Poznamky..
-
inkognitto
Star
-
dado_katkin
Amateur
Moja poznámka od profáčky slovenčiny na SOU-s strojníckom v TN, pani Záhrankovej:
Váš syn sa na hodinách hlási, smeje, plače, neustále niečo robí a je voči sebe nekritický, prosím Vás aby ste si s ním o tom pohovorili.
Môj foter v škole:
Nepriniesol zošit na hodinu hudobnej. Riaditeľ mu napísal poznámku, že si žiak nepriniesol zošit na hodinu hudobnej výchovy. Dedo pozrel na poznámku a pýta sa fotra "Dostal si zošit?" Foter hovorí, "Nie". Dedo odpísal, "Keď ho dostane, bude ho nosiť". Foter to doniesol riaditeľovi, ten si to prečítal, vstal a dal fotrovi 50 halierov, aby si kúpil zošit.
Váš syn sa na hodinách hlási, smeje, plače, neustále niečo robí a je voči sebe nekritický, prosím Vás aby ste si s ním o tom pohovorili.
Môj foter v škole:
Nepriniesol zošit na hodinu hudobnej. Riaditeľ mu napísal poznámku, že si žiak nepriniesol zošit na hodinu hudobnej výchovy. Dedo pozrel na poznámku a pýta sa fotra "Dostal si zošit?" Foter hovorí, "Nie". Dedo odpísal, "Keď ho dostane, bude ho nosiť". Foter to doniesol riaditeľovi, ten si to prečítal, vstal a dal fotrovi 50 halierov, aby si kúpil zošit.
-
inkognitto
Star
karete
Raz sa moji dvaja spoluziaci mlatili. Jeden druheho odkopol ked v tom nabehla ucka a pytala od "utocnika" ziacku kde mu neskor napisala :
"Nohou karete kopol spoluziaka."
Vyrok mojej byvalej triednej: "Velavravny je ten co nema co povedat."

"Nohou karete kopol spoluziaka."
Vyrok mojej byvalej triednej: "Velavravny je ten co nema co povedat."