Hmm, neviem či som buď ja nepochopil, alebo si to ty zle sformuloval, ale to vyznelo ako keby si hru ohodnotil podľa KoCi-ho príspevku.Snajper2 napísal:
v tom prípade to pekne pokašľali. nechápem, že prečo vývojári musia zo všetkého robiť FPS alebo TPS. takto popabrať kvalitnú hru. u mňa hodnotenie 8/10 a to nielen za DIALÓGY, ale aj za iné veci
Mass Effect 3
Re: Mass Effect 3 (6.3.2012)
-
lekoklatik
VIP
k tomuto príspevku
ME1 bol proste počin. Me2 bol proste počin.
ME3 je grc, ktorý je žiaľ zničený dobou, kde je všetko tak jednoducho tupé, až z toho vzniká COD pre masu.
Ako som už v nejakej téme písal, dnes vydavatelia vrazia OVEĽA viac do propagácie, ako do samotnej hry.
Je to FPS s minimálnym nahliadnutím na RPG prvky (ok je to z tretej osoby, ale pointu snáď chápe každý normálny človek -_-)
//od tejto hry som očakával len to, Že nebudem nútený dohrať to nasilu len kvôli tomu aby som si dokončil príbeh. Nepodarilo sa. Ani som to nedohral čo sa v prvých 2ch dieloch nestalo ani omylom. Takže áno, je to grc.
a ku karme o tom že som feťák a okrem toho že: čo sa kur*a do môjho života kto má je*ať?!MichalkoOo napísal: ak to bolo mierené mne tak začínam pochybovať o tvojej inteligencii.
ME1 bol proste počin. Me2 bol proste počin.
ME3 je grc, ktorý je žiaľ zničený dobou, kde je všetko tak jednoducho tupé, až z toho vzniká COD pre masu.
Ako som už v nejakej téme písal, dnes vydavatelia vrazia OVEĽA viac do propagácie, ako do samotnej hry.
Je to FPS s minimálnym nahliadnutím na RPG prvky (ok je to z tretej osoby, ale pointu snáď chápe každý normálny človek -_-)
//od tejto hry som očakával len to, Že nebudem nútený dohrať to nasilu len kvôli tomu aby som si dokončil príbeh. Nepodarilo sa. Ani som to nedohral čo sa v prvých 2ch dieloch nestalo ani omylom. Takže áno, je to grc.
RPG nieje len tabulky a statistiky. ME nieje hardcore oldschool open world RPG ale ROLE PLAYING GAME (ano RPG) zalozene hlavne na pribehu. Neviem co je na tom tazke pochopit. Ano zjednodusovanie, ziaden graficky posun, grc koniec atd atd.. vsetko suhlasim. Ale pustit taky kec ze to nieje role playing game a nema s tym nic spolocne(minimum) je odveci. Pribehovo je to spracovane velmi dobre az na koniec. Technicke spracovanie + chybajuce prvky z me1+2 atd su ina vec ale tabulky a pocet zbrani neurcuje ci sa jedna o FPS alebo RPG.lekoklatik napísal:k tomuto príspevku
a ku karme o tom že som feťák a okrem toho že: čo sa kur*a do môjho života kto má je*ať?!
ME1 bol proste počin. Me2 bol proste počin. true
ME3 je grc, ktorý je žiaľ zničený dobou, kde je všetko tak jednoducho tupé, až z toho vzniká COD pre masu.false
Ako som už v nejakej téme písal, dnes vydavatelia vrazia OVEĽA viac do propagácie, ako do samotnej hry.true
Je to FPS s minimálnym nahliadnutím na RPG prvky (ok je to z tretej osoby, ale pointu snáď chápe každý normálny človek -_-)false
/end flame
čiastočne podľa KoCi-ho, lebo síce nie som ešte veľmi ďaleko, mám odohraných len pár hodín, ale už teraz je dosť o ničom. asi najviac ma hnevá, že z tej hry urobili TPS-80%/RPG-20%. jednoducho sa mi nepáči, že hráč nemôže dialógmi ovplyvňovať príbeh tak, ako to bolo v 1ke, že mal možnosť "tvoriť vlastný dej"Hensym napísal:
Hmm, neviem či som buď ja nepochopil, alebo si to ty zle sformuloval, ale to vyznelo ako keby si hru ohodnotil podľa KoCi-ho príspevku.
