Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa Point »

ked citis alebo vidis nejaky rozdiel "s BCAA" a "bez BCAA" tak to gratulujem.. mam dostatocne pestru stravu, bielkoviny prijimam z roznych zdrojov a denne cca 200g/ na mojich 84 kg .. naco mi je kybel bcaa ?

co sa tyka toho stracania na sile.. staci ich striedat ..aj tak ti ten jeden produkt vydrzi cca mesiac ..dalsi mesiac kupis neico ine, s inym zlozenim atd..takze nemusis hned zvysovat davkovanie ..
dske
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dske »

Aký je najlepší pomer BCAA (8:1:1 4:1:1 atď.) ? Diky
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

BCAA je na kvalitu svalov super vec, len to treba žrať vo väčšom a nie po 5 g denne.

Argument žranice: to môžeš povedať a prestať žrať aj proteín, veď načo to je.

Nakopávače: jednoducho veľká cena za v podstate blbosť. Pre nejaký dobrý pocit nevyvalím 40 evry.

dske: 2:1:1.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

nechce sa mi verit, ze by bcaa nejako vyrazne zvysili kvalitu svalov .. ale to je moj nazor a je mozne, ze som mal jednoducho zleho vyrobcu alebo som to zle davkoval ... ale kedze su BCAA esencialne aminokyseliny.. tak ich podla mna netreba tak vo velkom zrat .. dajme tomu v rysovacke alebo teda v diete .. ale v objemovke su podla mna zbytocne.. kedze ma telo vsetkych zivin dostatok ked nie prebytok

otazka zranice a zbytocnosti proteinu .. ano je to zbytocne ked tu dennu potrebu cca 2g/kg bielkovin obhospodaris normalnou stravou tak je protein zbytocny .. v tych mojich 200g bielkovin su uz zaratane 2 davky - teda 40g bielkovin z proteinu .. preto ho uzivam a kupujem
159456753852
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 159456753852 »

Neviete odporucit nejaku posilku v Bratislave (cena, personal, vytazenost, velkost)?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

159456753852:
devinska nova ves:
1. rolando, cena 3,20€ normal / 2,60€ student, osobne sa tam citim najlepsie, velkost taky stred, niektore hodiny uplne prazdne nepamatam si uz ktore
2. bestfit, cena 4,99€ normal / student 15%, tiez prijemne prostredie, extra velke, velku vytazenost v takom velkom objekte nepocitis
dubravka:
1. lifegym, cena 3,50€ normal / student netusim, dost mala posilka no necvicilo sa zle
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

K tomu BCAA clanok http://new.biomag.sk/show_article.php?id=45

Je to v davkovani, treba to zrat vo velkom aby z toho aspon neco bolo, na druhu stranu to ale take davkovanei stoji nesmierne peniaze. Clanok o tom pise viac.

Ja kedze som momentalne chudy a vyrysovany, slaby jak sracka a z hodou nahod neviem co s penazmi tak tento tyzden som zacal do seba nejak drbat vsetky tie somariny co nefunuguju napr glutamin, bcaa, kreatin plus volaky protein (neviem aky), mozno este kupim HMB tusim gogo to tu chvalil aj ked tomu moc neverim. Glutamin som kedysi velmi davno zral a prekvapujuco mi to nejak aj zaberalo (tu dobu som mal fakt dobre vysledky) aj ked som vtedy cvicil trapnym splitom.

Davky samozrejme z dvojnasobujem, pri kreatine ale iba prvy tyzden nasycovaciu fazu, potom to znizim mozno len na dve davky za den. Trening mam skoro kazdy den, az na niektory den cez vikend to si asi dam volno, takze dozerem to a potm tu mozno zreferujem ze co a ako.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja napriklad uzivam aj ine veci ako protein a kreatin. Skoro kazdy mesiac ci objednam nieco nove, na vyskusanie. Idem do toho dopredu s vedomim ze ziadne velke svalove prirastky nebudu, ale aspon to vyskusam, bavi ma skusat nove veci. Napr si pred posilnovanim, alebo tiez ked sa chystam na cyklisticku turu, tak dam cca 7g AAKG + 5-10g glutaminu a 2,7g Hmb a je citit trochu lepsia výdrž aj to ze po skonceni nie je clovek tak unaveny. Ono to nieco robi, ale je to tak na hranici rozoznatelnosti..

kali520

Hmb je v pohode, nie je drahy a ani som si nevsimol ze pri dlhsom uzivani robil neplechu s travenim,
co niektore suplementy zvyknu. Ale nemal by sa brat dlhsie ako 3-4 tyzdne v kuse a hlavne vela od toho necakaj, ziadne zazraky..

ps. prave som si bol pre balik od protein.sk, tak idem vybalovat :D :smt006

1x http://www.protein.sk/e-1131-zmk--mille ... chnologies
2x http://www.protein.sk/e-814-super-cla---carne-labs
1x http://www.protein.sk/e-1779-egg-albumin---still-mass
1x velke balenie http://www.protein.sk/e-986-a-akg-argin ... --vitalmax
na dokoncenie tohto mesacnej rysovacky to snad bude stacit.. :D
dske
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dske »

hughito napísal:
dske: 2:1:1.
Aha :D lebo som teraz kúpil tie 8:1:1 tú novinku od Stillmass :D a ešte mám aj 4:1:1 od Aminostar Extreme Pure takže vidím že ani jedno ani druhé :D
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gnogl »

