Slúchadlá

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Dido62
Novice
Novice

Slúchadlá

Príspevok od používateľa Dido62 »

Zdravím,Aký je Váš názor na tieto slúchadlá : AKG K 511,AKG K 512MKII.Je vnich nejaký rozdiel ? Hľadám niečo na hudbu za dobrú cenu,z dobrými bassmi,na doma,poprípade aj na von. Ďakujem vopred....
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Slúchadlá

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Na von uplne idealne nie su, kedze su to domace sluchadla. Takze rataj s vacsimi rozmermi a dlhym hrubym kablom.
K 511 maju ine nausniky (kozenka, K 512 maju latkove) a hraju mierne horsie a aj inak. U oboch su tie musle nie prilis velke, takze ti tam ucho nemusi vojst cele. Skor by som ti odporucil Shure SRH 240. Aj kvoli basom a odolnejsej konstrukcii, ktora sa na von hodi viac. Tiez lepsie izoluju.
Dido62
Novice
Novice

Wow,tie Shure sú pekné,takže hovoríš že hrajú lepšie ako tie AKG ? Osobne som už bol rozhodnutý pre tie AKG len teraz ma odrádza ten dlhý kábel,ale myslím si že tie mušle na nich by mi stačili aj keď su menšie.Teraz sa ale prikláňam skôr ktým Shure. Diki moc :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ono aj u Shurov je ten kabel dlhy, kedže sa tiež jedna o sluchadla pre domace/študiove použitie. Každopadne ten tvar aj spracovanie je na nosenie von odolnejši ako u AKG. Hraju porovnateľne ako AKG.
Dido62
Novice
Novice

Aha, nevieš náhodou kde by sa dali vyskúšať tie Shure ? Chcel by som počuť ako hrajú a či budu pohodlné atď....
Ryan Giggs
VIP
VIP

Neviem kde byvaš, takže neviem. Pri objednavke cez net ich ale môžeš do 7 dni vratiť, takže prinajhoršom sa to da riešiť aj takto.
Napísať odpoveď