Anime
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Anime
Kelu a ja som bol v tom že Avatar: The Last Airbender od Nickelodeonu je tak známy ako Beatles, ale seriously
tak som sa mýlil, darmo no 
http://www.nick.com/games/legend-of-kor ... id=aLevel1
http://www.nick.com/games/legend-of-kor ... id=aLevel1
Bol by typ na "normálne anime" ? Čiže žiadne 15 ročne školáčky ani nič podobné.
Včera som dopozeral FMA B a bolo to super, páči sa mi napr. aj Higashi no Eden (aj keď niekedy je animácia dosť divná) a zaujala ma princezná Monoke.
Proste niečo z normálnejším nádychom, neviem ako presne to opísať.
+ Rád by som typ na dáke anime ktoré by zachytávalo japonské mýty a legendy.
Včera som dopozeral FMA B a bolo to super, páči sa mi napr. aj Higashi no Eden (aj keď niekedy je animácia dosť divná) a zaujala ma princezná Monoke.
Proste niečo z normálnejším nádychom, neviem ako presne to opísať.
+ Rád by som typ na dáke anime ktoré by zachytávalo japonské mýty a legendy.
-
seth82
Darca
Tak, aby som nezasieral tému o filmoch v poslednej dobe, tak pridávam ďalšie reakcie na Anime seriály:
Clannad - dopozeral som prvú sériu, strašný doják, nemám rád takéto veci, nesedí mi to skôr uprednostňujem niečo menej "reálne". V každom prípade si pozriem aj After Story.
Planetes - jednoznačne jeden z najlepších Anime seriálov, ktoré som doteraz videl a pravdepodobne najviac realistický, hard sci-fi opera vo vesmíre, ktorá stojí za to.
Fate/Stay Night - nuž, toto je zasa jeden z tých divných WTF Japan produktov, nebolo to zlé, ale opäť mi tam vadili tie pokémonovské scény, pričom koniec mohol byť lepší.
Mám ešte na pláne ďalších zo 20 seriálov, takže to tu budem pravidelne oživovať
Clannad - dopozeral som prvú sériu, strašný doják, nemám rád takéto veci, nesedí mi to skôr uprednostňujem niečo menej "reálne". V každom prípade si pozriem aj After Story.
Planetes - jednoznačne jeden z najlepších Anime seriálov, ktoré som doteraz videl a pravdepodobne najviac realistický, hard sci-fi opera vo vesmíre, ktorá stojí za to.
Fate/Stay Night - nuž, toto je zasa jeden z tých divných WTF Japan produktov, nebolo to zlé, ale opäť mi tam vadili tie pokémonovské scény, pričom koniec mohol byť lepší.
Mám ešte na pláne ďalších zo 20 seriálov, takže to tu budem pravidelne oživovať
-
uplink
VIP
Clannad z tohto som mal hrozne dlho depku
a After Story som si ako správny masochista pozrel tiež. Planetes ak sa Ti páčilo, tak si pozri 100% Heroic Age. Nie je to také realistické, ale veľmi dobré a trochu podobné. Fate/Stay Night pohoda, ale má to veľa odnoží, momentálne som na Fate Zero 
Ja dávam ešte stále Tvoj Black Lagoon, je to super, ale viac Dexterujem v posl. dni
Ja dávam ešte stále Tvoj Black Lagoon, je to super, ale viac Dexterujem v posl. dni
-
seth82
Darca
Clannad After Story - O triedu lepšia séria ako samotný Clannad, reálnejší, viac ľudský a hoci ten koniec bol príliš prešvihnutý, predsa sa mi to páčilo. Sranda, ako sa japonský animovaný seriál dokáže s tematikou rodiny vysporiadať lepšie (aj napriek značnej dávke infantility), ako hociktorý oscarový film...
Kanon - z rovnakej dielne ako Clannad, avšak trochu viac WTF na môj vkus, aj keď treba priznať, že koniec to mierne zachránil. Na zamyslenie dobré.
