Inak bola perfektna atmosfera. Slovan fans su neuveritelni.
Hokejova extraliga
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hokejova extraliga 2011/2012
Bol som vcera na tom zapase a tam nie je mozne hovorit o nejakom vypusteni a podobnych somarinach. Ja som odjakziva fanusik Kosic (a Popradu), ale vcera Kosice jednoducho nemali na Slovan. Uz len ten rozdiel v pocte striel (ak sa nemylim v prvej tretine 17:4 pre Slovan), tak je uplne jasne, kto si zasluzil ten zapas vyhrat. Takmer stale sa hralo v tretine Kosic. Kosice vkuse vyhadzovali len puky. Jednoducho zasluzena vyhra Slovanu. Dufam, ze v Kosiciach to bude naopak.
nie ze by som to kosiciam neprial, ale mohol by vyhrat slovan kedze je to posledny zapas v extralige 
-
guess.whoo
Redeemer
tak si asi nepozeral vcerajsi zapas. podla teba je pomer striel po prvej tretine 20:6 (cca) plne nasadenie zo strany kosic? bolo od zaciatku vidno, ze nehraju na plny plyn.
a co maju spolocne typy pred playoff a samotne playoff? slovan ma milo prekvapil a som rad, ze su im viac ako vyrovnani. to skor ty taras a nie je toto prva tema...
a co maju spolocne typy pred playoff a samotne playoff? slovan ma milo prekvapil a som rad, ze su im viac ako vyrovnani. to skor ty taras a nie je toto prva tema...
-
mirak2
Hardcore addict
v slovenskej extralige nic take nefunguje. a slovan vyhra.test napísal:Ty si riadny expert. Najskor podla teba idu Kosice vyhrat 4:0 a hraci Slovana na to kaslu a teraz za stavu 3:3 a potupnej prehre Kosic napises, ze sa idu sustredit na zapas doma? Nic sem uz prosim takehoto nesmyselneho nepis, toto je finale ale nie hranie sa s legm alebo s clovece v detskej izbe. V takychto zapasoch sa hra na plny plyn a nikto sa nediva, ze ci moze vyhrat pred domacim publikom alebo na.opacnom konci Slovenska, do zapasov sa ide s maximom a cielom vyhrat.
-
audiotrack
VIP
v slovenskej lige možno nie, ale vo finále už ánomirak2 napísal: v slovenskej extralige nic take nefunguje. a slovan vyhra.
-
guess.whoo
Redeemer
a videli ste ten zapas? boli ste tam? videli ste, ako sa kosicania vobec nemotivovali a nepovzbudzovali? nie? tak
uplny opak hracov slovana
uplny opak hracov slovana
-
audiotrack
VIP
no a čo že nepovzbudzovali? To že sa fanúšikom nechce cestovať cez celé slovensko alebo rovnako ako ty dúfajú že sa bude hrať ešte jeden zápas a prídu si pozreť finále doma zákonite znamená že hráči nehrajú naplno? Čo to tu splietaš?
Schválne si zapamätaj koľko slovanistov bude fandiť v košiciach. Ani ich počuť nebude v tom dave košičanov. Takže to znamená že slovan nechce vyhrať
Schválne si zapamätaj koľko slovanistov bude fandiť v košiciach. Ani ich počuť nebude v tom dave košičanov. Takže to znamená že slovan nechce vyhrať
-
guess.whoo
Redeemer
nie, ze fanusikovia nepovzbudzovali
hraci sa nemotivovali a nepovzbudzovali. precitaj 2x predtym ako reagujes
fanusikovia z kosic prisli a prikladne fandili
fanusikovia z kosic prisli a prikladne fandili
-
audiotrack
VIP
ako sa nepovzbudovali. Povzbudzujú fanúšikovia. Nie hráči. Videl si niekedy na striedačke mexickú vlnu? Ak si myslel hráčov, tak si to napísal dosť nešťastneguess.whoo napísal:..ako sa kosicania vobec nemotivovali a nepovzbudzovali? ...
