Grim Dawn - nastupca Titan Questu
Grim Dawn - nastupca Titan Questu
Byvali borci, ktori posobili v Iron Lore a maju na svedomi snad jediny poriadny klon Diabla a to Titan Quest sa znovu spojili, tentokrat v time Crate Entertainment a uz dlhsie pracuju na tomto novom projekte. No ako doplatili aj za zanik Iron Lore, tak maju problemy aj teraz a nejedna sa o nic ine ako o nedostatok financii. Preto nevyhodou je, ze uz teraz si pytaju od hracov peniaze, no na druhu stranu tymto tipkom verim uz z dovodu vyroby spominaneho Titan Questu, ktory nebol vyladeny k dokonalosti len kvoli skoremu zaniku Iron Lore, preto ak budem vediet ze tato hra oficialne vyjde urcite podporim.
Zatial dostupne informacie a videa nam naznacuju, ze pojde o povodny engine, ktory bude znacne vylepseny, budu sa dat burat prekazky a steny a tym objavovat novy svet, cim vlastne tato hra bude open world na rozdiel od Titan Quest-u, bude sa tu pracovat s dvomi povolaniami, ktore mali uspech uz v TQ + novinka spajania sa z frakciami.
Datum vydania by sa mal odvijat od toho ako sa zapoja hraci a vlastne celkova brzda su len financie.
http://pc.gamespy.com/pc/grim-dawn/1223079p1.html
http://www.sector.sk/novinka/66975/grim ... na-boj.htm
Zatial dostupne informacie a videa nam naznacuju, ze pojde o povodny engine, ktory bude znacne vylepseny, budu sa dat burat prekazky a steny a tym objavovat novy svet, cim vlastne tato hra bude open world na rozdiel od Titan Quest-u, bude sa tu pracovat s dvomi povolaniami, ktore mali uspech uz v TQ + novinka spajania sa z frakciami.
Datum vydania by sa mal odvijat od toho ako sa zapoja hraci a vlastne celkova brzda su len financie.
http://pc.gamespy.com/pc/grim-dawn/1223079p1.html
http://www.sector.sk/novinka/66975/grim ... na-boj.htm
-
lekoklatik
VIP
Re: Grim Dawn - nastupca Titan Questu
Toľko hlodov v jednom príspevku som už dávno nevidel.
TQ je "poriadny" nástupca Diabla?
V jednej téme som to porovnával a uź sa mi to nechce písať znovu, ale ani sa nečudujem že skrachovali, pretože TQ bol jeden veľký bullshit, ktorý si vzal z Diabla akurát tak pohľad z hora.
//tak po tomto príspevku sa s tebou fakt nepotrebujem dohadovať. Máme iné názory, toť vsjo : )
TQ je "poriadny" nástupca Diabla?
V jednej téme som to porovnával a uź sa mi to nechce písať znovu, ale ani sa nečudujem že skrachovali, pretože TQ bol jeden veľký bullshit, ktorý si vzal z Diabla akurát tak pohľad z hora.
//tak po tomto príspevku sa s tebou fakt nepotrebujem dohadovať. Máme iné názory, toť vsjo : )
Zato ze ty si individualny, to neznamena ze tvoj nazor ma aj nejaku hodnotu... Vseobecne prevlada nazor ze TQ je jedina kopia, ktora sa aspon trochu priblizila k Diablu a s tym si nemusis suhlasit, ale tak to proste je. Zanik tej firmy vobec nesuvisi s tym, ze by sa ta hra malo hravala alebo kupovala, takze to si tiez vedla. TQ
mal aj datadisk, co len potvrdzovalo uspech... Ja osobne ked si mam vybrat v dnesnej dobe tak hned po Diablu je jediny schopny konkurent TQ, graficky a designovo uplne nici Diablo a v ostatnom taktiez nezaostava.
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2013, 22:24)
http://www.sector.sk/novinka/73701/grim ... v-boji.htm
Dalsie obrazky
mal aj datadisk, co len potvrdzovalo uspech... Ja osobne ked si mam vybrat v dnesnej dobe tak hned po Diablu je jediny schopny konkurent TQ, graficky a designovo uplne nici Diablo a v ostatnom taktiez nezaostava.
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2013, 22:24)
http://www.sector.sk/novinka/73701/grim ... v-boji.htm
Dalsie obrazky
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
TQ nebol zlý, ale na D1 a D2 sa nechytal. A D3 rozšliape aj Torchlight 1, alebo akékoľvek random rpg od béčkového štúdia. D3 drží nad vodou už len výdych D2ky, ak sa neznormalizujú, tak ďalší diel bude megafail.
D3 bol fail a preto sa konkurencii (PoE, GD) otvorila nova moznost nieco dokazat aj na poli akcnych RPG.