Air - Opäť z rovnakej dielne ako dva vyššie uvedené, tento sa mi ale páčil najmenej. Viem, že mnoho ľudí tvrdí, že Air je lepší ako Clannad a Kanon, ale mňa to vôbec neupútalo, tie postavy boli akési bezrozmerné a dosť nesympatické, nehovoriac o domotanom deji a skoku v závere - to už bolo aj na mňa priveľa. Pozrel som si to raz, pridal som aj bonusové Summer Specials (ktoré boli oveľa lepšie ako samotný seriál) a na film som už stratil chuť.
Shuffle! - to som začal pozerať teraz, neviem ako dlho to vydržím pozerať, keďže mi to pripadá byť poriadne detské a lolicony príliš nemusím...Asi to vymením za Steins Gate.
Kanon - z rovnakej dielne ako Clannad, avšak trochu viac WTF na môj vkus, aj keď treba priznať, že koniec to mierne zachránil. Na zamyslenie dobré.
Air - Opäť z rovnakej dielne ako dva vyššie uvedené, tento sa mi ale páčil najmenej. Viem, že mnoho ľudí tvrdí, že Air je lepší ako Clannad a Kanon, ale mňa to vôbec neupútalo, tie postavy boli akési bezrozmerné a dosť nesympatické, nehovoriac o domotanom deji a skoku v závere - to už bolo aj na mňa priveľa. Pozrel som si to raz, pridal som aj bonusové Summer Specials (ktoré boli oveľa lepšie ako samotný seriál) a na film som už stratil chuť.
Shuffle! - to som začal pozerať teraz, neviem ako dlho to vydržím pozerať, keďže mi to pripadá byť poriadne detské a lolicony príliš nemusím...Asi to vymením za Steins Gate.
Co sledujete Naruta co hovorite na Chikaru? 6-dielny filler na pocest nejakeho Naruta vyrocia, no len tolko k tomu ma to perfetknu animaciu, aj sa snazili s tym pohrat, no je to stale filler, no uz iba 1 diel a konecne hlavny pribeh, len podla tych uz viem ze to bude epic.
17. 1. 2013: Shippuuden 296 - Naruto se zapojuje do války
24. 1. 2013: Shippuuden 297 - City otce, láska matky
31. 1. 2013: Shippuuden 298 - Konečně se setkávají, Naruto vs Itachi.
Vypada to slubne
seth: videl si death note? To by sa ti mohlo lubit. Jedno z naj anime.
17. 1. 2013: Shippuuden 296 - Naruto se zapojuje do války
24. 1. 2013: Shippuuden 297 - City otce, láska matky
31. 1. 2013: Shippuuden 298 - Konečně se setkávají, Naruto vs Itachi.
Vypada to slubne
seth: videl si death note? To by sa ti mohlo lubit. Jedno z naj anime.
-
Daggertail
Light Professional
kedze fillery v narutovi stoja za staru belu tak som to radsej nepozeral
, ani tie predtym, co sli proti sermiarom z mlznej, kazfdopadne sa tesim na pokracovanie vojny, teraz pridu tie naj casti
inak sleduje tu niekto aj One Piece?
Ja som uz Anime naruta nevidel pekne dlho
citam uz iba mangu ale mam to v plane pozriet vedel by mi niekto zohnat nejaky zoznam ze ktore casti su filery ? Aby som ich nemusel pozerat.
Inak Death Note odporucam aj ja je to moje najoblubenejsie anime.
-
Janette
Expert
Pre tych co este nevideli, tak odporucam Sword Art Online a Btooom!
Nedavno vyslo Nekomonogatari - ma to 120min, rozprava o tom, co sa dialo pred prvou seriou "Bakemonogatari"
Z tych novsich este odporucam: Tonari No Kaibutsu-kun, Sakurasou No Pet Na Kanojo, Suki-tte Ii Na Yo .. vsetky 3 anime maju podobnu zapletku .. zaner typu: Romance, School Life, Comedy, Shounen ... take dobre na vypnutie po dlhom dni
Nedavno vyslo Nekomonogatari - ma to 120min, rozprava o tom, co sa dialo pred prvou seriou "Bakemonogatari"
Z tych novsich este odporucam: Tonari No Kaibutsu-kun, Sakurasou No Pet Na Kanojo, Suki-tte Ii Na Yo .. vsetky 3 anime maju podobnu zapletku .. zaner typu: Romance, School Life, Comedy, Shounen ... take dobre na vypnutie po dlhom dni
odporucam Momo e no Tegami, Hoshi o Ou Kodomo,Hottarake no Shima: Haruka to Mahou no Kagami (aj ked je to CGI/3D) ... velmi pekne filmy, ktore som po dlhej dobe nepozerania objavil
favourite
hej ...to jedine ostalo na mne nalepeneDaggertail napísal: inak sleduje tu niekto aj One Piece?
