Caute, viete mi poradit preco tento php skript nefunguje na websupport hostingu? stale to pise len "Váš email nebol odoslaný. Nezadali ste všetky povinné údaje"
predtym som to mal umistnene na ic.cz hostingu a tam ten isty script fungoval bez problemov
weroro nechápem tvojej otázke, načo by mal niečo forwardovať? To sa týka prichádzajúcej pošty, keď jemu niečo príde aby to preposlalo. On si posielať môže kam chce bez nejakých nastavení (samozrejme základné nastavenia treba spraviť, tuším vo ws treba odkliknúť že chceš vytvoriť mail ale všetky ostatné nastavenia sú už pre prichádzajúcu poštu /mailový kôš, forward.../)
mailova adresa ktora je v nej urcena musi byt fixna (nie dynamicky dosadzovana na zaklade uzivatelskeho vstupu) a na domene, ktora ma u nas vytvorenu sluzbu a zaroven bola dana schranka vytvorena vo WebAdmine.
Audio: Myslel som to tak, že WS nedovoľuje poslať email napr. z formulára na email, ktorý sa nenachádza na WS servery.
Príklad: Mám formulár na stránke. Mám vytvorenú mail schránku v admine ale potrebujem aby mi kópia toho mailu prišla na gmail.
V php viem nastaviť bc ale WS mi to neodošle lebo gmail nie je na WS servery. Preto si musím v admine nastaviť forward na gmail presnejšie povedané na jednu konkrétnu adresu.
weroro napísal:Audio: Myslel som to tak, že WS nedovoľuje poslať email napr. z formulára na email, ktorý sa nenachádza na WS servery.
Príklad: Mám formulár na stránke. Mám vytvorenú mail schránku v admine ale potrebujem aby mi kópia toho mailu prišla na gmail.
V php viem nastaviť bc ale WS mi to neodošle lebo gmail nie je na WS servery. Preto si musím v admine nastaviť forward na gmail presnejšie povedané na jednu konkrétnu adresu.
Inak mi to je záhada. Pred mesiacom som robil jeden web, kde chlap potreboval odosielať z formulára mail na centrum. Použil som PHPmailer ale ani za boha to nešlo, až kým som v admine nenastavil forward na ten jeho mail na centrume.