Sikovny programator v C++

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Kvietok
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Sikovny programator v C++

Príspevok od používateľa Kvietok »

Caute, surne hladam sikovneho inteligentneho programatora v jazyku C++ z BA a okolia, ktory by mi pomohol s projektom do skoly, konkretne s navrhom zdrojoveho kodu v jazyku C++. (resp. budem rada, ak mi niekoho takeho odporucite.) Predom dakujem. Odmena dohodou. sunbeam (zavinac) post (bodka) sk
Viper
Medium Expert
Medium Expert

Re: Sikovny programator v C++

Príspevok od používateľa Viper »

Konkretizuj na aký projekt
Kvietok
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kvietok »

Viper napísal:Konkretizuj na aký projekt
Konkretne potrebujem dorobit do diplomky algoritmus na paralelne programovanie, pricom mam vyuzivat najnovsi vyvojovy standard. Mam viac menej zatial problem s tym paralelizmom, nakolko som s nim nikdy nerobila. V standarde sa trosku vyznam. Program som uz napokon zacala a ten standard c++11 je to najmenej. Pocula som, ze je totiz vhodne zacat spracovat program najprv sekvencne.
Prip. tiez vymysliet iny soft umoznujuci zahrnut do seba danu problematiku.
Aj by som sa o to sama pokusila, ale problem je, ze sa s tym nemam ani len s kym poradit, co je nafigu... a pre mna ako cloveka, ktory s paralelizmom dokopy nic nerobil to bude trvat velmi dlho a zial uz nemam vela casu. (Vobec mi netreba maxi algoritmus na 20 stran, skor je lepsie mat riesene mensie problemy, ktore by mali mat blizko k ekonomickemu charakteru - inak lubovolne.)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Tych stnadrdov na pralelizaciu je viacej : thredy, OpenMP, MPI, OpenCL, Cuda, ....

Najlahsie sa paralelizuju evolucne algoritmi,furierove transformcie zo zvukom, ucenie neuronovych sieti alebo praca z obrazovymi datami ( skus napriklad Maximum intensity projection na zobrazenie objemovych dat co sa pouziva pri CT vysetreniach, RayCasting, nejky blur v obrazkoch, OCR zalozene na fuzzy logike ,....).
Ak chces nieco co ma blizsie k ekonomickemu charakteru skus generator nahodnch cisel :lol: nemohol som si to odpustit sory .
peet51
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peet51 »

Ahoj, no ja konkrétne nie som z BA, som zo ZA a mám 4 ročnú prax s nvidia cuda programovaním. Väčšinou to boli neurónové siete, genetické algoritmy, spracovanie audia, číslicová filtrácia "veľkých signálov"... urýchlenie oproti pure C 1-thread CPU app bolo veľmi slušné.(30-300) Obľubujem aj numerické metódy a algoritmizáciu ako takú a matematiku. Neviem či to dobre chápem, máš aspoň pseudokód alebo source toho, čo chceš paralelizovať?
merik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa merik »

C++ programator s audio/video skusenostami? dekodovanie, motion detection ... peet51 ? pre USA firmu, velmi aktualne a seriozne.
Napísať odpoveď