-
guess.whoo
Redeemer
jasne, ze aj hraci sa musia hecovat. po tych goloch napr. ani jeden kosican neprisiel hecnut hylaka, striedacka bola mrtva, nebolo rozoznat kapitana..keby si tam bol vedel by si o com pisem
Na zapase som nebol, ty ano? Pozeral som to ale na Sport 1 a preto mi tvoje nazory pridu absurdne, navyse v TV vidis aj pohlady na striedacku a ine veci. Slovan hral uplne nieco ine ako napriklad druhy zapas v Kosiciach a nepremeneny najazd vo vcerajsom zapase moze mrziet, pretoze by ten zapas bol uz o inom
mirak2 - Co nefunguje, nechapem k comu si reagoval, hm?
mirak2 - Co nefunguje, nechapem k comu si reagoval, hm?
-
guess.whoo
Redeemer
ja ano. a snad nechces povedat, ze v TV toho vidis viac ako sa stadione, ked som sedel presne oproti. striedacka kosic nevyzerala ako na pohrebe? schvalne som si ich vsimal za stavu 3:2 pre slovan. nic, ani naznak hecovania a odhodlania. a za stavu 5:3 by ich zdolala aj slovenska 20tka
-
mirak2
Hardcore addict
na striedacke to musi zit, hraci musia byt hecovani trenermi aj medzi sebou navzajom, davat si highfive po dobrom striedani, gole, bodyceku, obzvlast ked je finale, oni maju na salame uplne... ty mexicka vlnaaudiotrack napísal: ako sa nepovzbudovali. Povzbudzujú fanúšikovia. Nie hráči. Videl si niekedy na striedačke mexickú vlnu? Ak si myslel hráčov, tak si to napísal dosť nešťastne
test napísal:mirak2 - Co nefunguje, nechapem k comu si reagoval, hm?
ze v slovenskej "extra"lige to takto nefunguje, v jednom kole mas min. 3 z 5 zapasov vopred dohodnute a v playoff je to uplne o tom istom. niekedy este aj strelcov golov maju hraci nadiktovanych a len korculuju, to je realita.test napísal:V takychto zapasoch sa hra na plny plyn a nikto sa nediva, ze ci moze vyhrat pred domacim publikom alebo na.opacnom konci Slovenska, do zapasov sa ide s maximom a cielom vyhrat.
ked si spomeniem na sezonu 2007/2008, kde bolo finale Slovan - Kosice, tak po 3. vyhranom zapase Slovana (3:0) mi ludia z hokejovych kruhov hovorili, ze seria skonci 4:3 pre Slovan. a tak i bolo.
a este pred touto seriou som pocul sumy o tom, ze slovan vyhra. a pochybujem o opaku
-
guess.whoo
Redeemer
prave si im zobral vsetky hokejove idealy 
Jeden si precital tri blogy o tipovani na sme.sk a druhy bol prvykrat v zivote na hokeji a uz rozdava rady a dojmy. Skoda slov.
-
guess.whoo
Redeemer
som bol na hokeji asi viac krat ako si ho ty videl, takze o tom radsej pomlc. taktiez o tom tipovani
To urcite. Na rozdiel od teba si mozem povedat, ze hokej sledujem (na stadione aj pri telke) dve desatrocia, teda od cias federalnej ligy a vzniku nasej extraligy (to si asi nepamatas, pretoze nemas asi ani tolko rokov), pochodil som 15 stadionov na Slovensku, 5 statov v Europe a poznam do urcitej miery aj zakulisie.
-
mirak2
Hardcore addict
k tomuto len tolko, ze sledovat a sledovat je dva. znamosti a informacie su viac 
-
guess.whoo
Redeemer
takze vravis mirak ze mozem dat 50€ na to,ze bude slovan majster hej? 
-
mirak2
Hardcore addict
no mozes, ale ak zalesakovi zas prepne a da smiesny gol v predlzzeni, tak to ide mimo mna
tolko roznych ludi mi to povedalo, co sa tocia okolo hokeja, ze asi nieco na tom bude