? Dakujem
tie si aplikácie si mal (máš) uložené v starom notebooku. Ak sa k nemu ešte môžeš dostať tak si zapni iTunes a tam: úpravy - predvoľby - pokročilé - a tam máš "umiestnenie mediálnej zložky iTunes". Tam sa ti ukladajú všetky aplikácie. Potom ich len stačí skopírovať do rovnakého priečinka v novom notebooku.
-
Alex481991
Medium Star
Ano to viem problém je že k starenu notebooku uz nemam pristup...
-
Andreso
Medium Professional
Áno, je to tak, sme na SlovenskuShwollo napísal:dpc ich môžem
To im tam mám nechávať mobil na mesiac? Čo som čítal na iphone fore tak tam im to vzali aj bez mobilu
-
Shark NX
Addict
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Ak priradíš ku kontaktu fotku v malom rozlíšení, budeš ju mat len v tom okienku vedľa mena. Ak min 480x320 tak ti ju hodí na celu obrazovku.ob3l1x napísal:ako nastavit full screen kontakty ? ked prijimam hovor alebo volam nech sa zobrazi fotka cez celu obrazovku
Vlez na iTunes do Store a zvol purchased apps, dole v rohu je možnosť Download All.Alex481991 napísal:Ano to viem problém je že k starenu notebooku uz nemam pristup...
Stiahne ich všetky a máš po probléme.
Shark vidim ze tam mas iphoto. Ako to hodnotis? Je to dobry nastroj na upravu fotiek?
-
Shark NX
Addict
No takto. Doteraz som bol zvyknutý na Snapseed ktorý mi fakt vyhovoval. iPhoto je veľmi rozsiahlý nástroj ale ani z daleka nie je intuitívny. Je to asi prvá vec od Apple na ktorú som si musel čitat návod.
V každom prípade fotky upravuje veľmi dobre, hlavne ich úpravou nezmenšuje, čo Snapseed robí.
V každom prípade fotky upravuje veľmi dobre, hlavne ich úpravou nezmenšuje, čo Snapseed robí.
pre mňa sa aj snapseed zdal náročný
takže vravíš že to je zložitejšie ako snapseed?
-
Shark NX
Addict
Pochopit Snapseed bola otazka 10minut ... s iPhoto som sa bil asi 2 hodiny, kym som zistil naco ktore tlacitko je, jak ktora funkcia funguje.
Zas iPhoto toho vie fakt vela ... Jeho pravy potencial odhalis az na iPad-e 3 ... Na iPhone sa to trosku tazsie ovlada.
Zas iPhoto toho vie fakt vela ... Jeho pravy potencial odhalis az na iPad-e 3 ... Na iPhone sa to trosku tazsie ovlada.