Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
tak to je dalsia sprostost.
1. napises to ako oznamovaciu vetu bez akejkolvek indikacie otazky
2. preco by sa niekto, kto ma dost penazi pytal, ci si ma kupit sf alebo sf2? to je ako keby si sa pytal pri rozpocte 400e ci si mas kupit sgs alebo sgs2
2. preco by sa niekto, kto ma dost penazi pytal, ci si ma kupit sf alebo sf2? to je ako keby si sa pytal pri rozpocte 400e ci si mas kupit sgs alebo sgs2
guess.whoo napísal:tak to je dalsia sprostost.
lol ??
ty si si asi možna nevšimol ze obe stoja tak isto
ide o to ze neviem ktorý kupit lebo sf je uz dlhšie a určite ma vela ludi skusenosti no a neviem ako to je zo sf2
takže HTC ONE S JE OD ŠTVRTKA DOMA 
Výdrž je oproti XPERII S Super, rýchlosť taktiež,
Video má tiež super
Spokojný som zatial nadmieru
Výdrž je oproti XPERII S Super, rýchlosť taktiež,
Video má tiež super
Spokojný som zatial nadmieru
Odkial si to nakoniec objednaval ? Mas ciernu alebo sivu variantu ?
čiernu.
Obchod-tadykoupimmobil.cz
obiednával som v Pondelok o 23h. a v štvrtok o 10 bol u mňa
Obchod-tadykoupimmobil.cz
obiednával som v Pondelok o 23h. a v štvrtok o 10 bol u mňa
-
galbavymartin
Light Professional
v poslednej dobe dost striedam mobily a uz mi to lezie na nervy momentalne mam Lumiu 800 ale ma drobne nedostatky ktore mi vadia....takze hladam novy mobil....podmienky kvalitna konstrukcia (ziadne vrzganie)...hlasny a dobry reproduktor (ked volam aby som dobre pocul a bol hlasny)...svizne reakcie..displej minimalne 480x800....cena cca 300€....moje tipy Desire S, ONE V, Xperia Neo, Xperia U ale aj ine navrhy nebranim sa aj znackam ako Huawei...zaroven predavam aj Lumiu 800 info v poste
Za taku cenu svizny android nezozenies. 
-
guess.whoo
Redeemer
tak evo je svizne dost
-
galbavymartin
Light Professional
tak desire s je v pohode
evo som mal a svizne mi teda neprislo....naposledy som mal Note teraz Lumia len lumia ma malo hlasny reproduktor a kde je viac hluku takmer nic nepocut
-
guess.whoo
Redeemer
pod slovom svizne si predstavujes to, ze ti bude mobil reagovat akonahle na nieco pomyslis?
-
galbavymartin
Light Professional
ked nieco stlacim nebudem cakat 5 sekund kym sa nieco spusti ako na ONE V sa fotak hrozne dlho spusta....ale bojim sa ze oproti WP sa mi bude zdat vsetko pomale...
-
jamesiq
Medium Star
Zdravim,
Vyberam si telefon a rozhodujem sa medzi htc sensation a samsung galaxy s2. Neviem sa rozhodnut ze co. Mam otazku ohladom sensation ako je to s volnom ramkou? Co citam tak volnej ostava nejakych 120, 130 MB co mi nepride prilis vela alebo je to vpohode pouzitelne?
Vopred diky
Vyberam si telefon a rozhodujem sa medzi htc sensation a samsung galaxy s2. Neviem sa rozhodnut ze co. Mam otazku ohladom sensation ako je to s volnom ramkou? Co citam tak volnej ostava nejakych 120, 130 MB co mi nepride prilis vela alebo je to vpohode pouzitelne?
Vopred diky
Nemam osobne skusenosti so Sensation ale nepocul som nan dobre ohlasy. SGS2 mam doma a mozem povedat ze je to kvalitny kus. Urcite s nim nespravis chybu. Aj v sucastnosti je este stale jednym z top android telefonov.
ahoj chcem si kupit novy mobil a moja poziadavka je aby mal dobry prehravac hudby.mal som sony erik w910i a bol som s nim velmi spokojny co sa tyka hudby.teraz mam nokiu 5230 a to nehra poriadne.hlavne strasne potichu hraje.cim lacnejsi a naj android asi momentalne.gps tiez potesi.
-
guess.whoo
Redeemer
Zdravim
Viete mi poradit nejaky mobil do 300eur? Zatial mam vyhliadnuty HTC EVO 3D hlavne kvoli pomeru cena/vykon
Volbu os a znacky necham na vas, hlavne aby mal dvojjadrovy procak a aspon 512mb ram. Dakujem.
Viete mi poradit nejaky mobil do 300eur? Zatial mam vyhliadnuty HTC EVO 3D hlavne kvoli pomeru cena/vykon
Volbu os a znacky necham na vas, hlavne aby mal dvojjadrovy procak a aspon 512mb ram. Dakujem.
vybral si si dobre
-
guess.whoo
Redeemer
presne, lepsie nenakupis
dakujem za potvrdenie mojho vyberu.
sony ericsson live with walkman a htc wildfire S white popripade LG P500 Optimus One Silver
Chcel by som ten ericsson, pozdava sa mi ta funkcia xLOUD, ma niekto s tymto smartfonom skusenosti?
Inak wildfire vs Optimus One som si cital ze za tu istu cenu v podstate rovnake funkcie a vykonnost u LG oproti tomu HTC-cku, ale tieto 2 beriem len ako rezervu, mna hlavne zaujima nazor na sony ericsson Live.
Chcel by som ten ericsson, pozdava sa mi ta funkcia xLOUD, ma niekto s tymto smartfonom skusenosti?
Inak wildfire vs Optimus One som si cital ze za tu istu cenu v podstate rovnake funkcie a vykonnost u LG oproti tomu HTC-cku, ale tieto 2 beriem len ako rezervu, mna hlavne zaujima nazor na sony ericsson Live.