Hokejova extraliga
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hokejova extraliga 2011/2012
tak jasne,ze tam nieco bude. niektore vysledky pocas sezony boli viac ako kuriozne a bolo ich priliz aby sa to dalo povazovat za nahodu
Zakladna cast je jedna vec, finale a hlavne posledny finalovy zapas je vec druha a tam sa o zakulisi a tipovani rozhodne hovorit neda.
posledny zapas v ke bude podla mna remiza a slovan vyhra v predlzeni.
-
guess.whoo
Redeemer
money talks vtedy aj vtedy. ine su len sumy
no kedze je v ke predanych cca 2500pernamentiek a listok stoji 22eur tak pri cca 4000 predanych listkoch to je 88000eur co je 2 651 088 byvalich korun slovenskych.tak sa to asi oplati hrat na sedem zapasov.
Nestál lístok 20€?
no kolega dnes vravel 22eur.
dava niekto na remizu? 
Remíza to nebude skoro určite. 
Asi to kupoval od ruky (alebo špeciála cena pre Teba od veľmi dobrého kolegu?), bo oficiálne by mali stáť 20€. Ale na prvé finálové zápasy sa pred štadiónom dali kúpiť aj za 10€.. no zajtra už to asi bude iné.kmt napísal:no kolega dnes vravel 22eur.
V stredu bola na stadione jednoznacne najlepsia atmosfera z celej sezony, ak nerátame zapas s choreom s NY Rangers. Dokonca aj jadierkari povzbudzovali, jak sa patri.
Ze by to KE vypustili je viac, nez odvazne tvrdenie. Dve presilovky 5:3 z toho jedna cele 2 minuty (gol padol az po navrate oboch hracov na lad) v predoslom zapase na domacom lade nie su vizitkou timu, ktory si po vydrenom vitazstve moze dovolit vypustit matchball v predposledny zapas serie.
Kazdopadne tesim sa na zajtrajsi zapas a pevne verim, ze Slovan zasluzene donesie trofej po 3 rokoch do BA.
Ze by to KE vypustili je viac, nez odvazne tvrdenie. Dve presilovky 5:3 z toho jedna cele 2 minuty (gol padol az po navrate oboch hracov na lad) v predoslom zapase na domacom lade nie su vizitkou timu, ktory si po vydrenom vitazstve moze dovolit vypustit matchball v predposledny zapas serie.
Kazdopadne tesim sa na zajtrajsi zapas a pevne verim, ze Slovan zasluzene donesie trofej po 3 rokoch do BA.
no vsak ja si len myslim ,ze slovan musi vyhrat tohto roku.
Tak Slovan sa rozlúčil s extraligou titulom, škoda, doprial by som to viac Košiciam... 
-
guess.whoo
Redeemer
dakujem za to ze ste ma pocuvali.
Kosice zarobili na vstupnom a ukoncili to teda doma, vyhrali titul pred divakmi. Ach vy debilkovia!
-
hojko
Site Admin
Bartos to pekne vystihol, je to na topky.sk: Bartoša a jeho spoluhráčov mrzí i to, že vo finálovej sérii fanúšikovia, ale i mnohí iní ľudia špekulovali o predaných zápasoch a odchode viacerých hráčov do Slovana. "Mrzia nás fámy, že sme to predali a chlapci idú do Slovana. Naozaj nás to veľmi mrzí, pretože sme dreli celú sezónu a títo chalani chceli vyhrať. Nechceli to predať a zbaliť sa, pretože tu dreli viac rokov. Každého jedného to mrzí a predovšetkým tie reči," podotkol smutne Bartoš.
kmt: Je to nahoda, ze ti vysiel tip. Pochybujem, ze niekto tomu veri.
guess.whoo: Este zopakujem jeden tvoj prispevok pred zaciatkom finale
kmt: Je to nahoda, ze ti vysiel tip. Pochybujem, ze niekto tomu veri.
guess.whoo: Este zopakujem jeden tvoj prispevok pred zaciatkom finale
guess.whoo napísal:ja by som stavil aj posledny gros, ze kosice vyhraju seriu 4:0. v BA uz myslia na KHL a hraci vedia, ze si budu hladat novy klub (drviva vacsina)
-
guess.whoo
Redeemer
jop, stale lepsie necakat nic a byt na konci nadseny, ako mat velke oci a potom hofno z toho
este ze bolo ten hokej kde pozerat... o pol 11tej na sport 1 po el classicu zaznam....
CheZteR.. veď na Sport2.. antik ho kvôli tomu presunul aj do základného balíka.. http://www.antik.sk/page?id=124
Ja od tretej tretiny počúval cez SRO1.. to bol zážitok...... miestami som myslel, že ten komentátor skolabuje.
Ja od tretej tretiny počúval cez SRO1.. to bol zážitok...... miestami som myslel, že ten komentátor skolabuje.