Point napísal:nechce sa mi verit, ze by bcaa nejako vyrazne zvysili kvalitu svalov .. ale to je moj nazor a je mozne, ze som mal jednoducho zleho vyrobcu alebo som to zle davkoval ... ale kedze su BCAA esencialne aminokyseliny.. tak ich podla mna netreba tak vo velkom zrat .. dajme tomu v rysovacke alebo teda v diete .. ale v objemovke su podla mna zbytocne.. kedze ma telo vsetkych zivin dostatok ked nie prebytok
to máš pravdu, v objeme, ked mas kvalitnu stravu, kvalitný zdroj bielkovín tak ti su aminokyseliny viac menej zbytočné, ale do rysovačky bez aminokyselín by bola odvaha
gogo956
Redeemer
Redeemer

BCAA su do rysovacky urcite velmi dobre. Ale kto nepotrebuje rysovat sutazne, ale len tak mierne
, kondicne, tak si vystaci aj iba s proteinom /tiez je dobry glutamin/.
Inac ja by som odporucil do rysky aj nejaky ten kvalitnejsi
tribulus, samozrejme ze mam na mysli ludi co maju po 25tke az 30tke a vysoke davkovanie- tam ten ucinok je trochu citit a za trochu experimentovania to stoji. Pripadne HMB by nemuselo byt tiez zle.
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

no tak ked si kupiš kvalitný proteín, tam maš tiež nejaké tie aminokyseliny, ale kto ma na to peniaze, tak prečo si nekupit.No ten tribulus, neviem kedy ludia pochopia, že do 25 sa im hormonov tvorí dostatok, zbytočne vyhadzuju peniaze...ale to je tak, ked všetci chcu len rýchlo nabrat a "žerú" výrobcom všetko čo maju napísane na obale.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

inac, co hovorite na ten glutamin? teraz mam pomerne intenzivny treningovy plan ako som vyssie pisal, a na papiery to vyzera dobre, ale to vsetko. celkovo s tymi doplnkami som toho moc nevyskusal som skor konzervativny, takze nejake skusenosti?
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

glutamin máš aj vo vela proteínoch.Ja ti odporúčam určite skusiť doplnky, ale netreba zabúdať, že su to DOPLNKY a nie nahrada stravy ale ked to skombinuješ tekutu stravu(doplnky) a tuhu stravu tak urobiš najlepšie.Každopádne ak chceš kupit protein tak kupuj trochu drahšie, možno gaspari nutrition alebo FA mam ich odskúšane, chuť je u oboch brutalna, FA je o niečo lepši, ale zas gaspari je lepsí zložením len je drahší :)
ColdRain
Addict
Addict

Gnogl napísal:glutamin máš aj vo vela proteínoch.Ja ti odporúčam určite skusiť doplnky, ale netreba zabúdať, že su to DOPLNKY a nie nahrada stravy ale ked to skombinuješ tekutu stravu(doplnky) a tuhu stravu tak urobiš najlepšie.Každopádne ak chceš kupit protein tak kupuj trochu drahšie, možno gaspari nutrition alebo FA mam ich odskúšane, chuť je u oboch brutalna, FA je o niečo lepši, ale zas gaspari je lepsí zložením len je drahší :)
ked si precitas co som tu vsetko uz napisal, v tejto teme, dojde ti, ze o tomto mi hovorit nemusis, ale dakujem
konzervativitu v doplnkoch som myslel tak, ze nemusim do seba tlacit vsetko co vidim, ostavam pri Proteine, BCAA, v objeme kreatin, pri tazkych treningoch thajskeho/BJJ iontak. preto sa pytam konkretne na glutamin, co som myslim pomerne jasne napisal, protein si uz nejaky ten rok zvladam vybrat sam. :)
159456753852
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 159456753852 »

Pouziva/pozna niekto tuto stranku http://www.supplementselector.com/questions/1 ?
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

zaujimave otazky a vysledok je tiez zaujimavy, dobre odporucanie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

pre mladych chalanov tribulus vyznam nema, ale pre starisch stoji za vyskusanie.
Ak tomu glutaminu- v podstate clovek nezisti ked ho berie ci nieco robi alebo nie..
Gnogl
Medium Expert
Medium Expert

ColdRain: Tak prepáč, nečital som to tu.Iba predposlednu stranu :)
ColdRain
Addict
Addict

Gnogl napísal:ColdRain: Tak prepáč, nečital som to tu.Iba predposlednu stranu :)
nie, ved ja dakujem, za snahu, sorry ak som vyznel arogantne alebo nieco podobne, som si to po sebe precital a znelo mi to trochu tak, pisal som to v zhone :)
Napísať odpoveď