Vodné fajky
Re: Vodné fajky
Veru z jedenástich čo som mal boli len 3 také fajné. Jahoda,pomaranč a blue breeze. Kokos,energy a sex on the beach asi najslabšie.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
blue breeze je ale uz v poslednej dobe dost slabeee.
objednavat budem, ale asi az po 1 maji ked bude cash
objednavat budem, ale asi az po 1 maji ked bude cash
Nejaké fajne Bisan melasy poraďte
popr. nejaké J7E okrem ( Sweet cherry, Blue Breeze, Fresh Mint, Caribbean dream a Guava & Guarana) jedine čo mi stoho chutilo a určite si to objednam znova je Guava&Guarana super výrazna chuť čo sa o ostatných povedať nedá a po 20min fajčenia sa tá chuť akosi vytráca

Btw.- Mali ste ten vraj nový J7E tabak extra dry ?
Btw.- Mali ste ten vraj nový J7E tabak extra dry ?
Ked kamarat mi posle z Dubaja 3kg AF nechytia to na hranici?
Keď ti to pošle poštou, tak je tam takmer 100% pravdepodobnosť, že ti to colníci preclia. Bude potom treba zaplatiť clo a iné poplatky.
A ked nezaplatim clo, poslu balik späť?
Ďakujem.
Ďakujem.
ano, samozrejme poslu
Zdravim... mám otázku hoci viem že sa to už tu riešilo no nemôžem to najsť. Čo hovoríte na tabak Sultan mam možnosť ho kúpiť za 5 eur je dobry ?? lepší ako Nakhla ?
nenapísal si aké množstvo za 5€, ale predpokladám že 50g ... za tú cenu na slovensku aj keby to bolo horšie ako nakhla, tak to riskni... osobne ale nemôžem nič povedať, sultan som nefajčil...
inak pripomínam jinovu objednávku do 4.5. ...
No hej sú to 50g ... ale ten týpek čo som sa ho pýtal v tom obchode tak hovoril že ma aj po 8 eur ale som sa neopýtal aká gramáž ale nechce sa mi veriť aby to bol 250g, keď 50g stoji 5 eur. Zajtra tam skočím a skúsim kúpiť nejaký hoci radšej by som bol keby sa vyjadril niekto kto ho už skúšal.Maki napísal:nenapísal si aké množstvo za 5€, ale predpokladám že 50g ... za tú cenu na slovensku aj keby to bolo horšie ako nakhla, tak to riskni... osobne ale nemôžem nič povedať, sultan som nefajčil...
A tu objednávku by som aj bral lenže to sa mi už neoplatí lebo 15.5 idem na Cyprus a tam je tabakov dosť a sú lacne tak neťahal by som ho tam z domu, ja chcem nejaký než tam nepôjdem a samu mätu sa mi už nechce fajčiť
čo myslíte môže sa melasa pokaziť?
-
t0m4s3
Admin
Nakhla je vraj strasny grc, sam som ju nemal, ale stoji skoro tolko co AF a AF je uplne niekde inde
Nakhla je fajn len netreba vychytať tie zlé príchute hlavne ak to nieje vysušené z trafiky tak sa to dá. Ale je pravda AF to je iná liga
moja obľúbená značka tabakov.
No mne Nakhla celkom chuti hoci niektoré tabaky sú fakt humus stačí keď pri nakladaní odstrániš tie kúsky dreva a je to v pohode
. Ale myslím si že pri každej značke sú tabaky ktoré sú nechutné a viac menej je to od uživateľa a jeho chutí
.
Myslíte že by bolo vhodné kombinovať mätu s vanilkou alebo čokoládou ? či len s ovocnými tabakmi.
Myslíte že by bolo vhodné kombinovať mätu s vanilkou alebo čokoládou ? či len s ovocnými tabakmi.
-
rufus59
Light Professional
Mätu určite kombinovat z čokoladou je to uzasny mix
Mas tzv. Chocomint a kombinujem ju takmer zo všetkým z vanilkou som ešte nemal no najlepšie je skusiť 
-
javatar
Hardcore addict
tak ja som minule skusal AF Watermelon co som kupil od viper1993 a bol perfektny - aj by som napisal standardizovanu recenziu ale ani nie po polhodine nam fajka spadla a museli sme zachranovat koberec 
-
badboy007
Star
Ja musím tiež pochváliť viperov tabak z Dubaja. Úplne iný AF ako ten z Nemecka. Riadne dlho vydrži a chuť sa vôbec nekazí počas fajčenia. Len odporúčam
.
aku melasu mas na mysli aby sme nevraveli jeden o koze a druhy o vozeMerco_ napísal:čo myslíte môže sa melasa pokaziť?
normálnu ochutenú napr bisan,elements usw.
elements neviem, velmi cudna receptura
ale bisan to je klasika uz od pohladu cize to musi velmi dlho vydrzat
glycerin (glicerol) ktory v ochutenych melasach je najviac zastupeny je prirodny konzervant
a btw presnejsi vyraz je tabakova melasa
lebo melasa ako taka je daco uplne ine ale je to sucast zlozenia tabakovej melasy
ale bisan to je klasika uz od pohladu cize to musi velmi dlho vydrzat
glycerin (glicerol) ktory v ochutenych melasach je najviac zastupeny je prirodny konzervant
a btw presnejsi vyraz je tabakova melasa
lebo melasa ako taka je daco uplne ine ale je to sucast zlozenia tabakovej melasy