Na One Piece som chytil chut a chcem si to konecne pozriet, niekedy ti na fb napisem a pomozes mi ok?Daggertail napísal:kedze fillery v narutovi stoja za staru belu tak som to radsej nepozeral, ani tie predtym, co sli proti sermiarom z mlznej, kazfdopadne sa tesim na pokracovanie vojny, teraz pridu tie naj casti
![]()
K tym fillerom, nie su az tak zle, dovolim si povedat ze najlepsie co boli, maju perfektnu animaciu a ani dej nie je na zahodenie, to sa samozrejme neda porovnat s vojnou a nastavajucou situaciou v nej, kazdopadne uz za chvilu to pojde konecne podla hlavneho pribehu, nehorazne sa tesim.
//autoeditácia príspevku (06 Jan 2013, 16:51)
Kde si skoncil? Poviem ti presne co su fillery a az na tieto nove, vsetky vynechaj.UN2552 napísal:Ja som uz Anime naruta nevidel pekne dlhocitam uz iba mangu ale mam to v plane pozriet vedel by mi niekto zohnat nejaky zoznam ze ktore casti su filery ? Aby som ich nemusel pozerat.
-
Iron-Eddie
Light Professional
Videl tu niekto To Aru Majutsu no Index a To Aru Kagaku no Railgun? Ak áno, dá sa príbeh z Railgun pochopiť aj bez toho, aby som videl Index? (Nepýtam sa na dojmy, ktoré to vo vás zanechalo).
Inak tuto je zoznam animákov, ktoré som doteraz videl (v abecednom poradí)
Air (+ zbežne pozretý film)
Azumanga Daioh (+ film)
Digimon (Adventure, Adventure 02 a Tamers + všetky príslušné filmy)
Haiyore! Nyaruko-san
K-on! / K-on!! (+ film)
Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai
Lucky Star (+ OVA)
Nedopozerané (s označením, kde som skončil)
Death Note (zatiaľ som len na niektorom z prvých dielov)
Ore No Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai (asi v polovici)
Pokémon (toto som videl tak dávno, že si už ani nepamätám, kde som skončil, pokračovať teda nebudem)
Inak tuto je zoznam animákov, ktoré som doteraz videl (v abecednom poradí)
Air (+ zbežne pozretý film)
Azumanga Daioh (+ film)
Digimon (Adventure, Adventure 02 a Tamers + všetky príslušné filmy)
Haiyore! Nyaruko-san
K-on! / K-on!! (+ film)
Kono Minikuku mo Utsukushii Sekai
Lucky Star (+ OVA)
Nedopozerané (s označením, kde som skončil)
Death Note (zatiaľ som len na niektorom z prvých dielov)
Ore No Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai (asi v polovici)
Pokémon (toto som videl tak dávno, že si už ani nepamätám, kde som skončil, pokračovať teda nebudem)
Nie su az tak zle fakt hlavne tento posledny stoji za pozretie uz len kovli tej animacii.Daggertail napísal:kedze fillery v narutovi stoja za staru belu tak som to radsej nepozeral, ani tie predtym, co sli proti sermiarom z mlznej, kazfdopadne sa tesim na pokracovanie vojny, teraz pridu tie naj casti
![]()
-
seth82
Darca
Tak, nechce sa mi po jednom, tak sem iba šupnem screen a odkaz na môj profil, vo väčšine prípadov som aj komentoval http://www.csfd.cz/uzivatel/183830-seth82/hodnoceni/