hp 4525s recovery
hp 4525s recovery
cawte na mojom booku hp4525s som mal recovery particiu a odstanil som ju proste ju momentalne ani nemam a nemozem si cez nu obnovit book chcel by som ju tam dat spet aby znovu pri starte mal na vyber f11 pre recovery ako to mam docielit ?
Re: hp 4525s recovery
....zohnat taky isty NB a spravit s neho image a natiahnut do tvojho.... alebo si sprav image zo svojho systemu keby sa ti nieco pokazilo budes mat zalohu
ten recovery mal vlastnu particiu na discku asi tak 2gb ked ju znovu vytvorim tam tam subory co tam boli pojde to alebo je potrebne este tu particiu nejak upravit ? aby ju naslo pri boote ci jak ?
boot by mal byt zaznamenany v biose....
...vies obnovit tu particiu ako bola pred tym???? .... myslim ze nie.... mohol by si vyskusat undelete ale aj tak neviem ci by ti to pomohlo...
ako som pisal v priecinku hore ... zohnat taky ista novy NB sysprepnut system a urobit z neho image a natiahnut ho na tvoj a nanovo zaregistrovat..... inac neviem ci to budes vediet spravit doma....
...vies obnovit tu particiu ako bola pred tym???? .... myslim ze nie.... mohol by si vyskusat undelete ale aj tak neviem ci by ti to pomohlo...
ako som pisal v priecinku hore ... zohnat taky ista novy NB sysprepnut system a urobit z neho image a natiahnut ho na tvoj a nanovo zaregistrovat..... inac neviem ci to budes vediet spravit doma....