Tak to si potom ozaj na zaciatku. Svojim sposobom tu pribeh formujes dost zasadnym sposobom. Na konci vsak pochopis, preco ludia tuto vlastnost nejako nevychvaluju...
mimochodom, v hre, kde je prehľad vojenských štatistík(zdroje, rasy, atď), mi stále ukazuje, že "sieť je offline", alebo niečo podobné, a tak sa mi tie informácie nedajú zobraziť. neviem, čo s tým
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no proste nemas origo
lebo tamto suvisi s multiplayerom
ten súbor je vymazanýdavtex napísal:Ja som tiez importoval paragon save z ME2, Collector base znicena. Spravil som snad kazdu misiu a mal som asi 6000 tych bodov, redukovanych na 3000 nieco po 50% galactic readiness. Netreba sa ale bat. Chapem, ze niektori z nas si multiplayer nezahraju, kedze "maju problemy s netom", ze ano
Riesenie je ale tu. Jedna sa o subor s nastaveniami, ktory mimo ineho obsahuje aj readiness level a to 100%. Staci prepisat povodny subor v documents/bioware. Savegame to neovplyvni, iba galactic readiness a nastavenia grafiky a pod. Ja mam savegame spred utoku a idem akurat na to![]()
Kód: Vybrať všetko
http://jumbofiles.com/wz6asllztiqz
Kód: Vybrať všetko
https://rapidshare.com/files/2284315374/0306_me3_readness-level.rarRe: Mass Effect 3 (6.3.2012)
davtex: čo ten súbor vlastne konkrétne upravuje? ja som v hre nepostrehol nejaké zmeny
-
Renfielder
Amateur
Zvedaví som čo Bioware prinesie na PAX......tento víkend
-
Daggertail
Light Professional
upravuje to readiness level, teda pripravenost galaxie ti zvysi z povodnych 50% kedze sa to inak ,ako hranim MP ,ani neda
-
aviceN
Guru
http://www.sector.sk/novinka/66744/mass ... lasene.htm Aspon nieco
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2012, 14:37)
http://draggo.zing.cz/clanek/1613/mass- ... avny-konec velmi dobry "blog" clanok. Odporucam precitat
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2012, 14:37)
http://draggo.zing.cz/clanek/1613/mass- ... avny-konec velmi dobry "blog" clanok. Odporucam precitat
-
Nadeo
Guru wannabe
Ten obrazok na konci ma dorazil
. Cim viac nad endingom ME3 rozmyslam, tym vacsia blbost to je.
Nejak nechapem tomu skenovaniu na planetach, mohol byt to niekto vysvetlit?
http://www.gamesthirst.com/2012/03/22/m ... ey-hudson/
Stojí to za prečítanie a toto je asi najpodstatnejšia časť -
Stojí to za prečítanie a toto je asi najpodstatnejšia časť -
The stuff with the Catalyst just… You have to understand. Casey is really smart and really analytical. And the problem is that when he’s not checked, he will assume that other people are like him, and will really appreciate an almost completely unemotional intellectual ending. I didn’t hate it, but I didn’t love it.
Este raz sa pytam ako je to s tym tazenim, lebo mam v tom zmatok je to uplne ine ako v ME2 co je to sledujte bily ukazatel na mrizce, nic aj tak nevytazim, ako to teda je?
//ok len to som chcel vediet
//ok len to som chcel vediet
V ME3 sa netazi. Skenujes len v ramci planetarnej sustavy a ked ti oznaci planetu kde sa nieco nachadza, tak ju potom skenujes kym nenajdes ukazatel, kam vystrelis sondu. Obvykle ziskavas nejake zdroje ako kredity, alebo vojensku posilu, ci nejake vylepsenia...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
potrebujem mať prejdené DLC pre ME2 aby som pochopil príbeh trojky? Za dvojku som zaplatil 50 eur, za dlc platiť určite nebudem.
Su tam nejake informacie, no da sa zaobist aj bez toho. Tieto dlc su iba dva: Lair of the shadow broker a arrival. Osobne by som si ich ale presiel