// A to je vec nazoru, pre niektorych hracov TQ znamenal dost a urobil si vlastnu fanusikovsku zakladnu, o tom svedci aj fakt ze sa zozbierali peniaze na Grim Dawn uz behom par dni. Ide skor o to co komu sadne, mytologicke bytosti a postavy v realnom svete alebo fantasy Diablo s generovanymi uzemiami, kazdy ma to svoje a preto sa TQ nejak ani nesnazi prekonat Diablo.
// A to je vec nazoru, pre niektorych hracov TQ znamenal dost a urobil si vlastnu fanusikovsku zakladnu, o tom svedci aj fakt ze sa zozbierali peniaze na Grim Dawn uz behom par dni. Ide skor o to co komu sadne, mytologicke bytosti a postavy v realnom svete alebo fantasy Diablo s generovanymi uzemiami, kazdy ma to svoje a preto sa TQ nejak ani nesnazi prekonat Diablo.
Sám za seba môžem napísať, že TQ sa mi páčil a zabavil ma na docela dlhú dobu. Taktiež som hral aj datadisk TQ Immortal Throne. Z Diabla som aj prvú časť aj spolu s datadiskom Hellfire, taktiež druhú časť aj s datadiskom. Porovnať obe hry nemôžem. Každá mala v sebe niečo, čo sa mi páčilo. Na ten Grim Dawn som ale veľmi zvedavý.
No mne sa zatial ta ''temnost'' nejak nelubi, na TQ bolo dobre tie kludne farby a prijemne prostredie, toto mi pripada ako keby sa vyrobcovia pridali na dark side
. Ale tak snad to bude aspon na urovni TQ.
// Ved prave Diablo bol zas opacny pripad, z temneho rezaca atmosfery spravili farebny gic... TQ sa napr. na nic nehral aj z tohto pohladu, nesnazil sa byt nejak temny(mozno trochu datadisk), ale posobil velmi pekne a anticke scenarie s ich povodnym enginom sa im podarili stvarnit na 100%.
// Ved prave Diablo bol zas opacny pripad, z temneho rezaca atmosfery spravili farebny gic... TQ sa napr. na nic nehral aj z tohto pohladu, nesnazil sa byt nejak temny(mozno trochu datadisk), ale posobil velmi pekne a anticke scenarie s ich povodnym enginom sa im podarili stvarnit na 100%.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak pôvodné diablo bolo temné, gotické, malo pre mňa osobne hyperatmošku. Prvý akt bol proste najmegažrádlo, aké som kedy žral. Zbožňujem tie diablovské lesy, kamene a pod. Nové diablo mi príde ako temnejšie WoWko a ich Mists of Pandaria. Farebný grc s tučnučkými postavami. O to by ani nešlo, ale to čo porobili s hernou mechanikou, to sa nedá odpustiť.
Tak co nikto to tu nehrava? Ja som si pred par dnami kupil ked to bolo v zlave za 17eur. Moje pocity su uzasne... Takto malo vypadat D3 podla mna... Je vidiet ze sa zameriali aj na viac hardcore hracov... Su tu rozvetvene skill trees, potom je tu zvlast na pasivky skill tree, samozrejme kazdu uroven mozem investovat do atributov ako v TQ alebo D2. Je smutne, ze Pathengine na ktorom bezal aj povodny TQ z roku 2007 plnohodnotne obstoji aj v roku 2015, dokonca predci vela ARPG konkurentov v grafike, ta graficka stagnacia vyvoju hier za posledne roky riadne upada. Je to este len v alphe, ale prakticky uz to maju dokoncene, dorabaju posledny 4 act, potom vyjde asi plna hra a bude to uz drahsie. No ale ozaj smekam pred tymito typkami, myslim ze je to 10 ludi ktori robia tuto hru, preto im to aj tak dlho trva no v zanri ARPG nemaju v tejto novej dobe podla mna konkurenciu. Urcite skuste odporucam.
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2015, 18:03)
//Slayter wtf??
//autoeditácia príspevku (03 Dec 2015, 18:03)
Tak pre teba bude GD ako stvorene, je doslova temne, v tomto nasleduje D2, D3 je oproti tomu farebna rozpravka.uplink napísal:Tak pôvodné diablo bolo temné, gotické, malo pre mňa osobne hyperatmošku. Prvý akt bol proste najmegažrádlo, aké som kedy žral. Zbožňujem tie diablovské lesy, kamene a pod. Nové diablo mi príde ako temnejšie WoWko a ich Mists of Pandaria. Farebný grc s tučnučkými postavami. O to by ani nešlo, ale to čo porobili s hernou mechanikou, to sa nedá odpustiť.
//Slayter wtf??
Dat 2 years tho
-
Wishmaster
Medium Professional
Chapem to aj si pamatam ako to vtedy napisal, no vtedy sme sa bavili o TQ a Grim Dawn som nehral... Teraz po skusenostiach s nim som mu len propoemnul ze v GD je tiez temna atmosfera, lebo napisal ze sa mu prave to lubilo na Diable 2. Nevedel som ale ze uz tu nechodi.